Cem Kerpiççiler Tuncay Şanlı çime basmalı
HABERİ PAYLAŞ

Tuncay Şanlı çime basmalı

Fenerbahçe forması altında 180 maç, 65 gol, 29 asist... Şampiyonlar Ligi’nde 5 gol, bir asist. A Milli Takım forması altında 79 maç, 22 gol. Rakamlar bir kenara, ortaya koyduğu karakterle kulübün efsane oyuncuları arasına adını yazdırmış bir isim Tuncay Şanlı. Fenerbahçe’de son dönemde sportif direktör, teknik direktör kim olacak sorularına yanıt aranırken isimler havada uçuşurken, “Yarın sabah eşofmanlarını giy, Samandıra’da ol” denilecek bir isim üzerinde yeteri kadar durulmuyor.

Önemli rol üstlenebilir

Oyuncu grubunun saygısını kariyeri, performansı, sahada duruşu ile kazanması yüzde yüz olan Tuncay Şanlı, bir armoni oluşması adına Samandıra’da çok mühim bir rol üstlenebilir. Euro 2016’da Fatih Terim’in teknik ekibinde görev alan Tuncay Şanlı, tecrübelerini oyuncularla paylaşarak Fenerbahçe’de yeni dönemde önemli bir figür olarak öne çıkabilir.

Haberin Devamı

Unutulmaz deparı...

Oyun yalnızca teknik, taktik, plan ile kazanılmaz. Zaman zaman ortaya ‘karakter’ koymak, vazgeçmemek gerekir. Çek Cumhuriyeti’ni EURO 2008’de 3-2 yendiğimiz maçta, 2-0 gerideyken hakemin kırılan bayrağını değiştirmek için yardımcı hakemin elinden alıp deparla sahanın bir tarafından diğer tarafına koşan Tuncay Şanlı pes etmemenin, vazgeçmemenin inat etmenin en kıymetli temsilcisidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder