Candaş Tolga Işık İlçeler Binali Bey'in yarısı kadar çalışmıyor
HABERİ PAYLAŞ

İlçeler Binali Bey'in yarısı kadar çalışmıyor

AK Parti’nin -birkaç istisna dışında ilçe teşkilatlarında ve ilçe belediye başkan adaylarındaki rehaveti anlayabilen var mı? Sanki “Ne yaparsak yapalım kaybetmeyiz” diye düşünüyorlar. Cep telefonundan yolladıkları SMS dışında adayları görebilene aşk olsun! Büyükşehir adayı Binali Yıldırım ve ekibi İstanbul’u karış karış gezip, tokalaşmadık İstanbullu bırakmazken ilçe teşkilatlarında/adaylarında Binali Bey’in motivasyonunun, çalışkanlığının yarısını görmek mümkün değil. Geçmişte o her kapıyı çalan teşkilat performansından eser yok. AK Parti ilçe teşkilatlarının ciddi anlamda silkelenmeye ihtiyacı var.

Haberin Devamı

'2019 AFET YILI OLABİLİR'

Kadir Sütçü diye bir abimiz var. Akademik bir geçmişi yok. Öyle bir eğitimi de yok. Deprem konusunda kendi çapında çalışmalar yapan sıradan bir vatandaş. Bazı gelişmelerden yola çıkarak deprem tahminleri yapıyor ve şu ana kadar tahminlerinin yüzde 92’si tutmuş! Kadir Sütçü diyor ki “2018’deki büyük sıcaklar 2019’da depremleri tetikleyebilir. 7 büyüklüğünde deprem olasılığı yüksek. 2019 Türkiye’nin afet yılı olabilir.” Kadir Sütçü’yü bilmiyorum ama dün Peru’daki 7,1’lik deprem henüz daha ilk 3 ayını yaşadığımız 2019’a dair beni de korkutmuyor değil. Son 3 ayda bu kaçıncı deprem? Bu normal mi?

ROBERT BOSCH?!

Tarım Bakanı durup durup bir bomba patlatıyor, bu kez şöyle demiş: “Uçaklarınız, roketleriniz olabilir, teknolojiniz çok yüksek olabilir ama buzdolabı boşsa bunların hepsi boştur. O yüzden buzdolabının mutlaka dolu olması lazım.” Bakan Bey’in bu açıklaması bana bir zamanlar televizyondaki Bosch reklamlarını hatırlattı. Nasıldı o? “İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch.”

SIFIR 1'DEKİ KÜRTÇE AĞITLAR

“Sıfır Bir-Bir Zamanlar Adana’da” dizisinin adeta bağımlısıyım. Hatta dizinin üç başrolü Savaş Satış, Cihangir Ceyhan ve Özgür Meriç’in birbirine girip yeni sezonda diziden ayrılmalarını en çok ben eleştirdim. Müthiş bir proje Türk usulü bir sonla mahvedildi. Neyse Sıfır 1 kör topal devam ederken dizideki Kürtçe ağıtlara yapılan müthiş remixler senaryonun da oyunculukların da önüne geçiyor. Dizi sayesinde öğrendiğim “Heyle Le Zalıme” ve “Kasime Meyro” olağanüstü. Dinlemenizi tavsiye ederim.

Haberin Devamı

FLASH TV'YE NASIL BİR SİYASİ BASKI YAPILIYOR OLABİLİR?

Türk televizyonculuğunun kült markalarından Flash TV yayınlarına ara verdi. Kanaldan yapılan açıklamada yayınları durdurma gerekçesi olarak “Siyasi baskılar” gösterildi. Bunu FOX TV söylese anlarım lakin sabahtan akşama kadar insanların durmaksızın göbek attığı bir kanala nasıl bir siyasi baskı gelmiş olabilir ki? Flash TV yönetimi lütfen “siyasi baskı”nın ne zaman, nasıl, kim tarafından, ne üzerine geldiğini tam olarak açıklasın kamuoyuna, konu sahiden basın özgürlüğüyse hep birlikte mücadele edelim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder