Dr. Haydar Dümen Bu hayaliniz can yakıyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu hayaliniz can yakıyor

Erkeklerin çoğu cinsel organlarının büyük olmasını istiyor, çeşitli yollara başvuruyorlar. İstediğiniz büyüklükteki cinsel organ sizi sevindirebilir ama kadını düşünün. Hayaller yüzünden canı yanacak. Elinizdekiyle idare edin.

Unutamıyorum

28 yaşındayım. Bundan 1 yıl önce sevgilimle ayrıldık. Cinselliği benimle tanıdı. Onu başkasıyla hayal ediyor ve kızıyorum. Ona bir başkası dokunuyor. İşte bu beni çıldırtıyor. Psikolojim bozuldu, ne yapmalıyım? Onu nasıl unutacağım?

CEVAP

Değerli okurum, o arkadaşınla önce arkadaş gibi konuş. Evlenecek misin yoksa arkadaşlığını sürdürecek misin ona sen karar verirsin. Anladığım kadarıyla yaşam değerleri bakımından başka yönlere yönelmişsin, bu da onu sıkmış olabilir. Sen de kendini dengeli bir yola sok. Arkadaşın yeni bulduğu partneriyle mutluysa onu bozma. Ama olmadığını sezersen çabala. Kız sana dönsün ve senin olsun. Ama bunun için koşul evlilik teklifi olabilir.

Haberin Devamı

5 dakika sürmüyor

18 yaşındayım. Neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Ama 5 dakika sürmüyor, boşalıyorum. Cinsel ilişki kurduğumda da erken boşalır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evet erken boşalmaya alışırsın. Ama şimdiden mastürbasyon sırasında duraklayarak kendini normal boşalma süresine şartla yani koşullandır. Hapla geçer mi? Erken boşalma sorunum var. Sevgilimle sevişirken 2 dakika bile olmadan hemen boşalıyorum. Hap ya da geciktirici kullansam geçer mi? CEVAP Değerli okurum, gerçek ilacını ve yöntemini bulursan geçer.

Çekiniyorum

24 yaşında, yakışıklı gencim. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, acemiliğini kızlar üzerinde denemen hoş olmaz. Ama senin bu yaşa kadar da bir şeyler öğrenmen gerekirdi. Böyle bilgisizce evlenilmez. Paniklersin. İlk izlenimler seni üzer. Evlenmeden önce bu deneyimleri bir parça yaşasan iyi olur. Sorun bulacağın partnerde. O da sana kalmış.

İstemiyorum

Son zamanlarda çok fazla mastürbasyon yapıyorum. Yapmayı istemiyorum ama kendimi frenleyemiyorum. Başıma ağrı giriyor. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, yor kendini. Zor işlere gir. Einstein’ın formülünü çözmeye çalış. Bir buluş için kolları sıva. Spor yap. Derslerinin ötesine geç. Beynin pırıl pırıl aydınlansın. Cinselliğe az zaman kalsın.

Haberin Devamı

Penisim yeterli mi?

18 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisim ereksiyon halinde 12 santim. Sizce boyu iyi mi?

CEVAP

Değerli okurum, boyu iyi. Kasık ağları biraz yuttuğundan kilo ile ilgisi var. İşe zayıflamakla başla gerisi kolay.

Akıntı geliyor

26 yaşındayım. Ne zaman kız arkadaşımla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, akıntı geliyor. Bu zevk suyu mu yoksa meni mi? Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gelen zevk suyu olduğu için hiçbir olumsuz anlamı yok. Cinsel coşkudur ve gençlerde görülen olaylar. İşin doğası böyle. Ne yapalım, her şey zamanla yerine oturacak. Sen kafana takma. Ama kendini birazcık frenlemeyi de öğren.

İlişkiye girmedim

18 yaşında kızım, ilişkiye girmedim. Evlenmeden de böyle bir şey yaşamak istemiyorum. Erkek arkadaşım cinselliğe düşkün. Beni terk eder diye endişeliyim. Ben onunla bir şeyler yaşamalı mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bilemem. Onun bir hayat çizgisi var. Umarım bu durum seni cinselliğin oyununa getirmez. Çünkü kurban olacaksın.

Haberin Devamı

İsteksizim

28 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle ilk zamanlar cinsel hayatım mükemmeldi. Doğumdan sonra bende isteksizlik ve ağrılar oldu. İlişkide acı duymaya başladım. Defalarca doktora gittim ama sonuç alamadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Kızım, onu çözeriz diye düşünüyorum. Bir yardım alman gerekir.

Esnek mi, değil mi?

Kız arkadaşımla cinselliği yaşamak istiyoruz. İleride ne olacağım belli olmadığından birlikte olmaya çekiniyoruz. Kızlık zarının esnek olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şekilde öğrenemezsin. Bu çelişkin seni doğru yoldan saptırır. Kendine ihanet edersin. Anladığım kadarıyla demek istiyorsun ki esnekse yırtarım, işim bitince de kızı atarım. Ama esnek değilse, kanarsa onun manevi yüküne nasıl katlanırım? İşte senin ikilemin. Oldu mu ya? Bütün geleceğinizi, erdeminizi incecik bir zara bağlarsanız ya insanlık ne olacak?

Küçülür mü?

18 yaşındayım. Kızlarla ilişkiye girmek istiyorum, penisim 19 santim olduğundan utanıyorum. Küçültmenin yolu var mı?

CEVAP

Okurum, küçülmez. Utandığın şeyi yapma. Başkalarına da zarar verme.

Kadın acı çekiyormuş

Penisim büyük, ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum. Bir de ikinci kez ilişkiye giremiyorum. Penisimi küçültmenin bir yolu var mı? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penis küçültülmüyor. Ama idareli kullanmak senin elinde. Elinde olan bir şeyi en iyi nasıl kullanacağını hem sen hem partnerin bilirsiniz. Ama bu da orada burada denemekle olmaz. Evlendiğinde eşini korkutma yeter.

BÖYLE SORU YOK!

Tüm kadınları istiyorum

28 yaşındayım, evliyim. Karımla haftada 3 defa birlikte oluyoruz. Bana yetmiyor, her gün mastürbasyon yapıyorum. Bir de bütün kadınlarla birlikte olmak istiyorum. Bu durum normal mi?

CEVAP

Okurum, yakınırken sanki kendini övüyorsun gibi geldi bana. Yazdıklarına sözlü fantezi ve sözlü mastürbasyon denir. Sorunda “Bu normal mi?” diyorsun. Haftada 3 kez ilişki normaldir. Eşin dururken, mastürbasyon için köşe bucak yer araman anormaldir.

Vazgeçmek için tedavi olmalı, çaresini bulmalısın. Bütün kadınlarla birlikte olmayı istemen anormalin anormali. Bak eşin akşam yemeğini hazırlamaya başladı. Kadının hakkını yeme, ilişki sayını yükselt ve bana yazmadığın erken boşalmanın tedavisini yaptır. Dengeler kurulsun, süre uzasın, yengemiz hayata dönsün.

GÜNÜN SORULARI

Heyecanıma yenik düşüp boşalıyorum

23 yaşımdayım, cinsel ilişkim olmadı. Sevgilimle sevişirken heyecanıma yenik düşüp hemen boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Takma kafana değerli ve genç okurum, takma. Acemilikte olur böyle şeyler. Tecrübe bu işin sırrı. Yollar gidip gelerek öğreniliyor. Düzelecek zamanla, hiç merak etme. Senin de kervanın bir bakmışsın yürüyecek. Kesinlikle ani dönüşler yapmayacaksın ve çakılmış gibi sabit durmayacaksın. Örneğin; hiç çatal bıçak kullanmamışsan çataldaki lokmanın yarısını ceketinin yakasında bulursun.

Ben ilişkiye giremem

Bir kız arkadaşım var. Sadece yazışıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama ben sevdiğim kişiyle ilişkiye giremem. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sevgini yasal belgeledin. Kapı gibi evlenme cüzdanını da cebine koydun. Eşini de seviyorsun. Yine “Ben sevdiğimle ilişkiye giremem” mi diyorsun? Yoksa hemen koynuna girer, bu işi bitirir misin? Ben bu olasılığı düşündüm, seni alnından öptüm. Tabii böyle olacak, çocukların doğacak. Ya da “Ben arkadaşımı o kadar seviyorum ki, ona zarar vereceğimi düşündüğüm için ilişkiye giremem” mi diyorsun? Öyleyse, kararın onaylandı, bu yolda, bu kararda devam et.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzel çiçekleri eller koparır, ruh güzelliğini de eller yıpratır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder