Dr. Haydar Dümen Bedeniniz uyum sağlayacak
HABERİ PAYLAŞ

Bedeniniz uyum sağlayacak

Dünyadaki kadınların yarısının sorunu aynı. Eşlerini ve cinselliği seviyor, orgazm olamıyorlar. Bunu ne kadar dert ederseniz orgazmı öğrenmeniz gecikir. Kendinizi sorgulamayın. Cinselliğe önce ruh ardından beden uyum sağlar.

Vajinismus mu?

23 yaşındayım, kız arkadaşım da 21 yaşında. İki defa ilişkiye girdik. İkisi de çok zor oldu ve kan geldi. Şimdi ilişkiye giremiyoruz. Acaba korkudan mı bu hale geldi. Ne yaptıysam olmadı. Sevgilim vajinismus mu oldu?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ilk akla gelen vajinismus. İlk başta aşılmış ama dokular, korkular sıkı ve güçlü. Çözeriz ama senin evli olman şartını önüne koyarız.

Haberin Devamı

Sertleşmiyor

Sertleşme sorunum var. Eşim çok istekli. Ancak bir kez boşalıyorum. Boşalmadan önce eşimi farklı şekillerde tatmin etmeye çalışıyorum ama eşim belli etmese de bu durumdan mutsuz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, gerekirse araştırma yapılabilir. Piyasada adı bilinen haplardan kullanmak da sana yarar sağlayabilir. Ama yine de bir doktora git. İşin başındasınız. Olayı ciddiye alalım, evliliği koruyalım. Bu gibi konular hekim ile hastanın karşılıklı yüz yüze gelmesiyle çözülür.

Sevgilim hamile mi?

Kız arkadaşım bakire. Sürtünerek birlikte oluyoruz. Hamile kalma olasılığı nedir? Hiç üzerine boşalmadım ama bulaşmış olabilir. Zevk suyuyla hamile kalınır mı?

CEVAP

Değerli okurum, olay bir sperm hücresinin cinliğine bağlı. Elinizden kaçan kuş gibi uçar havaya, gider konarsa dala nasıl oldu diye sorgulayamayız. Kuşun kanadı var. Hedefe ulaşıyor. Ancak bunun oranı söz konusu. Bana göre hamile kalmadı. Ama bu yazımı da okuyan öteki okurlarım “Öyleymiş” deyip tutmayın beni diye harekete geçmesinler. Biz burada bir kişiye öneri verirken neredeyse 1 milyonu bilgilendiriyoruz.

Bozuldu mu?

8-9 yaşındayken vajinamı bisikletin selesine çarpmıştım ve iç çamaşırımda küçük damlalar halinde kan lekesi vardı. Acaba kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olamaz. Bisikletten böyle şeyler olmaz. Bisiklete binmeye devam. Kalbiniz sağlamlaşır. Bacaklarınız güçlenir ve güzelleşir. Karın kasları ve iç organlar bundan yarar görür. Yani bir bakıma ömür uzar. Ruhunuz da mutlu olur.

Haberin Devamı

Boyu kaç olmalı?

19 yaşındayım, 50 kiloyum. Bu şartlara göre penisimin ölçüsün ne olmalı?

CEVAP

Okurum, sürekli yazıyorum, anatomi kitapları 15 santim diyor.

Cinsel isteğim artıyor

19 yaşındayım. Cinsel organım küçük. Ne yapmam gerekiyor? Son 2 aydır cinsel isteğim sürekli artıyor. Dışarıda kimi görsem ilişkiye girmek istiyorum. Ne olur bana bir şeyler önerin.

CEVAP

Değerli okurum, önereyim de bana kilonu boyunu yazmamışsın. Senin ufaklığın boyundan naber? Sana göre küçük. Ya bilime göre, ya partnerine göre? İşte sorun burada. Karar merci sen değilsin.

Uzaklaşırlar mı?

18 yaşındayım. İçimden sürekli mastürbasyon yapmak geliyor. Bu durum kızlara olan ilgimin artmasına yol açıyor. Onların benden uzaklaşmasından korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, insanlık dersleri satılıyorsa bul, satın al. Bulamazsan annen, babanla biraz dostluğunu pekiştir. Yakınlarına kız kardeşlerine, akrabalarına bak. Onlara yapılmasını istemediğin şeyleri yapma. Tabii başkalarının mahremiyetine kötü gözle bakma. Beyin frenine bas. Ancak zevklerini ve duygularını da yabana atma.

Haberin Devamı

Baba olur muyum?

22 yaşındayım. Askerden yeni geldim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penis boyum beni korkutuyor. Ereksiyon hali 11-12 santim. Acaba çocuk sahibi olabilir miyim?

CEVAP

Okurum, çocuk sahibi olursun. Ancak bunun penis boyuyla ilgisi yok. Sonucu sperm sayısı belirler. 10-11 santim penis yeterli. Ne var ki kadının ruhunu fethetmeyi, organını iyi kullanmayı öğren.

Kısır olur muyum?

19 yaşındayım, 2-3 kez cinsel ilişkiye girdim. Günde 2-3 kez de mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride kısırlığa yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz ama mastürbasyonu biraz azaltıver. Böylece sağlıklı cinsel ilişkin olsun.

Ne zaman olacağım?

25 yaşımda kızım. Birkaç defa erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdim ama çok zevk aldığımda bile sadece kasılma oluyor, boşalamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hiç tedirgin olma. Sen de boşalacaksın. Kasılman, zevk alman iyiye işaret. Elbette bir gün orgazmı yaşayacaksın. Daha zamanı var, biraz bekle. Kadınlarda böyledir. Önce ruh alışacak sonra beden. Sen şimdilik titremeye devam. Kendini sorgulama. Gerisi olumlu olarak kapını çalacaktır.

Orgazm olamıyorum

Ben vajinal orgazm olamıyorum. Bununla ilgisi olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm pek çok kadının sorunu. Vajina dokusunun özelliğinden ve kadınların yetişme koşullarından kaynaklanıyor. Bu konuda fazla yapılacak bir şey yok. Ama usta bir eş, gerek bedenin gerek organın uyarılacak noktalarını keşfederse vajinal orgazma atlama yapılabilir. Ne yaşını yazmışsın ne de evli olup olmadığını. Örneğin, çocukların var mı? Üç kuruşluk bilgileri ekleseydin sana 3 bin kuruşluk daha net bilgiler verirdim. Bana bulanık suda balık avlatıyorsunuz. Hayret ki yorulmuyorum.

BÖYLE SORU YOK!

Kızların yanında isteksizleşiyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımın yanındayken isteksizleşiyorum. Ama ondan uzaklaşınca hemen isteğim artıyor. Bunun nedeni etrafımda birden fazla kızın olması mı? Kafam çok karışık.

CEVAP

Değerli okurum, maşallah diyelim, tahtalara vuralım. Vallahi seninkisi bolluğun getirdiği bir şımarıklık. Sen en iyisi terk edilmesi zor birine yönel. Yap bakalım ona atraksiyonlarını. Çıkış yolu bulursan bizden de alkış alırsın. Ama dert ettiğin şeye bak. El alem bir gramını bile bulamazken, bu köşeye yüzlerce mail atarken sen kalkmış fazlasından yakınıyorsun. Gerçekten o kızlar çabucak niye ilişkiye giriyorlar? Bu da toplumsal olduğu kadar bilimin ve ruhun yapılarına ters.

GÜNÜN SORULARI

2-3 aydır ilişkiye girmiyorum

23 yaşındayım. İki yıldır kız arkadaşımla seks hayatım vardı. Bazı nedenlerden dolayı 2-3 aydır ilişkiye giremiyoruz. Şimdi mastürbasyon yapıyorum. Bu canımı sıkıyor. Başka kızlara da gitmek istemiyorum.

Değerli okurum, kıza ne yaptın? Kıskandın mı, kısıtlamaya mı kalktın? Söyle bana, bunun sonu nereye varacak? Belki de kız arkadaşın senin nabzını yokladı. Baktı ki evliliğe değil, keyfe yönelik bir ilişki. Eğer böyleyse kız kararını verdi. Bence de iyi etti. Gelelim mastürbasyon olayına; o kadar çok kendini kaptırma. Çıkmaz sokak ve yalancı emzik gibidir. Bir şeyler olur ama ruh doymaz.

Merak ediyorum

19 yaşında kızım. Hiç mastürbasyon yapmadım. Sizce zararı var mı? Yapsam kızlık zarım zarar görür mü? Bugüne kadar aklıma hiç gelmeyen bir şeydi ama şimdi merak ediyorum.

Sevgili yavrum, artık biraz aklına gelsin canım. Ruh, beden ve organ senin. Artık uyuyan melekleri ya da devleri uyandırma zamanı. Böylece kendine cinselliğine, duygularına alışırsın. İceriye bir şey girmediği sürece kızlık zarı zarar görmez. Tekniğini sana iç güdülerin söyler. Bir arkadaşından da öğrenebilirsin. Bak bakalım, arada bir kendini yokla ki orgazma alış.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünyanın iki penceresi var. Biri aydınlık, öteki karanlık. Ama nedense karanlıktan bakanlar çoğunlukta. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder