Dilara Doğan En çok konuştuklarımız
HABERİ PAYLAŞ

En çok konuştuklarımız

Son günlerin en trend parçalarını bir araya getirdim. Karşınızda sezonun sevilen ve dudak uçuklatan parçaları...

GİYMEYEN KALMADI

Bella Hadid’in meşhur ettiği uzun Prada montunun fiyatı 24 bin lira. Ülkemizden de Yasemin Özilhan, Burcu Esmersoy ve daha birçok kişinin üzerinde gördük.

En çok konuştuklarımız

AH BU ÇANTA

Bottega Veneta son birkaç sezonun en ilgi gören markası oldu. Gözümüzü nereye çevirsek karşımıza çıkıyor. Rachel Araz’ın tercih ettiği model şüphesiz tüm blogger’ların ve ünlü isimlerin vazgeçilmezi. Bu vazgeçilmez çantanın fiyatı ise 32 bin 950 lira.

Haberin Devamı

En çok konuştuklarımız

ALAY KONUSU OLAN TOKA

Prada’nın 2 bin 200 liralık tokası sosyal medyada alay konusu oldu. 2 liralık siyah bir tokadan tek farkı üzerinde logo olmasıydı. Ve bu da yeterince büyük bir farktı. Hahahaha!

En çok konuştuklarımız

TÜYLÜ VE TATLI

Chanel’in tüylü çantalarının renkli modelleri muhteşem. Kırmızısı, pembesi ve mavisi çok sevildi.

En çok konuştuklarımız

KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

New Balance’ın 990 ve 530 modelleri hem müthiş rahat hem de kapış kapış satılıyor. Birçok kişi bu modelleri yurt dışından sipariş ediyor.

En çok konuştuklarımız

YAZ MI GELDİ?

Güneşin yüzünü göstermeye başladığı anda hayatımızın ortasına bomba gibi düşüverdi. İlk önce Kylie Jenner giydi sonrasında olanlar oldu. Etrafımız 7 bin 250 liralık bu Attico marka neon yeşil terliklerle doldu taştı.

En çok konuştuklarımız

ŞAPKASIZ ÇIKILMAZ OLDU

Hiç şüphesiz şapkalar liste başı. Hiç şapka takmayanlar bile bu trend’e ayak uyduruyor. Her tarzdan kombine müthiş bir cool’luk katıyor.

En çok konuştuklarımız

KOLEJLİ GÜNLER

Kolej ayakkabılarının en sevileni Prada’nın bu modeli oldu. Hem klasik hem spor kombinlere kolay adapte edilen bu ayakkabının fiyatı 6 bin 200 lira.

En çok konuştuklarımız

FANLARI OLAN AYAKKABI

Ayakkabıya merakı olan olmayan herkesi bir Nike Air Jordan sevdası sardı gidiyor. Ayrıca bu modelin ciddi bir fan kitlesi var. En ilgi gören rengi ise bu kahveli beyazlı olan.

En çok konuştuklarımız

BU KALP ÇOK SEVİLDİ

Paris’te kurulan dünyaca ünlü bir marka Ami Paris, kışın gözdesi olmayı başardı. Geldiği anda stokları tükenen kazakları ve tişörtleri birçok isim yurt dışından sipariş ediyor. Bu trend’in en iyi kombini ise Gizem Sarı Tekin’in oldu.

Haberin Devamı

En çok konuştuklarımız

YEŞİLİ SEVDİRDİ

Hailey Bieber’ın tarzını kopyalayan sayısız insan var. Ne giyse olay olmakla birlikte trend oluyor. Bu yeşil Bottega çantasını da epey konuştuk. Bu sevimli çantacığın fiyatı 16 bin 450 lira.

En çok konuştuklarımız

Sıradaki haber yükleniyor...
holder