Yaşam Tutkulu bir aşk Kovaları bekliyor

Tutkulu bir aşk Kovaları bekliyor

Paylaş
Tutkulu bir aşk Kovaları bekliyor

Kova burcu kadını ve erkeği 2013'te çok çalışmak zorunda kalacak. Bu sene daha iyi şartlara sahip olmak için işinizi değiştirebilir, hedeflerinizeulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni yılda tutkulu bir aşkın da kahramanı olacaksınız. Romantik, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk sizi bekliyor

HAZIRLAYAN: MİNE AYMAN

Haberin Devamı

Kova astrolojide en dahi burç olarak bilinir. Her zaman yeni bir şeyler icat edebilir ve hayatlarında farklılık yaratabilirler. Geleceği hissedebildikleri için, hep geleceğe göre hareket etmek ve uzun vadeli plan yapmaktan hoşlanırlar. Çok sosyaldirler, kalabalık ortamlarda olmaktan keyif alırlar. Meraklı yapılarıyla her şeyi araştırıp öğrenmek isterler. Çok insancıl ve yardımseverdirler. Kovalar arkadaş canlısı ve çok eğlenceli kişilerdir. Seyahat etmekten zevk alırlar. Çok çılgın oldukları için, bir anda verdikleri kararlarla çevrelerindekileri şaşırtabilirler. 2013 yılında Kova burçları büyük ve köklü değişimler yaşayacak.

>> KOÇ

>> BOĞA

>> İKİZLER

>>YENGEÇ

>>ASLAN

>> BAŞAK

>>TERAZİ

>> AKREP

>> YAY

Haberin Devamı

>> OĞLAK

ÇOK ÇALIŞACAKSINIZ

2013’e hızlı bir başlangıç yapacak Kovalar iş ya da evlerini değiştirmek isteyebilirler. 19 Ocak’tan itibaren 15 gün boyunca aklınıza dahiyane fikirler gelebilir. 23 Şubat’ta Merkür geri hareketine başlayacak. Bu süre boyunca yeni planları hayata geçirmek konusunda aksilikler yaşayabilirsiniz. 17 Mart’ta her şey normale dönecek. 14 Nisan tarihinden sonra hızlı bir yükselişe geçebilirsiniz. 31 Mayıs’tan sonra kafanız daha hızlı çalışacak ve işte yeni eğitimler alabileceksiniz. Yine bu tarihte birçok seyahat gerçekleşebilir, işle ya da eğitimle ilgili yolculuklara çıkabilirsiniz. 28 Ağustos’tan sonra 1.5 ay boyunca yöneticilerle sorun yaşamamak için dikkat! Liderlik duygularınız kabarabilir ve yöneticilerle tartışabilirsiniz! 15 Ekim itibariyle 2 ay işlere gömülebilir, çok yoğun çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde iş arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

İKİZLER, TERAZİ, KOÇ İLE UYUMLU

Aşk hayatınız her zamankinden daha çılgın olacak. Sevdiğiniz kişi için büyük fedakarlık yapıp mutlu sona ulaşabilirsiniz. Sevdikleri kişi için arkadaşlarını hatta ailelerini karşılarına alabilecek kadar cesur olan Kovalar, kendilerini çok tutkulu bir aşkın içinde bulacaklar. 2 Şubat’tan 9 Mayıs’a kadar çok romantik bir dönem sizi bekliyor. Bu dönemde çekici ve sempatik olacaksınız. Herkesi etkileyebilir ve her konuda ikna edebilirsiniz. 9 Mayıs’tan sonra 1 ay boyunca kafanız karışık. İlişkiniz için riskli bir dönem. Aldatma ve yalanla ilgili konulara karşı dikkatli olun. 3 Haziran’da daha evcimen olacak, aile kurmak isteyeceksiniz. 16 Ağustos’tan yıl sonuna kadar sürprizlere açık olacaksınız. Bu sürpriz evlilik kararı olabilir. Kovalar aşkta en iyi İkizler, Terazi, Koç ve Yay ile anlaşır. Her ne kadar liderlik sorunu yaşayacak olsalar da Aslan ve Akreple de aralarında güçlü bir çekim olabilir.

Haberin Devamı

SPOR YAPMANIZ ŞART!

Dolaşım sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor. Spor yapıp sağlıklı beslenerek vücudunuzu güçlendirin. Ayak bilekleriniz hassas. Yorulduğunuzda ağrıyabilirler. Ocak, temmuz, eylül ve kasımdaki sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

HAYATA BAKIŞINIZ DEĞİŞEBİLİR

10 Mayıs’ta Boğa burcundaki güneş tutulması iç dünyanızı etkileyecek. Hayata karşı bakış açınızı değiştirebilir ve yeni tavrınızla farkındalık yaratabilirsiniz. Bir konuda kısıtlanmış ve baskı altındaysanız, baskıdan, kendinizi tutsak olarak gördüğünüz yerden kurtulabilirsiniz. 3 Kasım’da güneş tutulması Akrep burcunda olacak. Bu durum fiziksel görünüşünüzü ve sosyal hayatınızı etkileyebilir. Fiziksel açıdan büyük bir değişim yaşayabilir, yeni imajınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Sosyal ortamların aranan kişisi olabilir ve çevrenizdekileri istediğiniz alanda yönlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

HARCAMA YAPARKEN DİKKATLİ OLMALISINIZ

25 Nisan’da Akrep burcundaki parçalı ay tutulması para durumunuzu etkileyebilir. Bu dönemde aşırı harcama yapmayın. 25 Mayıs’ta gölgeli ay tutulması Yay burcunda. Eğitim hayatınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bazı bitişler gündeme gelebilir. 19 Ekim’de Koç burcundaki gölgeli ay tutulması iş hayatınızı etkileyecek. İşle ilgili karışıklıklar olabilir. İş hayatınızla ilgili ani bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

İşte yeni yılın şanslı günleri:
¦ 12-13-14 Ocak,
¦ 9-10 Şubat,
¦ 8-9 Mart,
¦ 4-5-6-10 Nisan,
¦ 2-3-29-30 Mayıs,
¦ 8-25-26 Haziran,
¦ 23-24 Temmuz,
¦ 19-20 Ağustos,
¦ 16-17 Eylül,
¦ 5-13-14 Ekim,
¦ 9-10 Kasım,
¦ 3-6-7 Aralık.

Haberin Devamı

Bu tarihlere dikkat! Sıkıntı yaşanabilir:
¦ 1-27-28 Ocak,
¦ 23-24 Şubat,
¦ 22-23-24-27 Mart,
¦ 19-20 Nisan,
¦ 16-17-18-25 Mayıs,
¦ 12-13-14 Haziran,
¦ 9-10-11-22 Temmuz,
¦ 6-7-21 Ağustos,
¦ 2-3-29-30 Eylül,
¦ 1-19-27-28 Ekim,
¦ 23-24-25 Kasım,
¦ 17-20-21-22 Aralık.

YARIN: BALIK