Seyahat Tisan nerede, gezilecek yerleri nelerdir? Tisan hangi şehirde, nereye bağlı?

Tisan nerede, gezilecek yerleri nelerdir? Tisan hangi şehirde, nereye bağlı?

Paylaş
Tisan nerede, gezilecek yerleri nelerdir? Tisan hangi şehirde, nereye bağlı?

Günümüzde tatil ve gezme amaçlı gidilecek birçok yer bulunmaktadır. Bunlar içerisinde Tisan'ı saymakta mümkündür. Son derece ilgi çekici konumu ve muhteşem deniziyle tam anlamıyla bir cennettir. Buraya giden herkesin memnun kalacağını düşünmek gerekir. Sizler için, Tisan nerede, gezilecek yerleri nelerdir? Tisan hangi şehirde, nereye bağlı? Merak edilen tüm soruların yanıtlarını Posta.com.tr okurları için derledik.

Tisan, Mersin'de bulunan harika bir tatil bölgesi olarak bilinir. Özellikle temiz denizi, muhteşem doğası ve hareketi ortamı ile dikkat çekmektedir. Tabi Tisan'ın daha önce bu kadar meşhur olmadığı görülmektedir. Yani Tisan ismi son yıllarda daha çok ön plana çıkmıştır. Tatilden keyif almak ve doya doya mutluluk yaşamak isteyen herkesin Tisan'ı tercih etmesi doğru olur.

Haberin Devamı

TİSAN NEREDE, GEZİLECEK YERLERİ NELERDİR?

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük özellikleri arasında geniş tatil imkanları sunması ilk başlarda gelir. Bu bölgede birçok şehir olsada Mersin her zaman ayrı bir konumda yer almaktadır. Ayrıca Tisan, Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Mersin şehrinde yer almaktadır.

Bunun yanında Tisan'ın bulunduğu konum Silifke ilçesidir. Zaten Mersin'e yolu düşen herkesin Silifke taraflarını merak ettiği bilinmektedir. Tisan'da bu merakın artmasına neden olan bir unsurdur.

Tisan'a giden kişilerin denizin ve doğanın tadını çıkarma konusunda çok şanslı olduklarını söyleyebiliriz. Bununla birlikte burada birçok gezecek yerin olduğunu görmek mümkündür. Tisan'da gezecek yerler şöyledir;

Haberin Devamı
  • Aya Tekla Kilisesi
  • Jüpiter Tapınağı
  • Silifke Kalesi
  • Taşucu Limanı
  • Dana Adası
  • Tisan Müzesi
  • Aynalı Göl

Tisan'a gidenlerin son derece eğlenceli ve mutlu olacaklarını söylemek yanlış olmaz. Bunun yanında Tisan Koyu her tatil dönemi son derece hareketli olarak bilinir.

Tisan Koyu, Silifke'de bulunduğu için gezilecek yeri oldukça çoktur. Zaten böyle muhteşem bir yere giden kişilerin geçirecekleri zaman kesinlikle eşsiz olacaktır. Bunun yanında koyun giderek popüler olması buraya daha fazla kişinin gelmesine yol açmaktadır.

Özellikle sahip olduğu konumun mükemmel bir tatile imkan tanıdığını söylemek yanlış olmaz. Oldukça rahat koşullar altında Tisan'da tatil yapma şansı olduğu bilinmektedir.

TİSAN HANGİ ŞEHİRDE, NEREYE BAĞLI? 

Öncelikle Tisan'ın Mersin'e bağlı olduğunu söylemek gerekir. İl bazında Mersin'e bağlı olan Tisan'ın aynı zamanda Silifke ilçesinde yer aldığı görülmektedir. Zaten Silifke tarafları her sene birçok insanın tercih ettiği yerlerden olarak bilinir.

 Ayrıca buranın Tisan Koyu olarak geçtiğini söyleyebiliriz. Gizli kalmış bu cennete giden herkesin büyük bir memnuniyet duyduğunu görmek son derece kolaydır.