Pratik Bilgiler Soğan kürü ile çikolata kisti geçenler nasıl yapılır? Soğan kürü ile çikolata kisti geçenler yapılışı, faydaları ve kullanımı...

Soğan kürü ile çikolata kisti geçenler nasıl yapılır? Soğan kürü ile çikolata kisti geçenler yapılışı, faydaları ve kullanımı...

Paylaş
Soğan kürü ile çikolata kisti geçenler nasıl yapılır? Soğan kürü ile çikolata kisti geçenler yapılışı, faydaları ve kullanımı...

Soğan kürü kadınlar rahimde olan sıkıntıları için kullanılan bir tür kürdür. Özellikle kullanım alanı bakımında önem taşıyan bir kürdür. Bu bakımdan soğan kürünün ne işe yaradığını öğrenebilir ve belirli aralıklar ile bu kürü deneyebilirsiniz. Sizin için soğan kürü ne işe yarar? Soğan kürü nedir, detayları ile derledik.

Soğan kürü, kadınlarda oluşan bazı kist çeşitlerini eriten bir kür olarak bilinmektedir. Herhangi bir sağlık problemi ya da alerji reaksiyonlarınız yok ise bu kürü deneyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

SOĞAN KÜRÜ İLE ÇİKOLATA KİSTİ GEÇENLER NASIL YAPILIR? 

Soğan kürü tarifini düzenli ve dikkatli bir şekilde yapılıp içildiği zaman kadınlarda oluşan çikolata kisti, polistik over tedavilerinde oldukça işe yarayan doğal bir tariftir. Bunların yanı sıra soğan kürü düzensiz adet gören kadınlara da iyi gelmektedir. Soğan, içerisinde bulundurduğu doğal antibiyotik, A, B, C vitaminleri, silis, iyot, kükürt ve fosfor içermekte ve bunların insan vücuduna oldukça etkisi bulunmaktadır.

Çikolata kisti, yumurtalıklarda, fallop tüplerinde ya da arın boşluğu uterus dışındaki bölgelerde iç yüzeyini döşeyen kronik bir rahatsızlıktır. Hemen hemen her kadında görmek mümkündür. Önlemi alındığı sürece bir zararı yoktur. Peki çikolata kistine soğan kürü iyi gelir mi?

Haberin Devamı

Profesör doktorların, çikolata kistine iyi gelebilecek doğal yollardan birisinin soğan kürü olduğunu söylemektedir.

Çikolata kistine, soğan kürü bulunman bir nimet olarak nitelendirilmektedir. Soğan kürü çikolata kistinin gelişmesini önlemekte bir numaralarıdır.

Soğan kürü günlük, taze yapılarak sabah ve akşam yemeklerden önce aç karnına tüketilmelidir. 

 

 SOĞAN KÜRÜ İLE ÇİKOLATA KİSTİ GEÇENLER YAPILIŞI 


 Soğan içerisinde birden fazla insan sağlığına iyi gelen maddeler içerir. Özellikle çikolata kisti, normal kisti olanlar ve polistik over gibi sorunları olan kadınların kullanması gerektiği ve çoğu doktorun tavsiye ettiği bir doğal ilaçtır. 

 

 SOĞAN KÜRÜNÜN YAPILIŞI VE KULLANIMI 

 Evde her zaman bulunan iki malzeme ile soğan kürü yapımı oldukça kolaydır. Gerekli malzemeler; Klorsuz su ve açık kahverengi kabuklu soğan.

Yarım litre suyu bir tencere alarak kaynatın,

Kaynamış suyun içerisine kabukları soyup yıkadığınız soğanı 4 e bölüp atın,

toplam 10 dakika kaynatın,

Daha sonra bir süzgeç yardımı ile suyu temiz bir sürahiye süzün, 

Günde sabah ve akşam olmak üzere taze ve aç karnına tüketilmelidir. 

Sabah uyanır uyanmaz ya da gece yatmadan önce içilmesi daha etkili olacaktır. 

SOĞAN KÜRÜ FAYDALARI 

 Kadınların rahim ile ilgili sorunlarına birebir iyi gelen soğan kürü, birçok kiste, miyom gibi durumların geçmesine ve rahmin sağlıklı görev yapmasını sağlamaktadır. Faydaları:

Haberin Devamı

Kadınların çoğunda görülen adet düzensizliğine iyi gelmektedir,

Kadınlarda oluşan miyom, çikolata kisti ve polistik over oluşumlarının önüne geçer, 

Soğan kürü cilt yüzeyinde oluşan sivilce akneye iyi gelmektedir, 

Kıl dönmesi tedavisinde kullanılır,

Balgam sökücü özelliği vardır,

Doğal antibiyotiktir, 

Vücuttaki yağlanmaları azaltarak, zayıflamaya yardımcı olur,