Doç. Dr. Gökçen Erdoğan Erkekler şöyleymiş böyleymiş
HABERİ PAYLAŞ

Erkekler şöyleymiş böyleymiş

Erkeklere mahcup olmayalım, e onları da mahcup etmeyelim diye cebir çalışır gibi seks mi çalışacağız? Akıştayız, akışta kalalım; buyursunlar onlar da gelsinler. İlişki de seks de en iyi yolda öğrenilir. Zamana ve kendinize güvenin. Her fırsatta hanenize eksi yazacak erkekler zaten dilerim çok da yakınımızda olmasınlar.

SEKS OYUNCAKLARI, KOSTÜMLER, ŞİİRLER...

ÖNCEDEN TATLI GELİYORDU AMA ARTIK YORULDUM

SORU: Hocam, 16 yıllık evliyim. Seks hayatımız hep iyiydi. Ben ilk günden beri orgazm olabilen şanslı kadınlardanım. Ama benim sorunum da başka. Eşim çocuk gibidir. Her duyduğunu, gördüğünü ister. Evde oyuncaklarımız, kostümlerimiz her şeyimiz var. Şiir kasetlerimiz, masaj yağlarımız... Bu önceden tatlı geliyordu ama artık 47 yaşımdayım ve sadece yorucu, yıpratıcı geliyor. Dümdüz sevişmek ya da hatta bazen de dümdüz uyumak istiyorum. Ama bir eşe bu söylenmez diye de kendimi hep tutuyorum. Sizce en doğrusu ne olur, nasıl davranmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP: Öncelikle şunu düzeltmek istiyorum; ‘çok şanslısın, başkaları bunu bulamıyor, sesini çıkarma’ diye bir şey tabii ki yok. Herkesin arzuları, beklentileri, zevkleri farklı olabilir ve hatta bunlar yaşla ya da başka sebeplerle dönüşüp değişebilir. Dün sana zevk veren bir şey bugün bıktırmış ya da bedensel, ruhsal bir yük haline gelmiş olabilir. Bu konuda kendinizi suçlu hissetmenize asla gerek yok. Önerim orta yolu bulmak olur. Belki o da sizi gördüğünüzden ayırmamaya çalışıyordur, belli mi olur? Eşinizle konuşun, sakinliği, sadeliği de sevdiğinizi, biraz durulmanın ilişkinize iyi gelebileceğini, bu yeni deneyimde eşliğine ihtiyacınız olduğunu anlatabilirsiniz. Sürekli uçan kaçan şeyler yapıp birbirinize atlamanız gerekmiyor. İdeal çift olmanın tek anlamı bu değil ki. Eşlere her şey söylenebilir, yeter ki kırıcı olmadan şeffaf olun.

 Erkekler şöyleymiş böyleymiş

BİLGİM ÇOK AMA PRATİĞİM YOK NİŞANLIMA MAHCUP OLMAK İSTEMİYORUM

SORU: 19 yaşımdayım, üniversite öğrencisiyim ve nişanlıyım. Cinsel ilişkiye dair bilgim çok ama pratiğim hiç yok. Nişanlım benden 10 yaş büyük. Bana üstü kapalı bir şekilde ‘ben her şeyi biliyorum, kendini bana bırak’ dedi. Ama ben onun öğrencisi değil partneri olmak istiyorum. İlk birlikteliğimiz dahil mahcup olmak, eksik kalmak istemiyorum. Ne önerirsiniz?

Haberin Devamı

CEVAP: Ne kadar gençsiniz. Evlenmek için acele etmeyin. Şu bileziği kola bi takalım. 50 yaşında kadınlar, hâlâ öğreniyorlar. 19 yaşında genç bir kadının seksi yaşadıkça öğrenmesinden daha doğal ne olabilir? Biz dünyaya erkeklere kendimizi kanıtlamak için gelmedik. Acemilik çekmemiz sekste kötü olacağımız ve erkeği memnun edemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Hem zaten bu yolda öğrenilen bir şey. Alttan ders alan o, siz bu dersi henüz alıyorsunuz. Kendisinden 10 yaş genç bir kadını tavlamış. Dersten kalırsa derdine yansın. Emin olun onun da sizden öğreneceği çok şey var. Bilginizin pratiğe dönüşmesi için bilin bakalım ne gerekli? Evet pratik! Yarın dünyanın en iyi şirketinde işe girseniz bocalayacağınız hepi topu bir iki aydır, sonra oryantasyon tamamlanır. Kahve yapıp yenileri bile çekiştirirsiniz. Şşş öyle şeyler yapmayın.

Haberin Devamı

EŞİMLE ARAMIZDA YAŞ FARKI VAR SEKS HAYATIMIZDA YENİLİK İSTİYORUM

SORU: Hocam, eşimle aramda yaş farkı var ve ben kadınlığımı resmen 35 yaşımdan sonra buldum. Ama 35’imde 20 yıllık evliyim. Bugüne kadar o istiyor diye birlikte oluyordum ama şimdi kendim istiyorum ve yeniliklere açığım. Bunu söylesem nerden çıktı bu diye şaşırıp altında bir şey arar diye korkuyorum. Ne yapsam da seks hayatımızda yeni bir devir açılmış olsa?

CEVAP: Eşlere her şey söylenebilir ama her şeyi de söylemek zorunda değilsiniz. Eylemle başlayın anlatmaya. 35, sekse bakışınızın değişmesi için çok iyi ve alışkın olduğumuz bir yaştır ayrıca, hiç şaşırmadım. Artık bedeninizi çok iyi tanıyor ve neleri ardınızda bırakıp nelerle devam edeceğinizi biliyorsunuz. Bir çocukken evlenmişsiniz maalesef. Mecburi hizmetiniz bitmiş, gönüllü hizmetiniz başlamış. Ve ben Türkiye sınırları içinde kendini bulmuş, ne istediğini bilen bir kadını reddeden bir erkek olacağını sanmıyorum. Nereden çıktığını soracak vakti olmasın. Bir kere de üzümü yesin bağını sormasın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder