Dr. Haydar Dümen Bu dostluk zarar verir
HABERİ PAYLAŞ

Bu dostluk zarar verir

Erkeklerin mastürbasyon tutkusu malum. Yapılması da gerekiyor. Ama ona saplanmanın ne alemi var? Kendinize başka ilgi alanları yaratın, iradeli olmaya çalışın. Bu hayat boyu işinize yarar. Yoksa mastürbasyonla sürdürdüğünüz sıkı dostluk sizi fena halde yorar, yıpratır.

Günüm yatakta geçiyor

20 yaşındayım. 3 yıldır anksiyete ile mücadele etmeye çalışıyorum. Cinsel isteklerim var ama bir türlü yapamıyorum. Kalp çarpıntıları başlıyor, bayılacak gibi oluyorum. Sevgilimin yanında kalamıyorum, telefon mesajlarından bile etkileniyorum. Bu yorgunluk yüzünden günüm yatarak geçiyor. Yol gösterin.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ailenin de yardımıyla psikolojik tedaviye devam. İlaçlara çok bağımlı kalma. Kendi gücünü ve mantığını da işin içine kat. Dalgalanarak iyi olacaksın yani bu tedavi sürecinde iki gün iyi, bir gün kötü, 2 gün kötü, 5 gün iyi gibi durumlar seni yanıltmasın. Tedavinin peşini bırakma.

Erken boşalıyorum

Bir aylık evliyim, 27 yaşındayım. Evlendikten sonra bende sertleşme ve erken boşalma problemi ortaya çıktı. İlk boşalmadan sonra ikinci kere sertleşmesi çok geç oluyor. Problem nedir, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, problem eşine, partnerine alışman, heyecanlarını yatıştırman ve bir süre eczanelerdeki bilinen ilaçlardan alman. 6 ay sonra hala erken boşalman sürüyorsa bunun tedavi yoluna bakman.

Boşalamıyorum

25 yaşındayım. Günde 2 ya da 3 kez bile cinsel ilişkiye girsem boşalamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli oğlum, evlenince düzelir diye umuyorum. Mastürbasyonla ilgili olduğunu sanıyorum. Üzerine düştükçe boşalmaman artacak. Başarı şansın azalacak. Kendini sorgulamadan şimdilik öyle kalsın. Mastürbasyondan da elde geldiğince uzak dur. Fantezilerini keşfet. Yola öyle devam et.

Hamile kaldı mı?

3 yıllık ilişkim var. 27 yaşındayım. Arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Bu ay adeti gecikti. Hamile kalma ihtimali olabilir mi? Adeti normalde de aksayabiliyor. Biz birlikte olmayalı 15 gün geçti. Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Değerli okurum, sanırım olmadı. Ama sürtünme türü ilişkilerde cinsel organ üzerine akan meniden gebe kalma olasılığı var. Ancak bunun oranı konuşulur. Sizi de zaten korkutan budur. Bunu da uzaktan bilmek kolay değil. Ama içimden gelen ses gebe olmadığını söylüyor. Biraz daha bekleyelim.

Haberin Devamı

Sıvı geliyor, neden?

20 yaşında kızım. Nişanlım 27 yaşında. Ben haftada 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Daha sonra vajinamdan bir sıvı akıyor. Gün boyunca temiz kalamıyorum.

CEVAP

Sevgili yavrum, sözünü ettiğin, kötü kokulu akıntı değilse sorun yok. Bünyenin yaptığı bir şey. Ama iltihabi bir akıntı ise, o biraz kokulu ve rengi de leke bırakır türden olur. Onun tedavisi gerekir. Uzmana gitmelisin.

Nasıl büyütürüm?

25 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Büyümeyecek bir şey de tavsiye edemem. Normal bir penis için de hem kendini hem organını zorlamanı istemem.

5 kez yapıyorum

21 yaşındayım. Hiç kız arkadaşım olmadı. İlişkiye birkaç kez genelevde girdim. Onun dışında mastürbasyon yapıyorum. En azından günde 5 kez yapıyorum. Penisim 13 santim. Acaba yeterli mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, yaptığın yanlış. Enerjini bu yolda erken boşalmaya şartlayarak tüketme. Unutma ki herkes her istediğini yapamaz.

Geceleri boşalıyorum

23 yaşındayım. Geceleri uykuda boşalıyorum. Bu durum haftada 3-4 kez oluyor. Bunu nasıl durdurabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, niye durduracaksın oğlum? Maşallah kaynak zengin. Fazlası taşıyor. Onu durdurmak için ağır uyku ilaçları yazmak gerekiyor. Bu sefer de başını kaldıramazsın. Bir süre sonra geçecek. Ama mastürbasyonu hızlı yapma, kendini yavaşa alıştır ve sert yatakta yat.

Geneleve gidiyorum

21 yaşındayım. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Telefonla konuşurken bile zevk alıyorum. Son 4 aydır hayat kadınlarıyla beraber oluyorum. Her hafta gidiyorum. Tahrik olmamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, akıllı olman gerekir. Başka ne yapılabilir ki? Birisi bana her gün bir şişe içki içiyorum dese. Ne derim? Kes ya da azalt. Başka ne yapabilirim? Burada etkili güç irade. Yapılan her yanlışın faturası olabilir. Hayat kadınlarıyla ilişkiye giriyorsan, mastürbasyona bu kadar niye yükleniyorsun? İştah senin yaşındaki herkeste var.

Kaşıntı var

22 yaşındayım, cinsel hayatım yok. Bu ara epey stresliyim. 2.5 haftadır cinsel organımda kaşıntı var, yara olmaya başladı. Gördükçe moralim bozuluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hemen bir cilt hastalıkları uzmanına gidersin. Derdini yanarsın, ondan önerilerini ve reçeteni alırsın. Önce penisinin kaşıntıları geçer, sonra beynini dinlendirirsin. O arada da cinsel ilişkileri ikinci plana atarsın. Bir yıl içinde kendine gelir, “Ben ne yapacağım?” diye bir soru sorarsın. Gerçek o sorunun yatıyor.

Ya kız bayılırsa?

18 yaşındayım. Sevgilimle sevişirken kız bayılırsa bir şey olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, seve seve ayıltırsın, ne güzel bir şey. Hiç korkma, üstelik duygularında öyle bir iz bırakırsın ki seni görünce de bayılmaya başlar.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlardan korkuyorum

24 yaşındayım. Benim hiç ilişkim olmadı. İlişkiye başlıyorum ama devamı gelmiyor. Kızların yanında olmaya ve onlara dokunmaya korkuyorum. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, yani kadın, kız yaklaşımına cıııss mı diyorsun? Sana eli kolu bağlı bir kadın mı önerelim? Kadın kıpır kıpır olacak, sarıp sarmalayacak. Partnerine tüm vücuduyla sıcak olacak ki erkek kendine gelebilsin.

Sana önerim: Önce cinsellikten arınmış duygularla kadın arkadaşlar bul. Ruhunu ısıt ve rahatlat. Ceviz olgunlaşınca dalından düşer. İş kadına kalırsa hiç yadırgama, başla saçlarını okşamaya. Ceviz sana kalmış, ben yokum.

GÜNÜN SORULARI

Ereksiyon oluyor ama çok kısa sürüyor

27 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdiğimizde sertleşme sorunu yaşıyor, hemen boşalıyorum. İkimiz de mutsuzuz. Sevişirken ereksiyon oluyor, kısa sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yaşının maşallahı var ama anladığım kadarıyla tecrübe yoksunusun. Deneyimsizlik erken boşalmanın kurallarından biridir. Yaşın cinsel ilişkilerin tam zamanı. Fazla zaman kaybetme, bekleme. Evlenme yaşın gelmiş. Kendine uygun, güzel bir kızımızı eş seç. Düzenli birliktelik olunca acemilikten kurtulacaksın.

Kız memnun değil

Cinsel organım 20 santim. Sertleşme problemim var. Bu yüzden kız arkadaşım benden memnun değil bunun çözümü var mı?

CEVAP

Hangisinin çözümü değerli okurum? Kız arkadaşın haklı. Anatomik yapın sınırları aşmış. Kızın cinsel ve sosyal beklentileri var. Bu boyda bir penisle evlilikte ilişkilere formül bulmanız gerekir.

Şimdilik melodinin telleri hafiften çalsın. Penisi idareli kullanmalısın. Büyük penis tutkusu olanlar da duysun. Hayaller kurmasın, her şeyin bir zorluğu var. Hesaplı, kitaplı davranın. Sakın üzme kızımızı.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzelliği korumak zordur. Ruhun güzelliğini sürdürmek ise daha da zordur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder