Bekir Saçar Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı
HABERİ PAYLAŞ

Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı

Haberin Devamı

1 - Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı

Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı

Ömer-Arzu Sabancı'nın büyük oğlu Hacı 9 Ekim'de nişanlısı Nazlı Kayı ile aile arasında yapılan sade bir tören ile evlenmişti. Balayına Meksika’ya giden çift, gündüz denize girip at binmiş, geceleri de San Jose Del Cabo’nun renkli gece hayatında eğlenmişlerdi.

Balayına Bora Bora’da devam ediyorlar

Sabancı çifti önceki gün Pasifik Okyanusu'ndaki Tahiti’nin kuzeybatısındaki Fransız Polinezyası Bora Bora Adaları’na gitti. Çift adada şnorkel ile dalış yapıp, köpek balıkları ve vatozlarla yüzdü. Hacı ile Nazlı buradan da Miami’ye geçip balayı tatillerine devam edecek.

2 - Bal Kabağı oyup ‘Halloween’ feneri yaptı

Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı

Bildiğiniz gibi ‘Dünya Cadılar Bayramı’ ekim ayı boyunca tüm dünyada kostümlü partilerle kutlanıyor. Bu partilerin olmazsa olmazı, insan yüzünü taklit etmek için bal kabağına ağız, göz ve burun yapılarak oyulup içine mum konan ‘Halloween’ feneridir.

‘Biraz da kabak oyalım’

Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı

Şu an Miami’de olan ünlü model bir arkadaşının düzenleyeceği ‘Cadılar Bayramı Partisi’ öncesi arkadaşına yardım edip bal kabaklarını oyup fener yaptı sonra da kabaklarla poz verdi. Şahin’in küçük kabakları göğüslerine tutarak verdiği poz hayranları tarafından çok beğenildi.

3 – Boğaz’da ve Bodrum’da iki kutlama

Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı

Sosyetik sima Süreyya Yalçın giydiği derin dekolteli ve çok abartılı kıyafetleriyle Bülent Ersoy’un en büyük rakibi. Magazin dünyasının gözdesi Süreyya Hanım, önceki gün Bodrum’da eşi Ozan Baran’ın doğum günü için yemekli bir davet verdi. Davete siyah ceket ve pantolonla katılan Yalçın’ın bu sadeliği misafirleri çok şaşırttı.

Meksika’da at bindi Bora Bora’da daldı

Eski model, modacı, şarkıcı ve televizyoncu İvana Sert de 42. Yaşını dün Boğaz’da bir restoranda oğlu Ateş Kayon ve sevgilisi Sezer Dermenci ile kutladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder