Deniz Sarıhanlıoğlu Önce ben sonra biz
HABERİ PAYLAŞ

Önce ben sonra biz

Sevgili dünlük, bilmezsek nasıl aktarırız, öğrenmezsek nasıl anlatırız, önce biz gidip görmezsek başkalarının gelmesini nasıl bekleriz? Bu nedenle “KENDİ ŞEHRİNİN TURİSTİ” olma kavramını çok önemsiyorum. En azından yakın çevrendeki değerleri görmeden de yaşadığın şehrin insanı mutlu edebileceğini hiç sanmıyorum. Bir yandan şehre turist gelsin, şehrin marka değeri artsın, ekonomisi gelişsin, şartları iyileşsin, tüm dünyada gıpta ile bakılan bir şehir olsun istiyoruz, diğer yandan maalesef hala kendi şehrimize ait değerleri yeterince bilmiyoruz. Başta sosyal medyanın bu denli kolay erişilebilir bilgiye açık olduğu bir dönemde biraz gayret edersek bence eksikleri kapatmak çok kolay. Sonuçlarını da hem sizi hem çevrenizi mutlu edecek. Ben, sen, bizler öğreneceğiz şehrimizi sonra çok daha güzel anlatacağız.

Haberin Devamı

Önce ben sonra biz

URLA REHBERİ

Yarımada’nın benzersiz atmosferinde konumlanan Urla, seyahat tutkunlarının çok ilgisini çekiyor. Buradan hareketle, çekim merkezi haline gelen Urla için bir ihtiyaç olan URLA GUIDE (URLA REHBERİ) hazırlanmış. Bu gerçek bir ihtiyaç çünkü Urla; mutfak kültürünü tanımak, tarihi dokusunu keşfetmek ve doğayla bütünleşmek için her geçen gün daha çok insanda merak uyandırıyor ve seyahat planlarına dahil oluyor. Zengin ve detaylı bir içeriği olması beni gerçekten çok mutlu etti. Öyle ki Urla’yı ziyaret edenler kadar, okuyanları da Urla hakkında epeyce fikir ve bilgi sahibi yapacak.

Önce ben sonra biz

ŞEHRİN EN SICAK GÜNLERİ

Ağustos sonlarına doğru hepimizde minik minik başlayan serin hava hasretinin nedeni belli. Şehrimiz, ülkenin en sıcak yerlerinden biri. Biz gezmeyi sevenler olarak klimanın altında oturmayı sonuna kadar red ederiz. Hal böyle olunca size yaz ortasında serinleyebileceğiniz önerilerle geldim.

  • Karagöl
  • Balçova Behzat Tepesi
  • Vişneli Nif Dağı
  • Gölcük Yaylası
  • Efem Çukuru
  • Spil Dağı
  • Nebiler Şelalesi
  • Türkmen Köyü Su Uçan Şelalesi Her biri ayrı güzel doğa harikaları.

Sıcaktan bunaldıysanız, mutlaka ziyaret etmelisiniz. Tek ricam gittiğinizde size huzur veren doğayı korumak için elinizden geleni yapın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder