Pratik Bilgiler 387 Telefon kodu nerenin? +387 Alan kodu hangi ülkenin?

387 Telefon kodu nerenin? +387 Alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
387 Telefon kodu nerenin? +387 Alan kodu hangi ülkenin?

Bir Balkan ülkesi olarak öne çıkan Bosna Hersek için 387 telefon kodu kullanılmaktadır. Özellikle Türkiye ile arasında yakın ilişkiler bulunan bir ülke olarak öne çıkar. 387 telefon kodu nerenin? +387 alan kodu hangi ülkenin? 387 alan kodu hakkında merak edilenleri derledik.

Bağımsızlığını en geç alan ülkelerden biri olarak öne çıkan Bosna Hersek, aynı zamanda Balkanların en önemli ülkelerinden biridir. Bu doğrultuda sabit telefon kodu olarak ulaşım sağlamak için belli bir numarası bulunur. Bu aynı zamanda ülke kodu olarak öne çıkar ve ülke sınırları içerisinde sabit telefon numaralarına erişim sağlama imkanı verir.

Haberin Devamı

387 TELEFON KODU NERENİN?

387 telefon kodu aynı zamanda alan kodu olarak ifade edilmektedir. Bu alan kodu Balkan ülkesi olan Bosna Hersek'e aittir. Her geçen zaman gelişim göstermeye devam eden dünya çapında önemli bir ülke olarak öne çıkar. Bu bağlamda sabit numaraları erişim sağlamak amaçlı 387 alan kodunu kullanmak yeterlidir. Böylece hem turizm hem de ticari ve misafir gibi pek çok amaç altında iletişim kurulabilir.

 

+387 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

Bir Balkan ülkesi olarak ifade edilebilecek olan Bosna Hersek adına sabit bir ülke alan kodu bulunmaktadır. Bu alan kodu kullanılmak suretiyle güvenli şekilde farklı sabit numaralara erişim şansı elde edilebilir. Bosna Hersek için alan kodu ise 387 olarak ifade edilmektedir.

Haberin Devamı

Aynı zamanda bu durum +387 şeklinde bilinmektedir. Çünkü bir numara geldiği zaman dijital ekranda bu şekilde bir görünüm elde edilir. Böylece numaranı Bosna Hersek’ten gelmiş olduğu anlaşılmaktadır.

 

387 İLE GELEN ARAMA HANGİ ÜLKENİN ALAN KODUDUR?

Eğer 387 ile bir telefon gelmiş ise o vakit bunun Bosna Hersek ülkesine ait olduğunu söylemek mümkündür. Genelde bütün farklı ülkeler için sabit bir alan kodu bulunur ve bu alan kodları başında + işareti ile birlikte gerçekleşir.

Hem cep telefonları hem de sabit hatlar kapsamında ortak şekilde bu sabit numara görünmektedir. Türkiye'de ya da dünyanın farklı ülkelerinde olmak fark etmez. Eğer Bosna Hersek sınırları içerisinde bir arama yapılmış ise 387 numarası görünmektedir.