Yemek Pancar kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancar kebabı tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

Pancar kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancar kebabı tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

Paylaş
Pancar kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancar kebabı tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

Ekranların en çok izlenen yarışması Gelinim Mutfakta programında gelinler bugün pancar kebabı tarifi yapıyor. Kanal D izleyicileri ise pancar kebabı tarifi araştırıyor. Peki, pancar kebabı nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız pancar kebabı tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Pancarın ve etin eşsiz uyumuyla yapılan pancar kebabı tarifi, evde yapabileceğiniz şahane bir lezzet. Peki, pancar kebabı nasıl yapılır? Tadına doyamayacağınız pancar kebabı tarifi, yapılışı, gerekli malzemeler, püf noktası ve hazırlanışı...

Haberin Devamı

PANCAR KEBABI TARİFİ

Pancar kebabı malzemeler

  • 1 kg kırmızı pancar
  • Pancarların yaprakları (varsa)
  • 250 gram kıyma
  • 1 adet kuru soğan (doğranmış)
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sarımsaklı yoğurt (üzeri için)

PANCAR KEBABI YAPILIŞI

Pancarları yıkayınız, soyunuz ve küçük küp şeklinde doğrayınız.

Yapraklarını yıkayınız ve ince ince doğrayınız.

Bir tencereye yağ koyunuz, yağ kızınca soğanları ilave ediniz ve kavurunuz.

Kıymayı ilave edip kavurmaya devam ediniz.

Pancar saplarını ve küçük doğranmış pancar köklerini de ilave ettikten sonra tuz ve karabiberi ilave ediniz yarım su bardağı sıcak su ilave ederek (çok kısık ateşte pişirirseniz su ilavesine gerek kalmıyor) pişiriniz.

Sarımsaklı yoğurt ile servis ediniz.