Dr. Haydar Dümen Bencillik aşkı bitirir
HABERİ PAYLAŞ

Bencillik aşkı bitirir

Kadın orgazmı zor öğreniyor. Bedenini keşfedip neden zevk aldığını fark edene kadar zaman geçiyor. Bazen de eşi yüzünden sorun yaşıyor. Çünkü erkek sadece kendini düşünüyor, kadınına kulak vermiyor, sırtını dönüp uyuyor. Bu da ilişkiyi zayıflatıyor. Kadınınıza kulak verin o da doyuma ulaşsın.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar korkuyor 20 yaşındayım. Penisim 18 santim. Bugüne kadar pek çok kez ilişkiye girdim. Kızlar korkuyorlar. Acaba korkmamaları için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, masal anlat. Dizi filmlerin birinden gir, birinden çık. Orada rol alan sanatçıların her biri için özel öyküler uydur. Sanki onunla konuşmuş, tanışmış gibi yap. Onlar gözünün içine bakarken, ağzından dökülen laflar beynine akarken, ne olup bittiğinin farkına varmadan sana konsantre olacaklar. Böylece korkularını unutacaklar. Sana büyük iş düşüyor. Her birinin beğendiği diziyi nasıl bulacaksın? Bu konuda herkesin idolleri var. Ona dokunursan yanarsın. Kız, korkuyorsa korkar, ben ne yapayım?

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

AIDS bulaşır mı? 19 yaşında kızım. AIDS’in cinsel yolla bulaştığını duydum. Mastürbasyon yapıyorum, bana da bulaşır mı?

Sevgili okurum, nereden bulaşacak? Elinden mi, havadan mı? Mübarek kuş gribi değil ki penceredeki kumrulardan gelsin. Domuz gribi desek bahçede domuz yok. Bu virüs bir yerlerden gelmeli. Hadi diyelim ki seni çok beğendi! Kiralık villa gibi yuvasına oturdu. Düşünüyorum da yağan yağmurla gelebilir mi diye, galiba yavaş yavaş kafayı yiyorum. Üzüm üzüme baka baka kararırmış. Başladım kaşınmaya. Sen kurtardın ama ben rapor bekliyorum.

Onu seviyor muyum?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 2 dakikalık bir şey yaşadık. Benden kan geldi, kızlığım bozuldu. Onunla tartışıyorum ve yakın olamıyorum. Korku mu yoksa onu istiyor, seviyor muyum? Ne yapayım?

Sevgili okurum, izlediğin yollar sana hakkını vermez. İlk günden başlayarak bu acıları erkek arkadaşının çekmesi, seni rahatlatması gerekirdi. O bildiği yolda devam ediyor, ne koparırsam kârdır diyor. Senin yaşın çok kritik bir noktada. Zaman hep aleyhine işleyecek. Oysa sorun büyüttüğün kadar değil. Ver pasaportunu eline, düşme kaptı kaçtı seline.

Haberin Devamı

Bu isteğe nasıl dayanırız?

20 yaşında kızım. 3 yıllık ilişkim var. Sözlüm 24 yaşında. Her şeyi ilk geceye bıraktık. Okulum bitmeden evlenemeyiz. Ama çok arzuluyoruz. Nasıl dayanacağız bu isteğe?

CEVAP

Değerli okurum, ilk sözüm okulunu bırakma olacak. Hem okul hem evliliğe karşıyım. Evlilik kararı senin yaşında erken olur. Sözlün 24 yaşında. 3 yıl beklerseniz 27 yaşında olacak. Ergenlikten bu yana 12-13 yılı mastürbasyonla geçirmiş. Buna bağlı sorunlar çıkıyor. 3 yıldır çıkıyorsunuz, 3 yıl da bundan sonra, 6 yıl. Sevgi ve yakınlaşma var, cinsellik yok. Bu şartlanma beyne oturuyor. Evlenince cinselliğe sıcak bakamıyorsunuz. Ayrılmak olmaz, beklemeye psikolojiniz dayanmaz. Birlikteliğe aile ve toplum hoş bakmaz. Elim kolum bağlandı, siz bilirsiniz.

Gıdıklanıyormuş

Arkadaşım ilişkiye girip orgazm olduktan sonra cinsel organında gıdıklanma oluyormuş. Bu yüzden cinsellikten uzaklaşıyormuş. Neden böyle oluyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşın ikinci birleşmede prezervatif takıversin, gıdıklama mıdıklama kalmaz. Ayrıca gıdıklamadan neden şikayet ediliyor onu da anlayamadım. Çoğu insan gıdıklansın diye bu işi yapar.

Yeterli mi?

18 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 6-7 santim. Bu yaşa göre uygun mu? Uygun değilse ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, sanırım penisinin sönük boyundan söz ediyorsun. Ereksiyon durumunu ölç, bana bildir. Ne yapacağını sana söyleyeyim.

Bir şey hissetmiyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeden önce sertleşme oluyor ama ilişkide bir şey hissetmiyorum. Bu yüzden sevgilimle ayrılma noktasındayız. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona alışmışsın. Onun üzerine bir dünya kurmuşsun. Yeni bir dünyaya adım attığın zaman onun sana haz vermediğini görmüşsün. İkincisi, kızdan elektrik almamışsın. Doğrudan tedavi yerine kendini yargılamadan mastürbasyondan uzaklaşarak hayal dünyanı zenginleştir. Gerçek mutluluk yolunda bir yolculuğa çık. Sabırlı ol, zamanı gelince sorunlar çözülecek.

Bakire olabilir miyim?

32 yaşında kadınım. Şimdiye kadar 4 kere ilişkiye girdim. Her ilişkiden sonra benden 2-3 damla kan geldi. Bu normal mi? Ben hâlâ bakire miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, bakirelik mi kalmış? Bu ilişkiden vajina ve ruhun payını almış. Sen de hâlâ kapıdaki zar bekçisinin peşindesin? Kendini düşün. Kendine değer ver. Olan olmuş, biten bitmiş. Yaptığın şeyin arkasında dur ve göğüs ger.

Belirti yok

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 5 aydır prezervatif kullanarak ilişkiye giriyoruz. Adet günümün üzerinden 3 gün geçti. Şu anda ne adet ne de hamilelik belirtisi var. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Ederim yavrum. İlk yardım için 5-10 gün daha bekle. 15-20 gün sonra herhangi bir olumsuzluk varsa bana mail at. Ya da mail atmazsan doktora gidip bir test yaptırırsın.

Eşim orgazm olmuyor

28 yaşındayım. Ben eşimle her gece seks yapıyordum ama benim kuş 1-2 aydır uçmuyor. Bir de ben karımın bugüne kadar hiç orgazm olduğunu görmedim, ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, zaten kadını bıktırmışsın. Onu her seferinde yarı yolda koymuşsun. Ağustos sıcağında elinde bir bardak buzlu limonata. Kadının dili damağı kurumuş. Buz gibi limonatayı veriyorsun. O bir yudum içince elinden alıveriyorsun. Seks kadın için işkenceye dönüşüyor. Erken boşalıyorsan tedavi ol. Eğer sorunun yoksa bu işte bencilliğe yer yok, kadınına kulak vermeyi öğren.

Kız beni terk etti

24 yaşındayım. Bir kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik. Kız arkadaşım cinsel organımın 22 santim olduğunu öğrenince beni terk etti. Bu normal bir boyut mudur?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler gerçekten erkeklerin derdi. Kızın kaçması doğaldır. Kendine uygun birisini bulacaksın.

Neden anlamıyorum?

26 yaşında bekar, kadınım. Orgazmın nasıl bir şey olduğunu anlayamıyorum. Sadece iç çamaşırımdan fark ediyorum. Bende sorun mu var?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazmın ne olduğunu bilmiyorsun. Boşalma deyince hep dolu bir şeyden kaptan ya da bardaktan bir şeyin dışarıya akması gibi algılanıyor. Oysa ki buradaki boşalma kadınlarda ruhun boşalması. Pek çok kişi kadından da bir şeylerin dışarı akacağı yanılgısına düşüyor. İyi bir eş bulduğunda orgazm olacaksın. Gerekeni o yapacak. Çünkü burada partner de önemli.

Pişman oluyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok pişman oluyorum. İleride bir sorunla karşılaşmaktan korkuyorum.

CEVAP

Değerli yavrum, eğer her yaptığında pişmanlık duyarsan bunun zararını görürsün. Ama haftada 2-3 kez mastürbasyon yapar “Canım sağolsun” dersen bundan zarar görmezsin. Bu böyle bilmelisin.

Neden erken boşalıyorum?

20 yaşındayım, erken boşalıyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, heyecan, acemilik asıl nedeni. Evlendiğinde tedavi olacaksın. Şimdilik böyle idare et.

GÜNÜN SÖZÜ

Özverinin azı kızdırır, çoğu azdırır, orta dozu kazandırır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder