Dr. Haydar Dümen Ateşi hep erkek yakar
HABERİ PAYLAŞ

Ateşi hep erkek yakar

Kadının orgazm sorunu biliniyor. Bu sorun, zaman geçtikçe, eşler arasındaki uyum arttıkça çözülüyor. Cinsel ilişkideki mutluluk için kadın kadar erkeğe de görev düşüyor. Beyler, ‘Soğuk kadın yoktur, onun ateşini yakamayan erkek vardır’ sözünü unutmayın ve eşinizi ilişkiye hazırlayın.

Orgazm olamıyorum

26 yaşında, 5 aylık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Artık kendimden şüphe etmeye başladım. Eşime yalan söylemek zorunda kalıyorum. Hiçbir şekilde etkilenmiyorum. Lütfen bana yardımcı olun, çok mutsuzum.

Haberin Devamı

CEVAP

Yeni gelinim, genel bir sorun. ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkekler vardır’ sözünden hareketle, önce erkeğe yani köprünün öbür ayağına bakıyoruz. Örneğin erken boşalması var mı, aceleci mi, kaba mı? Öbür cephede her şey mükemmelse senin önce zamana sonra fantezilere ihtiyacın var.

Ön yargıyla hareket ederek kendini denetim altına alma ki olabilme ihtimalinin önünü kapatmayalım. Kocana, orgazm olamıyorum diyebilirsin ama kalbini kırma. Sorun ondaysa giderilmeli.

Nasıl uzatırım?

27 yaşındayım, nişanlıyım. Erken boşalıyorum. Eşimi tatmin etmek için ya da ilişkinin uzun sürmesi için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne? Hele bir evlen. Zamanı gelince düşünülecek ve çözümlenecek olaylar bunlar. Sabırlı ol.

Aşırı istekliyim

18 yaşındayım. Cinselliğe karşı çok istekli ve arzuluyum. Kendimi tutamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı duyuyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Normaldir yavrum normaldir. Doğa bunun kuralını ve adını böyle koymuş. Yalnız mastürbasyonu azalt. Haftada 2 günle idare et. Beslen, spor yap. Beynini büyüt, kadınların gözünde istenilen, beğenilen bir tip ol. Bu hem beden ve kimlik bakımından olsun ki birbirini tamamlasın. Hadi bakalım yolu gösterdim.

Her gün yapıyorum

25 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba kısır olur muyum?

CEVAP

Okurum, mastürbasyonun zararı olmaz. Haftalık sayınız 2-3’ü aşmasın. Aslında mastürbasyon yapmak, hiç yapmamak ya da cinsel birleşmede hiç bulunmamaktan daha iyidir. Takma kafana. Kısır falan olmazsın.

Haberin Devamı

Acaba hangisi?

20 yaşında kızım. Adetimin düzenli olması için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Adetime 2-3 gün varken erkek arkadaşımla seviştik. Benden kan geldi, acı çektim. Birkaç gün geçtiği halde kanama sürüyor. Kızlığım mı bozuldu, zorlamadan adetim erken mi geldi? Doktora gideyim mi?

CEVAP

Sevgili okurum, her ikisi de olabilir. Kızlık zarının bozulmuş olacağı sanki akla daha yakın. Bu seni panikletmesin. Şu kan dursun. Çok kuşkuluysan bir doktora git. Ama erkek arkadaşınla ilişkine devam edeceksen doktora görünmene ne gerek var?

Ereksiyon 4-5 saat sürüyor

29 yaşındayım. Ben ilişkiye girince 5 ya da 6 kez boşalıyorum ama nedense ereksiyon hali devam ediyor. Yani 4-5 saat inmiyor. Arkadaşlar “Olmaz öyle şey” dedi ama oluyor. Sizce benim bir sorunum mu var?

CEVAP

Değerli okurum, her şey oluyor. Seninki öyleyse ne yapalım? Söz dinlemez bir organdır. Küseni canlanmaz, küseni nazlanır, azgın uslanmaz. En iyi ilacı zamandır. Fazla kafayı takma, üzerine düşme. Neyse odur dersin şimdilik bu sayfayı örtersin.

Haberin Devamı

Fazlasını istiyor

25 yaşında, nişanlı bir kızım. Nişanlım bana yaklaştığında onu istemiyorum ama yokken de özlüyorum. Cinsel ilişkiye girdiğimizde acı çekiyorum. Nişanlım 2-3 defa birlikte olmak istiyor ama bana 1 kere yetiyor. Sizce sorunum ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, evlilik yoluna girilmiş. Bu süreç devam edecek, evleneceksin. Her gün beraber olduğunuz için dengeler kurulacak. Acı gibi sorunları bizler halledeceğiz. Eşinle aranızda ortak bir payda oluşacak. Bir anlaşma sonucu birleşme sayıları da ortaya çekilecek. Biraz fantezilerle oynayın bakalım. Hayat sizin, yol uzun.

Şüphe ediyorum

24 yaşındayım ve nişanlım var. Birkaç ay sonra evleneceğiz. Ama birkaç gün önce ilişkiye girdik. Kanama olmadı. Benden önce bir erkek arkadaşı varmış. Ben nişanlımdan şüpheleniyorum. Bana, “Kızlık zarım esnek” dedi ama inanmadım. Delirmek üzereyim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, neden deliriyorsun? Bu kızla yatmadan önce hesabını iyi yaptın mı? Gittiği kadar gider dediysen utandım senden. Ya da şimdi delirirsen sana deli raporu vereceğim. Siz kızlarla istediğiniz gibi oynayın. Sonra çocukların gözünü oyun olur mu? Bana şunu söyle. Evleneceğim böyle kuşkularım var de, ben de sana sezgilerime güvenerek cevap vereyim: Büyük bir oranda esnekti.

Nasıl olacak?

Penisim 9 santim. İleride nasıl ilişkiye gireceğimi bilmiyorum. Bu durum beni çok korkutuyor.

CEVAP

Değerli okurum, ileride ortam oluşunca her şey sana normal görünebilir. Penisinin ölçüsünden ben çok emin değilim. Zamanı gelince her şeye bir formül bulunur. Şişmansan kasık yağları erit. Penis 2-3 santim daha ortaya çıkar.

Uzamıyor

Penisim 15 santim. 20 yaşındayım. Artık penisim uzamıyor. Evlendiğimde eşime çıplak görünmekten utanıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, moralini anatomi kitabına havale ediyorum. Bu kitap, doktor olacak öğrencilere insan bedenini öğreten kitaptır. Penisle ilgili sayfayı açıyorum. “Normal penis 15 santim dolaylarındadır” diyor. Yavrum, daha ne istiyorsun? Aslında bunun birkaç santim altı ve üstü de normaldir. Biraz da sizin kafalarınız normal olsa ne güzel olur.

BÖYLE SORU YOK!

Utanırmış

22 yaşındayım. Benden 3 yaş küçük sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz. Kız, “İlişkiden sonra yüzüne bakamam” diyor. O ne zaman kendini hazır hissederse o zaman olur diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızın sorunu yok ki çözesin. Aslan gibi kız. Senin niyetin yaz-boz. Elinde bir koz. Erkekliğine güveniyor, durmadan o yolda bileniyorsun. Onunla da evlenecekmişsin. Acelen ne be oğlum? Aylar, yıllar seni bekliyor. Her bir gün, ötekine zaman ekliyor.

Onlarca yıl buna can mı dayanır? Kız doğru yolda. Onunla fazla elleşme. Duygularını deşme. Şimdilik öğüdüm bunlar. Biraz insaf, biraz acıma, biraz doğru yol. İşte bir parti amblemi gibi oldu. Sen seçeceğini seç. Kötü niyetlerden vazgeç.

GÜNÜN SORULARI

Neden sertleşmiyor

Doktor sertleşme sorunumun psikolojik olduğunu söyledi, ilaç verdi. Mastürbasyonu azalttım, kız arkadaşımla sevişirken sertleşiyor. Ama mastürbasyon yaparken sanki tam sertleşmiyor ve erken iniyor gibi. Ne yapayım?

CEVAP

Hiç değerli okurum, ne yapacaksın? Cinsel organ sana ne yapacağını söylüyor. Mastürbasyona ara ver, gerisi hikaye. Doktora gitmişsin, gereken ilacını da almışsın, gerisi tam anlamıyla hikaye. Sanki ve gibilerle artık uğraşmayı bırak, yola devam et.

Prezervatif satıyorum

28 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Karşımda genelev var. Prezervatif satıyorum. Arkadaşlar, bu kadınlarla ilişkim olup olmadığını soruyor. Ben hepsiyle olduğunu söylüyorum. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, şu prezervatif işine takıldı kafam. Bu işler geç saatlerde olduğundan sen de neredeyse sabaha kadar prezervatif satıp, gündüz işe mi gidiyorsun? Bunları benim çözmeye ne bilgim, ne gücüm yetiyor. Yani kafam kırmıyor.

Ama bugüne kadar kadınlarla cinsel ilişkiye girmemişsen ben ne yapayım be yavrum? O söylediğin kadınlardan birisine bastır parayı, al götür birini, kapat gözünü yat. Ben daha ne diyeyim?

GÜNÜN SÖZÜ

Duygusallık aklın maskesidir. Fazla kullanıldığında akıl maskenin altında kaybolur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder