Dr. Haydar Dümen Başına gelmeyen anlamaz
HABERİ PAYLAŞ

Başına gelmeyen anlamaz

Her şeyin fazlası zarar diye yazıyoruz. Ama başına gelmeyen bunu anlamıyor. Mastürbasyonun da, cinsel ilişkinin de, penis boyunun da fazlası zarar. En iyisi orta çizgide yaşamak, her şeyi kararında bırakmak. O zaman mutluluk sizi bulur. Fazlasında gözü olan ise acı çeker, zarar görür, üzülür.

Hep istekliyim

18 yaşındayım. Sabahları uyandığımda penisimin ucunda bir ıslaklık oluyor. Bunun nedeni nedir? Bir de hep cinsel ilişkiye girmek istiyorum, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normal, fizyolojik bir olay. Öyle olması gerekiyor. Karşı cinsle ilişkiler öyle bir tabak yemek yer gibi basit değildir. Sosyal onay ve okeyler gerekir. Birçok bakımdan da riskli olabilir. Orada dikkatli olursan bu dönemleri çok rahat atlatırsın. Durumun normaldir.

Haberin Devamı

Yoksa işim bitti mi?

40 yaşındayım. Eskiden her gün bir başka kadınla olurdum. Ama 2 haftadır benimki hiç kımıldamıyor. İdrar yapınca hafif bir yanma oluyor. Mastürbasyon yaptığımda boşalırken zorlanıyorum. Menimin rengi koyu sarı. Ne yapmalıyım? İşim bitti mi?

CEVAP

Okurum, işin bitmedi, tamire ihtiyaç var. Önce idrar ve meni tahlili yaptır. Oradan iltihap kokusu alıyorum. Böyle bir şey varsa tedavi olduktan sonra birkaç ay o çalışan arabayı otoparka çek, dinlendir. Bu söylediklerin akla ve etiğe de uygun değil. Bir sürü kızı zevkin için feda et. Canın tatlı, en ufak şeyde feryadı bas. Doğanın da cezalandırma yöntemleri var. Bilirsin.

Bahane uyduruyorlar

22 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşlarım benimle ilişkiye girmek istemiyor. İlk başlarda güzel anlaşıyoruz. Ama penisimi görünce bahaneler uyduruyorlar. Bugüne kadar hiç cinsel deneyimim olmadı. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin çok büyük, kızlar korkuyorlar. Ve korkmaya devam edecekler. Hep diyoruz ya ortaları iyidir. Ona da kimse razı olmuyor. 40 yıldır dilimde tüy bitti, dilimin tüyleri ağardı. Kim anlar kim dinler? “Benimki küçük” diye üzülenler, büyükten yakınanlar bitmiyor. Ameliyat dışında küçüğü de büyütemiyoruz. Doğalına razı olsanız, ruhunuzu da yormasanız ne güzel olur.

Nasıl unutabilirim?

19 yaşındayım. Bir kıza aşığım, aylardır peşindeyim ama o beni istemiyor. Çok acı çekiyorum, onu unutmak istiyorum. Başaramıyorum. O kızı nasıl unutabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, başka çaren de yok. Kız seni istemiyorsa ne yapacaksın? Ya başka biri varsa yüreğinde? Herkes herkese aşık olur. Ya da öyle erişilmez birine aşık olsaydın ne yapacaktık? Ulaşılmayan her amaçta hayallerle biraz oyalanırsınız. Ama uzun süre oyalanma. Maddi, manevi her şeyinizle kuyunuzu kazar ve akıl dengenizi bozar. Oysa en büyük sermayemiz aklımızdır. Bunu unutma.

Rüyalar bitmiyor

20 yaşındayım. Bir kız arkadaşım oldu, bana fazla yakın davranıyor. O hayatıma geldiğinden beri rüyamda cinsellikle ilgili şeyler görüyorum. Sabah kalkınca banyoya koşuyorum. Sizce bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, ‘aç tavuk kendini arpa ambarında görür’ gibi düşünülebilir. Doyumsuzluklarını rüyaların tamamlıyor. Heyecan potansiyeli, yüksek güvensizlik de söz konusu olabilir. Ama bunlara alışmanın zamanı. Şu kızı kaçırma. Duygusal ağırlıklı bir ilişki kur. Arkadaşlığın şöyle 6 ay sürsün. Kızların psikolojisini de böylece öğrenirsin.

Haberin Devamı

Sonuç alamıyorum

18 yaşındayım. İstediğimden fazla kız benimle ilgileniyor ama ben nedense işi sonuca bağlayıp cinsel yönde etkili olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl sonuca gidemiyorsun? Çekingen misin, korkuyor musun? Ya da içindeki vicdanı titreşim seni engelliyor mu? Bunlardan söz etmemişsin. Kızlar mı seni sonuca götürmüyor? Elinden tutup senin kuşu mu öttürmüyor? Ya da teklifine gülüp geçiyorlar mı? Aklını olumsuzluklarla tutsak kılma, ruhunu barlara, yaramaz yerlere salma, güzel güzel giderken yarı yolda kalma. Erkeklik var serde, bunu da unutma.

Hamile miyim?

19 yaşında kızım. Bir sevgilim var ve 1.5 yıldır birlikteyiz. Son ilişkide sevgilim içime boşaldı. Adetimin üzerinden 23 gün geçti. Gebelik testi negatif çıktı. Hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, teste göre hayır. Ama binde bir de olsa sürpriz olabilir.

Zararı olur mu?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk, vajinasının üzerine boşaldım. Bunun bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, olmasına olmaz. Olursa da olur. Ama olan olmuş. Hadi bekleyelim, bakalım. Bu arada da biraz dua edelim olmasın diye. İş duaya kalmış.

Kızlar niye istemiyor?

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama penisim çok büyük olduğu için sevgilim bir daha birlikte olmak istemiyor. Daha önceki sevgilimden bu nedenle ayrılmıştım. Kızlar niye büyük penisli erkekleri beğenmiyor?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyin normali iyidir. Orta çizgi rahattır. Fazlalıklar problem yaratır. Demek ki o bilgin yanlışmış. Çünkü büyük penis kadında kasık ağrılarına neden olur, can yakar. Sen canının yanacağını bile bile bu işlere kalkışır mısın? Ölçülü ve idareli ol yeter.

Çok mu küçük?

20 yaşındayım. Bir hafta önce çok güzel bir kızla çıkmaya başladık. İlk günler her şey güzeldi. Bir gün kız penisimi gördü ve benimle dalga geçti. Küçük olduğunu söyledi, baktım 8 santim. Çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde senin organ biraz da korkudan büzülmüş. Ölçümde bir hata yaptığına inanıyorum. Tam ereksiyon durumunda bir ölç bakalım. 10 santimi bulduysan iyidir. Durumu bana bildir. Yeniden değerlendirme yapalım.

Böyle soru yok!

İsteğim hiç bitmiyor

21 yaşında kadınım. Cinselliğe çok büyük ilgim ve isteğim var. Erkek arkadaşımla bir araya gelince 4 kere birlikte olduk ama yetmediğini hissediyorum. Boşalıp tekrar devam etmek istiyorum. Hasta olabilir miyim? Yoksa gençliğime mi vermeliyim?

CEVAP

Sevgili hanım kızım, ne hastasın ne de yaşından kaynaklanan bir durum. Değerli takipçilerim, bu kızcağıza sakın kanmayın, atanlara da aldırmayın. Kızım, kendini yarım ekmek sanma. Cinsini karıştırıp o ateşte yanma. Sana bu öğütleri anan ve baban bile vermez. Hele bir anlasalar niyetini, sana öyle bir ders verirler ki, Allah yarattı demezler! İn misin, cin misin, nesin? Nerelisin, ne yer içersin? Dikkat et soğuklar geldi, kafayı üşütme, örgü takke tak. Hadi benim okurum, işine ve hayata dört elle sarıl.

Günün soruları

Penisim yeterli mi?

Yaşım 18, kilom 105. Boyum 1.80. Penisim 11 santim. Çok mu kötü? Evlilik veya cinsel ilişki için yeterli değil mi? Lütfen yardımcı olun. Obsesif Kompulsif Bozukluğum var, takıntıdan artık elim titriyor.

Maşallah diyelim yavrum, belli ki annen zamanında çok süt içirmiş, iyi de yapmış. Süt kemiklerini güçlendirmiş, boyunu uzatmış. Şimdi bir aynaya bak, ne kadar yakışıklısın değil mi? Ancak gel gör ki cinsel organın kemiği olmadığından sütün etkisi oraya ulaşamamış. Tabii ki işe yaramamış. Ama yine de senin yüzünü kadınlara karşı kara çıkarmamış. İşe yarayacak kadar ölçüde kalmış. Hiç merak etme, takıntılarından kurtul yavrum.

Eşim tatmin olmuyor

35 yaşındayım. 10 yıldır evliyim, 3 çocuğum var. Erken boşalıyorum. Eşimle haftada 1-2 defa ilişkiye giriyoruz. İlişki 1 dakikanın altında sürüyor. Eşim tatmin olmadığını söylüyor. Moralim bozuluyor. Bir de ikinci kere sertleşme olmuyor. Ne yapmalıyım?

Değerli 3 çocuk babası, babayiğit okurum, her gün hiç atlamadan güzeller güzeli çilekeş eşine “Seni seviyorum” de. Önüne konulan her yemeği de severek ye. Madem biliyorsun senin erken boşalma problemin var, bu yaşa kadar nasıl geçti yıllar? Yazık etmişsiniz o güzel zamana. Tedavi ederiz be okurum, moralini bozma. En yakın zamanda uzmanından randevu al.

Günün sözü

Akıl bilgiyle yaşlandıkça gençleşir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder