Dr. Haydar Dümen Avantaj değil, dert getirir
HABERİ PAYLAŞ

Avantaj değil, dert getirir

Cinsel organın boyuyla kadının tatmin olması arasında bağlantı yok. Yani büyük olması avantaj getirmez, sorun yaratır. Çünkü kadın acı çeker. Mutluluk için güvenmek, duygusallığı hissettirmek, kuşkuları kenara bırakmak gerek.

Hemen kanar mı?

21 yaşında kızım. İki yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sevişiyorduk. Sanki kızlık zarım bozulmuş gibi yataktan kalktım ama kan yoktu. Beş dakika sonra tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün de kan geldi. Sizce zar bozuldu mu? Zar bozulunca hemen mi kan gelir yoksa iç çamaşırımda olduğu gibi sonradan olabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın bunu dert etme.

Beni etkilemiyor

20 yaşında kızım. Ben erkeklere karşı istek duymuyorum. Sevgilim var ama ona yakın bile duramıyorum. Erkekler beni hiç etkilemiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım biraz beklemen gerekiyor. Bu aileden aldığın eğitimle ilgili olabilir. Yaratılışın doğası gereği çevreden ya da kendine kendine olumsuz telkin olmazsa, o masallardaki beyaz atlı prens karşına çıkacak, beklemede kal. Erkeklere cinsel değil, duygusal bak. Onlarla arkadaş olmayı denesen ne güzel olur.

Hamile kalır mıyım?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve boşaldı. Üzerimde bir şey yoktu. Acaba hamile kalır mıyım? RUMUZ: KORKAN KIZ

CEVAP

Sevgili kızım, bilemem. Kalırsın da diyemem, kalmazsın da diyemem. Sürprizlere ihanet edemem. İhtimaller üzerinden konuşursak paçayı kurtardığına inanıyorum. Bu da sana ders olsun.

Rol mü yapıyor?

36 yaşına, 3 yıllık evliyim. Eşimin ilişki sırasında orgazm olmadığını sanıyorum. Taklit yapan kadınlar varmış. Acaba böyle bir şey yapıyor olabilir mi? Nasıl anlaşılır?

CEVAP

Değerli okurum, eşin orgazm oluyorsa olsun, olmuyorsa da olmasın. Kadınına inan, taklit yapıyorsa da üzerine varma. Orgazm oluyorsa olmasına yardım et. Bunu hiç düşündün mü? Acaba sen erken mi boşalıyorsun da eşin sırf seni düşündüğü için böyle davranıyor? Komplekse kapılmaman için seni incitmemeye mi çalışıyor? Bir de o açıdan bakalım. Hadi bakalım, düşün, taşın ve bana detayları yazan bir mail atıver.

Haberin Devamı

Bozuldu mu?

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkide farkında olmadan penisin biraz girdiğini anladım. Çamaşırımda açık kahve rengi leke gördüm. Kızlık zarı bozulmuş olabilir mi? Aynı kan rengini bir gün önce veya bir gün sonra tam hatırlamıyorum yine gördüm.

CEVAP

Sevgili okurum, kahverengi kan, kızlık zarı kanı değil, adet kanıdır. Ama unutmayın ki kan kandır. Kaynağı da bu tür tanımlamalarla kesin belli olmaz. Ama bana göre o kan, kızlık zarı kanı değildi. Şimdilik sağlamsın. Sonrasının yani yarının ne olacağını bilemem.

Evleneceğim

25 yaşında kızım. Yakında evleneceğim ama hiçbir şey bilmiyorum. Özellikle boşalma konusunda korkularım var. Kadınların boşaldığı nasıl anlaşılır?

CEVAP

Sevgili okurum, boşalmadan önce birleşme nasıl oluyor, sen onu bilmiyorsun? Hele bir birleş bakalım. Yemek yerken tükürük bezlerinden tükürük salgılanır. Yani ağzımıza tükürük boşalır. Senin daha önünde, ağzında yemek yok. Bana tükürüğün nasıl boşaldığını soruyorsun. Yersen boşalır, yerken boşalır. Yemeğin tadını aldıktan sonra aklına gelince bile bir şeyler olur. Merdiven adım adım, sen tepeye zıplamaya kalkıştın. Tam evlilik yaşı. Kocan sana hepsini öğretir. Geri kalanı da bize kalır. Yazarsın, öğrenirsin.

Haberin Devamı

Dalga geçerler mi?

Penisimin ereksiyon hali 12 santim. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçerler diye korkuyorum. Sizce normal mi yoksa bana mı öyle geliyor? Bunalıma girdim, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre normal. Kimine küçük gelebilir. Bazıları alay da edebilir. Sen bunlara karşı kendini koru ve dirençli ol. Çünkü tıbbın normal dediği ölçüye başkaları ne isterse desin. Ya bir de büyük olsaydı, partnerin acı çekip seni istemeseydi? Beyler, kadınlar boyla uğraşmaz. O ne kadar sevildiğini hissetmek ister. Romantik olun, özenli davranın.

Ağrı oluyor

22 yaşındayım, kendimi tatmin ettikten sonra cinsel organımda ağrı oluyor. Bu normal mi? Gelecekteki sorun yaşar mıyım? Çocuğumun olmasını engeller mi? Ereksiyon sorunu yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önemli bir sorun değil. Sıkma, sert hareketler yapma. Uslu ol. Ona da uslu olmayı öğret. Ama ağrılar sürerse bir üroloji uzmanını ziyaret et.

Anlaşılır mı?

23 yaşında kızım. İki yıllık ilişkim, birlikte olduktan sonra bitti. Birkaç kişiyle birlikte oldum. Sonra eski sevgilimle barıştık. “Biriyle ilişkiye girdiysen doktora gidince anlaşılır” dedi. Doktora gidince kaç kişiyle ilişkiye girdiğim anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, her insanın kendine sakladığı özel sırları olabilir. Kimse senin daha önce başka birileriyle birleşme yaptığını anlayamaz. Barıştığın arkadaşınla evleneceksen yolunuz açık olsun. Kendi mutluluğunun önüne taş koyma.

Sayım artar mı?

22 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken gelen spermin az olduğunu fark ettim. Doktora gittim, sperm sayım az çıktı. Göbek bölgemde yağlanma var, kilo versem sperm sayım düzelir mi?

CEVAP

Okurum, sen kilo ver, gerisini düşünme. Ama kilolu kaldığın sürece sorunlar artacak. İleride sıkıntı olmaz sanıyorum.

BÖYLE SORU YOK!

Güzel kuşları vuramıyorum

35 yaşındayım, iyi bir işim var. Ama çevredeki güzel kuşları vuramıyorum. Benim ufaklık ne yapsam da havalanmıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, geçmiş olsun, senin ufaklık sanırım sana küsmüş, kalbini kırmışsın. Ya da senden daha mantıklı çıkmış. Neyse gelelim yapacaklarına; sanatı koklamış, arada bir tiyatro, sinemaları yoklamış olmalısın. Güzel konuşmalı, güven vermeli, kadını mal gibi görmemelisin. Çatalı, bıçağı iyi kullanmalı, yemek yerken ağzını kapalı tutmalısın. Asla ter kokmamalısın. Aşırıya kaçmadan kesenin ağzını açmalı ve sır saklamalısın. Son söz: Partnerini de kağıt mendil yerine kullanmamalısın. Haa bir de durum sürerse mutlaka bir üroloji uzmanının kapısını çalmalısın.

GÜNÜN SORULARI

Nasıl doyurabilirim?

27 yaşında atletik yapılı ve 20 santim penis boyuna sahip delikanlıyım. 65 yaşındaki bağrıyanık seks makinesi kız arkadaşıma yetemiyorum. Gecede en az 3 defa istiyor. Onu nasıl doyurabilirim? Lütfen yardım edin. RUMUZ:BEYPAZARLI

CEVAP

Değerli Beypazarlı, derdi 65’lik azaplı, gel şöyle otur bakayım yanıma ve yapalım pazarlık. Aferin sana, renkli hayal dünyanda mutluluğu bulmuşsun. Beynini boş bırakmamış, doldurmuş da doldurmuşsun. Olsun be okurum, olsun, maksat torbalar dolsun. Ruhumuz masallara doysun.

Bağımlılıktan korkuyorum

19 yaşındayım. 1.81 boyundayım. Günde 2 mastürbasyon yapıyorum. Penisim 10 santim. İki defa ilişkiye girdim. Tenha yerde olduğu için tedirginlik hissettim. Kısa da olsa sertleşme sıkıntısı çektim. Ama iki ilişkimde de partnerim memnun oldu. Mastürbasyon bağımlılığından çok korkuyorum. Bunun olumsuz etki edeceğini biliyor ama kurtulamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, tenha menha bahane, işi bitirmece şahane. Bağımlıyım kulbu bedava, her gün 2 mastürbasyon ballı baklava. Bu işin davası, ileride çıkacak havası. Sen sen ol, kazıp durma cinsellik kuyunu. Fazla muamele, vereni çalıştırır, alanı ise tembelliği alıştırır. Umarım mesajım alınmıştır. Ayağını denk al.

GÜNÜN SÖZÜ

Ömür uzun da olsa kısa da olsa biter. Bitirmek istemeyen insanlık ormanına bir fidan diker. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder