Coşkun Türk Soğuk gecede sarı sıcak
HABERİ PAYLAŞ

Soğuk gecede sarı sıcak

Hafta sonu İstanbulspor’u 5’leyen Fenerbahçe, dün gece de Konya’ya gol oldu yağdı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen tribün desteğini yine tam olarak arkasına alan Fener attı da attı... Son maçların vasat ismi Tadic yerine King sahadaydı. Çok verimli olduğunu söylemek zor.

İsmail Kartal, İstanbul maçının kahramanı Cengiz yerine tercihini cezasını tamamlayan İrfan Can’dan yana kullandı, haklıydı da. Cengiz henüz 90 dakikayı çıkaracak gibi görünmüyor ama bu haliyle bile çok etkili. Girdikten sonra yine tribünleri ayağa kaldırdı, hızlı bir hücumda rakibe çarpıp filelere giden topta gol katkısı da yaptı. Bir maç öncenin suskun ismi Dzeko bu kez hem hırslı hem de gole doymaz santrfor görüntüsündeydi. Son dönemde yaşanan ‘Penaltıları Tadic atmasın, İsmail Kartal başkasını bulsun’ tartışmalarına da cevap vermiş oldu. Gol sağanağı onun çok sert attığı penaltıyla başladı, sonrasında iki kez daha fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Szymanski sezon başı formunu yakalarken güzel futbolunu bir golle de süsledi. Aynı şekilde gecenin iyilerinden Mert Müldür ‘Çubuklu’ formayla ilk gol sevincini yaşadı. 5-0’dan sonra Kartal, yoğun maç programını düşünüp değişikliklere gitti. Umut hariç oyuna sonradan girenler temponun çok düşmesini engellerken Batshuayi de şık bir golle moral buldu. Zor maçlar öncesi stoper sorununu çözerse Fener bu tempoyla özellikle Kadıköy’de farklı galibiyetler almaya devam eder.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder