Aydan Durak Yaz aylarına canlı bir ciltle girmek için öneriler
HABERİ PAYLAŞ

Yaz aylarına canlı bir ciltle girmek için öneriler

Yaz mevsimi cildinizi şımartmak ve ona canlandırıcı ve gençleştirici bir destek vermek için mükemmel bir zamandır. Sıcak ve nemli havalarda, cildinizi yalnızca parlak bırakmakla kalmayan, aynı zamanda yatıştırmaya ve serinletmeye de yardımcı olan yüz bakımlarını seçmek önemlidir. Yaza taze bir cilt ile merhaba demek için bu önerilere bir göz atın.

Canlı, aydınlık ve kusursuz bir cilde sahip olabilmek için bakım yapmanız şart. Özellikle sıcak yaz günlerine muhteşem bir ciltle adım atmak istiyorsanız evde doğal malzemelerde harika bir cilt bakımı yapabilirsiniz. Yaz mevsimi için ideal olan doğal yüz bakım önerilerini Posta.com.tr okurları için derledik.

Haberin Devamı

ALOE VERA

Aloe vera, iltihaplanmayı azaltmaya ve güneş yanığı cildi yatıştırmaya yardımcı olduğu için yaz yüz bakımı için harika bir bileşendir.

Ayrıca aloe vera, cildi pürüzsüz ve esnek bırakarak beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olan antioksidanlar ve vitaminler açısından da zengindir.

Aloe vera yüz bakımı, taze aloe vera jeli ve bal, salatalık ve zerdeçal gibi diğer doğal bileşenlerden yapılmış bir yüz maskesi kullanmayı içerir. Yüz bakımı, cildi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olarak size dokunmayı sevdiğiniz daha genç görünen bir cilt verir.

CANLANDIRICI MEYVELER

Meyveli yüz bakımları, canlandırıcı oldukları ve cildi vitaminler ve antioksidanlarla beslemeye yardımcı oldukları için yaz için mükemmeldir.

Bir meyve yüz bakımı, papaya, muz ve çilek gibi taze meyvelerden yapılmış bir yüz maskesi kullanmayı içerir.

Bu meyveler, cildi pul pul dökmeye ve aydınlatmaya yardımcı olan, parlak ve taze görünmesini sağlayan temel vitaminler ve enzimlerle yüklüdür.

Yaz aylarında daha belirgin olabilen pigmentasyon sorunu yaşayanlar için idealdir.

YEŞİL ÇAY

Yeşil çay, antioksidan zenginliği ve büyük anti-enflamatuar özellikleri ile yaz yüz bakımı için başka bir harika bileşendir.

Yeşil çay yaprakları, bal ve yoğurttan yapılan yeşil çaylı yüz bakımı, cildi detoksifiye etmek ve gençleştirmek, taze ve parlak görünmesini sağlamak için basit ama etkilidir

Haberin Devamı

 

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder