Candaş Tolga Işık Gezi'den...
HABERİ PAYLAŞ

Gezi Parkı’ndaki direnişe katılın ya da katılmayın, 2 haftadır devam eden direnişten çıkan öyle fotoğraflar, öyle espriler var ki unutulmaz... Bugün sizin için onları derledim...

“Çarşı orantısız güce karşı orantısız zeka kullanır.”

Çevik Kuvvet: Taşkınlık yapmayın, müdahale ederiz. Çarşı: Siz de taşkınlık yapmayın biz de müdahale ederiz.

“Tunalı Hilmi Caddesi’nin bundan böyle adı TOMALI Hilmi Caddesi’dir.”

“İstanbul’un havası o kadar temiz ki; insanın içine çekince gözleri yaşarıyor!”

Çarşı’nın bir TOMA’yı ele geçirdikten sonra ikinci el otomobil satışı yapan bir internet sitesine ilan verişi: “Sahibinden satılık TOMA”

Haberin Devamı

Çarşı’nın İnönü Stadı’nın yanındaki bir iş kepçesini düz kontak yaparak ele geçirmesi sonrası Beşiktaş Başkanı’nın yaptığı açıklama: “Emniyet bizden İnönü’nün yanındaki iş makinalarını kaldırmamızı istedi.”

Bir Çarşı üyesinin Taksim’in tepesinde uçan polis helikopterine bakıp yanındaki arkadaşlarına “Helikopter kullanmayı bilen var mı?” diye soruşu...

Akşama kadar Taksim’e polis müdahalesi olmayınca direnişçiler 155’i arıyor: - Merhaba biz gezi parkından arıyoruz, bugün hiç gaz sıkmadınız bize. Alıştık. Duramıyoruz... - Bekleyin, sıkacağız.

“Allah muhafaza Fransız ihtilali olduğunda bizim medya yayında olsaydı hiçbirimizin Fransız ihtilalinden haberi olmayacaktı.”

“Biscolata erkeği out, Çarşı erkeği in!”

“I can’t stop myself from çapuling!”

“Öldürmeyen biber gazı güçlendirir”

Rize’deki olaylar üzerine CNN Türk yayınına bağlanan belediye başkanının “Olayları simaen hiç tanımadığımız, tipini hiç bilmediğimiz kişiler çıkardı” demesi üzerine program konuklarından Özgür Mumcu sordu: “300 bin nüfuslu Rize’de herkesi simaen tanır mısınız?”

“Polisi uyarın, askerliğimi Çarşı taburunda yaptım!”

AKM’nin yerine yeni bir opera binası yapılacağını açıklayan Başbakan’a MHP Lideri’nin yanıtı: “Nereden başladı bu sendeki opera merakı?”

Çarşı: Diren Serdar Ortaç... Biraz daha Gezi’ye gelmezsen olacak bu iş!

“Fenerbahçeliyim ama yükselenim Çarşı.”

Twitter’da “Neden Starbucks’a saldırıyorlar?” diye soran bir kıza direnişçilerden gelen cevap “Latteye az süt koyuyorlar da ondan!”

Haberin Devamı

Eylemci genç kız arkadaşıyla konuşuyor... - Aşkım dün mesajına cevap veremedim, eylemdeydim koluma mermi geldi biber gazı yedim şu anda hastanedeyim, çok kötü durumdayım. - Eylem kim?

“Halk TV’ye bağış hattı açılsa da tüy dökücü krem reklamlarından kurtulsak.”

(09.06.2013 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder