Coşkun Türk Müthiş preste yara almadı
HABERİ PAYLAŞ

Müthiş preste yara almadı

Fenerbahçe, ligin hem rakip alanda hem de kendi sahasında müthiş pres yapan takımların başında gelen Kayseri ile deplasmanda karşılaştı. Zaten İl Güvenlik Kurulu’nun yazımı hata dolu maddesi bile yanlış acayip kararıyla taraftarı stada alınmadığı için ilk presi yiyen Fener, sahadaki presle de mücadele etti. Belki göze hoş gelen futbol oynamadı, ancak müthiş preslerden yara almadan çıktı ve umutla yoluna devam etti.

Göze hoş gelen futbol oynamadı dedik ama gözleri ve Fener taraftarının gönüllerini okşayan iki güzel gol attı. Valencia havadan süzülen topa kendi de müthiş süzüldü ve kafayla öne geçirdi takımını. Ferdi, uzaklardan hem de hız almadan öyle bir vurdu ki, top füze gibi bir de son anda dönerek takıldı Kayseri ağlarına...

Haberin Devamı

Genelde vasat bulduğum ve o yerin adamı değil dediğim Lincoln takımın en iyilerindendi. Crespo yokları oynadı, Arda beklentileri karşılayamasa da sahada olduğu sürede şık hareketler yapan isimdi. Samet’in Thiam karşısında düştüğü durum yakışık almadı. Hele son dakikada yedikleri golde ‘Bunlar nasıl stoper’ dedirttiler birçok taraftara.

Sonuçta, Fenerbahçe çok zor bir virajı sadece Szalai’nin kart cezasıyla dönmeyi başardı. Yakalanan seri devam ederse ligde daha güzel günler de görecektir Fener. Yeter ki sahanın içinde kalsın ve sahanın içinde bırakılsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder