Dr. Haydar Dümen Birkaç gün erteleseniz ne çıkar
HABERİ PAYLAŞ

Birkaç gün erteleseniz ne çıkar

İlk gece gençlerin en büyük korkusu. Tecrübesiz bir erkek ile yalan yanlış bilgilere sahip bir kız karşı karşıya kalıyorlar. Çoğu kez erkeğin gururu kırılıyor, kız gözyaşına boğuluyor. Gençler, erteleyin, ikinci ya da üçüncü gece olsun ne çıkar?

Sertleşme olmuyor

33 yaşında, evli kadınım. Eşim 40 yaşında. Eşimin cinsel organı küçük ve sertleşmiyor ya da 1-2 saniye içinde küçülüyor. “Doktora gidelim” diyorum, gitmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin kesinlikle doktora gidecek. Daha evliliğin ve cinselliğin baharındasınız. Bunun yazı var, sonbaharı var, kışı var. İnsanlar böyle işte. Midesi ağrır, karnı ağrır, dişi ağrır, doktora gider. Ama bu tür sorunlarda doktordan kaçar. Eşinin sana sevgisi ve saygısı varsa, evliliğe ve kendisine karşı sorumlulukları için hemen bir uzmana gitmesi gerekir.

Haberin Devamı

Kanama olmadı

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama acı ya da kanama olmadı. Şimdi her ilişkiye girdiğimizde 2-3 gün acı çekiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Kızım, hazırlıksız yakalanıyorsun. Acele ediyorsunuz. Adam da acemi, geçiş süresi kısa. Yeterli ıslanma yok. Vajina yeterince esnek değil (zamanla esneyecek). Son bir ihtimal vajinada iltihabi bir durum olabilir. Ama erkeğin yapısal özellikleri de rol oynar.

Acı çekiyorum

45 yaşında, evli kadınım. Cinsel birleşmeden zevk almıyorum. Çok acı duyuyorum. Doktora gittim. Problem yokmuş.

CEVAP

Sevgili okurum, kadın doğum uzmanı acıya neden olan bir sebep bulamamışsa acılı cinsel birleşmenin çözümünü size sağlarız. Ve bundan sonraki birleşmelerde acı duymayacak ve mutlu olacaksınız. Sevgili okurum, iyi ve güzel bir haber mi bu? Evet dediğini duyar gibiyim.

Neden olmuyor?

18 yaşındayım ve ben çok erken boşalıyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, heyecan, acemilik ve cinsel coşku. İstem dışı sinir sisteminin de heyecanlarla yüklü olması. Evlendiğinde tedavi olacaksın. Şimdilik böyle idare etmeye çalış. Sakin ol. Mastürbasyon sırasında geç boşalma tekniği kullan.

Deneyim yok

İki yıl sonra kız arkadaşımla evleneceğim. Şimdiye kadar ikimizin de cinsel deneyimi olmadı. Kız arkadaşım ilk gece korkusu olduğunu söylüyor. Ben mutlu olmak istiyorum. Bunun nasıl sağlayabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, beklediğin hiçbir şeyi bulamayacaksın. İlk gecelerin yüzde 80-90’ı böyle geçer. İlk geceye bu kadar hasret ve önem niye? 50 yıl senin yanında olacak bir kadın, 2 ya da 3 gece sonra olsa ne olacak? Kız huzur bulsun, korkularından kurtulsun. Sen aç kurtlar gibi üzerine atlama. Kadının hazır olduğu bir gün sıcak ve yumuşak yaklaş.

Tiksiniyorum

24 yaşındayım ve 2 aylık evli bir kadınım. Eşimi çok seviyorum ama ilişkiye girdiğimizde tiksinmeye başlıyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, iki kere geçmiş olsun.

1) Kocadan yana. Şu aşamada keşke biraz ılımlı olsaydı.

2) Senin psikolojin cinsellikten yana fırtınalı değil. Sıcakta bile ufacık bir esinti yok. Sizin geminin yelkenlerini dolduracak, ona doğru yönü verecek kişi kocan. Eşinin kulağına bunları fısılda. Gerekirse profesyonel yardım alın.

Boşalamıyorum

18 yaşındayım. Penisim 7 santim. Mastürbasyonda boşalamıyorum. Kız arkadaşım da yok. Kendimden utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ne yaptın ki utanacaksın? Nerede bir bozukluk varsa, modern tıbbın sayesinde çözümler aranır ve bulunur. Bunun için endokrinoloji ve üroloji uzmanlarına başvur. Aileni de yanına al. Zaman kaybetme, asla psikolojini bozma.

Haberin Devamı

Bozuldu mu?

Kız arkadaşım daha önce ilişkiye girmiş ama kızlık zarı yırtılmamış. Biz daha önce ilişkiye girdik ama geçenlerde iç çamaşırında damlalar gördüğünü söyledi. Penisim uzun değil ama kalın. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Okurum, kız arkadaşın doğru söylemiş. Bu kadar doğruya rağmen başı yine derde giriyor. Ne yapalım, zedeledin ya da bozdun. Bozmasan ne yazardı, bu işi yaptın ya? Sen kendini vicdanen aklamak mı istiyorsun yoksa kızı suçlamak mı? Bu konuyu yaz. Yanıtı ona göre alacaksın.

Benimkinin suçu ne?

21 yaşındayım, milli olmadım. Hatta mastürbasyon nedir, nasıl yapılır, bilmem. Benimkine kimsenin eli değmedi. Bir kızı seviyorum, her şeyimi ona saklıyorum. Benimkinin suçu ne?

CEVAP

Değerli okurum, suçu sensin. Ayrıca sana göre sevabı da varsa o da senin. Bu yol seçiminde her şeyi göğüsleyeceksin. İnsan bir bütündür. Tek parça ile motor işlemez. Bu nedenle bu bütünlük içerisinde doğruları bulmaya çalışırsan ileride mutlu olursun, saklaya saklaya da küstürürsen çare için çok kapı çalarsın haberin olsun.

Penisim sertleşmiyor

Cinsel organım tam sertleşmiyor. Bu yüzden kızlara karşı soğukluk yaşıyorum. Bunalıma girmek üzereyim.

CEVAP

Yavrum, sen kendini olumsuz telkin altına almışsın. Korku, heyecan, panik, kuşku ya da denetim penisin ereksiyonunu etkiler. Bana göre sapasağlamsın. Kızlarla arkadaş ol. Başlangıçta cinselliği arka plana at. Zamanı gelince o flört biçiminde devreye girer sen de alışırsın.

Kanamadı

İki kez ilişkiye girdim, kanamam olmadı. Acaba kız mıyım yoksa değil miyim? İleride evlenirsem kızlık zarım kanar mı?

CEVAP

Kızım, kızlık zarın esnek. Penisin boyutlarıyla ilgili olarak evlendiğinde kanayabilir. Kanamama olasılığı yüzde 50 üzerinde.

BÖYLE SORU YOK!

Karım sinirleniyor

28 yaşındayım, evliyim. Ben ilişkiye girdiğimde ilk seferde boşalıyorum. Ve ikinci defa yapamıyorum. Niye böyle oluyor? Çünkü eşim yine istiyor ve sinirleniyor.

CEVAP

Değerli okurum, şaşırmış gibi bakma etrafına. Sen de her seferinde orgazmın hazzını yaşayamasaydın canın sıkılır ve sinirlenirdin. Kadının haklı. İkinciyi planlamadan, ilk birlikteliği uzatmanın ve kendini yavaşlatmanın formüllerini bulmalısın.

Erken boşalman var mı? Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutuyorsun? G noktası denen şey hakkında neler biliyorsun? Eşinin ateşini yakabiliyor musun? Bunları cevaplayabilirsen eşin ikinci defayı istemeyecek. Sana garantisini veriyorum, senden önce devirip kafayı uyuyacak.

GÜNÜN SORULARI

İlişkiye girsem geçer mi?

18 yaşındayım. Sürekli kızlarla ilgili fantezi kuruyorum. Bu sorun bitsin diye ilişkiye mi girmeliyim ya da başka bir yolu var mı?

CEVAP

Yavrum, gördüğün her güzel kız, sevdiği erkeğin eşi olacak, sonra da anne olacak. O kutsal bir varlık. Tavukların önüne serpilmiş arpa gibi sana ‘Buyrun topla toplayabildiğin kadar’ hakkını kimse vermiyor. Arkadaşların ne yapıyorsa onu yap. Hoşlanacağın bir kızla arkadaşlık kurabilirsin, onu sevebilirsin. Ama onun hayatıyla oynama hakkın yok. Önce kadına, kıza alış. Yani kullanacağın arabanın direksiyonunu, kaportasını, iç düzenlerini öğren. İradeyi de günde 3 doz al.

Erken boşalmaktan korkuyorum

18 yaşına yeni girdim. Hayatını spora adamış biriyim. Boyum 1.95, cinsel organım ise 17 santim. Acaba normal mi? Kız arkadaşlarım genelde benden, bense erken boşalmaktan korkuyorum. Bunun önüne nasıl geçerim?

CEVAP

Değerli okurum, olanla bitenin çaresi yoktur. Olmamış şeyin üzerinden fikir yürütüp korkuya kapılmak da vallahi absürttür. 18 yaşında bu işler nasıl oluyor böyle? Lafla peynir gemisi mi yürütüyorsunuz yoksa yok boyutuyla, yok seksle kafayı mı üşütüyorsunuz? Yine karıncalar beynime üşüştü. Başka iş güç yok mu sizde çok merak ediyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk insanı akılla ruhun birleştiği yerde bekler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder