Dr. Haydar Dümen Bu hayaliniz can yakar
HABERİ PAYLAŞ

Bu hayaliniz can yakar

Erkeklerin cinsel organlarıyla ilgili takıntıları biliniyor. Büyük olmasını istiyor, çeşitli yollara başvuruyor, duydukları, gördükleri her yöntemi uyguluyorlar. İstediğiniz gibi cinsel organ sizi sevindirebilir ama kadını düşünün. Hayalleriniz yüzünden canı yanacak.

İlişkiye giremiyoruz

30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Bugüne kadar ilişkiye giremedik. Ereksiyon sorunu yaşıyorum. Bu durum psikolojimi bozuyor.

CEVAP

Değerli okurum, sorun seni ne kadar ilgilendiriyorsa aynı oranda eşinle de ilgili. Ama kesin olarak çözülecek bir sorundur. Mutlaka bir uzmandan yardım alın.

Haberin Devamı

Zararlı mı?

18 yaşındayım, çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba çok yapmak zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, azaltıver. Yoktur desem de, zararı vardır desem de zararlı. Çünkü ruhunla oynuyorsun. En azından erken boşalmaya zemin hazırlıyorsun.

Esnek mi, değil mi?

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla düzeyli bir ilişkimiz var. Cinselliği yaşamak istiyoruz. İleride ne olacağım belli olmadığından birlikte olmaya çekiniyoruz. Kızlık zarının esnek olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, öğrenemezsin. Kendine ihanet edersin. Demek istiyorsun ki esnekse yırtarım, işim bitince kızı atarım. Ama esnek değilse, manevi yüküne nasıl katlanabilirim? İşte ikilemin. Oldu mu ya? Geleceğinizi zara bağlarsanız ya insanlık ne olacak?

Erken boşalır mıyım?

19 yaşındayım. Neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Ama 5 dakika sürmüyor, boşalıyorum. Cinsel ilişki kurduğumda da erken boşalır mıyım?

CEVAP

Evet oğlum, erken boşalırsın. Sonra alışırsın. Ama şimdiden mastürbasyon sırasında duraklayarak kendini normal boşalma süresine şartla yani koşullandır.

Fark etmiyorum

19 yaşında kızım. Hiç mastürbasyon yapmadım. İlişkiye girdiğimde orgazm olamıyorum ya da ben fark etmiyorum. İlişkide zevkten çok acı duyuyorum, neden?

CEVAP

Sevgili kızım, mastürbasyon yapmamışsın, birçok kız yapmayabiliyor. Cinsel birleşmede orgazm olamıyorsun ya da cinsellik konusunda acemi çırak gibisin. Ustalaşmak için zamana ihtiyacın var. Beni dinlersen, ricamı kabul edersen, şu seks ilişkilerini birkaç yıl ertele. Ruhunu keşfet, sonra elinde bir haritayla yola çıkabilirsin.

Haberin Devamı

Nasıl önlerim?

20 yaşındayım. Penisim 17 santim. Sizce normal mi? Bir de erken boşalma sorunum var, bunu nasıl önleyebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, penisin üst sınırda duruyor. Ne olsun istiyorsun? Artık şunun boyunu öğrenin. Erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilecek. Ama sakın erken evlenme. İşini kur. 30’a merdiven daya.

Bozulmuş mudur?

Penisim kız arkadaşımın vajinasına 1.5 santim kadar girdi. Ayağa kalktığında sevgilimden kan geldi. Kanaması 1 saat kadar devam etti. Acaba kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlığı bozulmuştur. Geçmiş olsun. Bundan sonrası hayırlı olsun. Birbirinizi üzmeyin, tüketmeyin.

Kadınları acı çekiyormuş

Penisim büyük, ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum. Bir de ikinci kez ilişkiye giremiyorum. Penisi küçültmez miyiz?

CEVAP

Değerli okurum, penisini küçültmek elimizde değil. Ama idareli kullanmak senin elinde. Elinde olan bir şeyi en iyi nasıl kullanacağını hem sen hem partnerin bilirsiniz. Evlendiğinde eşini korkutma yeter.

Haberin Devamı

Başkası mı var?

22 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşim 26 yaşında. Canı isterse benimle ilişkiye giriyor. Bazen 15 gün ilişkiye girmediğimiz oluyor. Bu normal mi? Başka bir kadın mı var, nasıl anlarım? Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, kocanın dışarıda ilişkisi olduğunu sanmıyorum.Canı istediği zaman sana yanaşıp işini bitirdiğinde seni yok saymak, seninle bütünleşmeyi hem öğrenememiş olmasından hem de buna gerek duymamasından kaynaklanıyor. Evlilik sarp yola sarpmış, uzun vadede ne olur bilemem. Sen de uzun vadenin tüm olasılıklarını hesap et. Önünde 70 yılın var.

Pişmanlık bitmiyor

21 yaşındayım. Mastürbasyondan sonra pişmanlık duyuyorum. Herkes için böyle mi?

CEVAP

Değerli okurum, kişiden kişiye değişir. Erkeklerde pişmanlık oranı yüksektir. Kızlarda da bir parça vardır ama erkeklerdeki kadar değil. Sayıyı dengede tutun.

Evlenince olurmuş

Kız arkadaşımla 2 yıldır birlikeyiz. Bir gün buluşuyoruz, 1 hafta aramıyor. İlişkiye de girmek istemiyor ve sürekli “Evlendikten sonra” diyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kızın işin gücü var. Beyninde çözemediği sorunlar, kararsızlıklar onu böyle davrandırıyor. Anladığım kadarıyla evlenme yaşında değilsiniz. İş kurmak, okumak gerekir. Şu kesin, üzerine düşmezsen seni daha çok arayacaktır. İğnenin deliğine bile saklansan seni orada bulacaktır. Sakin ve ağır ol. Gerisi kendiliğinden gelir.

Çok seviyorum

24 yaşında kızım. 1.5 yıldır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var. Ben vajinismusum. Her şey çok iyi giderken iş oraya geldiğinde yapamıyorum. Üstelik sevgilimi de çok seviyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, haklısın. Bu böyle süreceğine benzer. Tedavisi olduğunu biliyorsunuz. Ama bunun için iyi düşünüp iyi karar verin. Sürdürdüğünüz bu ilişkinizi de sosyal garantilerle bağlanmanız doğru olur.

BÖYLE SORU YOK!

Seks yapmak istiyorum

18 yaşındayım. Seks yapmak istiyorum ama kızlara nasıl dile getireceğimi ya da nasıl belli edeceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

CEVAP

İşte Hocan yardımda delikanlım. Kim bu kızlar? Tüketici misin? Ana-baba parası mı yiyorsun? Yoksa çalışıp didiniyor musun? Tüketiciysen hemen meslek seç ve uzmanlaş. Hadi artık iş başına. Para kazandın, biriktirdin, aradan 5 yıl geçti. Asıl iş şimdi başlıyor.

Bu kızların içinden evlenebileceğin, duygularının kabaracağı bir hanım kızımızı seç. Kıza bir kahve içmeyi teklif et. Ona duygularını anlat. Duygularının karşılığı varsa romantik bir akşam yemeği uygundur. Aman yüzüğü eksik etme. İlerleyen saatlerde evlenme teklif et, tak yüzüğü. Düğüne de beni çağırmayı unutma.

GÜNÜN SORULARI

45 saniye sürdü

Genelevde ilişkiye girdikten 45 saniye sonra boşaldım. Bu sorunu devam eder mi? Ederse nasıl çözebilirim?

CEVAP

Okurum, edecek gibi görünüyor. Bu durum bir süre böyle gidecek. Biraz olgun yaşlara gelip, aynı kadınla sıcak ortamlarda, bol zaman da olunca onu eğiterek düzelteceksin. Şimdilik bu uzak.

Saniyeleri unutmuyorsun da yaşını başını yazmayı unutuyorsun. Olumlu şartlarda bu düzelir de bunun için sanırım evlenmen gerekecek. Anne, babanla kız istemeye git. Al kızı, vursun davullar, düğün kurulsun. Haydi size mutluluklar.

Kilo versem uzar mı?

19 yaşındayım. 95 kiloyum, penisimin boyu 17 santim. Bana ufak geliyor. Sizce 65-70 kiloya düşsem uzar mı? Sanki bir kız görse “Bu ne ya” diyecek gibime geliyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kesin diyecek. ‘Hepsi senin mi’ de diyecek. ‘Ben bu oyunda yokum’ da diyebilir. Anatomi kitabı 15 santim diye yazıyor. Gözün aydın, 15’e inmesi için 20 kilo daha alabilirsin.

Daha ne istiyorsun? Ama ben alt tarafa değil, geneline bakarak 70 kiloya in diyorum. Dinlersen seni kutluyor, kucaklıyorum. Dinlemezsen, hadi yoluna, benim işim var diye söyleniyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Psikolojimiz bir ağacın dalları ve çiçekleridir. Genlerimiz ise kökleri. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder