Dr. Haydar Dümen Bu işler duygusuz olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Bu işler duygusuz olmaz

Cinsellik iki kişinin yaşadığı en güzel duygulardan biri. Ancak duygusallık, romantizm, karşılıklı anlayış gerekiyor ki iki taraf mutluluğu bulsun, zevk alsın. Sadece cinselliği yaşamak için zamansız işlere kalkarsanız hem canınız hem de ruhunuz acır.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, kan gelmedi. Kız daha önce kimseyle ilişkiye girmediğini söyledi. Kızlık zarı esnek mi? Bir de ben istemeden boşaldım, sevgilim hamile kalabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı esnekti, bu bir. Oranı çok düşüktür ama kız gebe kalabilir, bu iki. Üçüncü ihtimal ne? Bunu bilene aşk olsun. O ihtimal senin elinde. Akıllı, dikkatli ve vicdanlı olursan yolun açık olsun. Dert edecek bir şey kalmaz.

Haberin Devamı

Penisim sertleşiyor

23 yaşındayım. Her sabah uyandığımda penisim dimdik ayakta oluyor. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, ne olsun istiyordun? Bana kalırsa antrenman yapıyor. Ya bir de uyanmasaydı? Kim bilir nasıl mail atardın, seyreyle gümbürtüyü. Yani uyansa bir dert, uyanmasa bir dert.

Çözümü var mı?

26 yaşındayım. Cinsel ilişkiye çok istekli olduğum halde erken boşalma sorunum var. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, evliysen ya da evlilik koşulların varsa erken boşalma tedavi edilebilir. Tabii ki gereken öneri ve ilaçları alman için uzmanla bire bir karşılaşman gerekiyor. Elden gelen yapılır. Ama mutlaka bir seans doktora gidilmeli.

Onu nasıl ikna ederim?

21 yaşındayım. Bir kız arkadaşım var ve onu çok seviyorum. Onunla cinselliği yaşamak istiyorum ama o baskılar, gelenekler yüzünden sorun yaratıyor ve “Çok istesem de yapamam” diyor. Ben böyle şeyleri önemsemiyorum. Onu nasıl ikna edebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bunları anne, babana söyle. Bir aile meclisi kurulsun. Zamanlama planları yapılsın, onların da onayıyla senin de yüreğin yetiyor, gözün tutuyorsa kızın geleceğini güvence altına al. Evlilik teklifinde bulun. Sonra da caymamak koşuluyla ne yaparsan yap. Ama çocuğum, kız arkadaşın haklı. Kim kime sonuna kadar güvenebilir ki? Ya aradan geçen 1-2 yıl içerisinde senin iştahın söner, gözün birine kayıverirse değil mi ya.

Haberin Devamı

Kızlık zarı dikilir mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kan geldi. Kızlık zarının bozulduğunu anladım. Acaba bu kızlık zarının dikilmesi mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün de sen mi diktireceksin? Diktirince vicdan azabından mı kurtulacaksın? Dikilmişi kız diye birilerine mi yutturacaksın? Zar dikildiğinde kaynak yapılmışcasına birbirine kaynayıp eski haline döneceğini mi sanıyorsun? Olan olmuş.

Nasıl iyileştiririm?

62 yaşındayım, 10 sene önce by pass oldum. Ameliyattan önce cinsel sorunum yoktu. Seneler geçtikçe cinsel gücüm azaldı. 105 kiloyum, kalp ve kolesterol ilaçları kullanıyorum. Cinsel yaşamımı nasıl iyi bir hale getirebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, artık iktidarsızlık sorunu tıp literatüründen kalkmak üzere. Tıp biliminin vardığı bu aşamada her türlüsünün çözümü var. Örneğin ya psikolojik ya zaman içerisindeki monotonluk ya da sinir sisteminin bağlantılarıyla damar sisteminden kaynaklanıyor. Bizim için tümünün çözümü mevcut. Takdir edersin ki önemli bir konu. Kesinlikle güvendiğin, inandığın bir uzmana çıkar bu işin yolu.

Haberin Devamı

Zara zarar verir mi?

20 yaşında kızım. Haftada 2-3 defa kendimi duşta tatmin ediyorum. Acaba bunun bir zararı olur mu? Zarıma zarar verir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, vermez efendim. Keyfine bak, su faturası çok gelirse ona karışmam. Başka da bir sorun yok.

Penisim çok küçük

18 yaşındayım, 95 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 8 santim. Bu yüzden ilişkiye girmekten çok çekiniyorum. Geneleve bile gidemiyorum. Utangaçlıktan doktora da başvuramıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, tümüne peki diyorum ama sana bir tek çıkar yol öneriyorum. İn 70 kiloya, gerisini bana bırak.

Eşim ilişkide acı çekiyor

24 yaşındayım, yeni evliyim. Eşim ilişkiye girdiğimizde hiç zevk almıyor, acı çekiyor. Sürekli kan geliyor. Daha 3 haftadır ilişkiye giriyoruz. Bize yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, önce eşini bir kadın doğum uzmanına götüreceksin. Bir şey varsa tedavi olacak. Sorun devam ederse düşünürüz. Bu ağrıları yok ederiz.

Kız kaçıyor

10 aydır kız arkadaşım var. Fakat cinsel ilişkiye girdiğimiz zaman bir türlü boşalamıyorum. İlişkimiz çok uzun sürüyor ve bu kız için kabusa dönüyor. Bu yüzden yataktan kaçıyor. Hocam derdime nasıl bir çare bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bana öyle geliyor ki, gereğinden fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm olma sistem ve kapasitesini mastürbasyona göre programlamışsın. Bu nedenle kadına geçişte zorlanıyorsun. Kuşkusuz düzelecek. Fantezilerle beynini kamçıla. Bir süre kıza alışmaya çalış. Sonra yeniden görüşelim.

Evlenmeyi düşünüyoruz

25 yaşındayım. Sevgilim bana bakire olduğunu söyledi ama cinsel ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilim bakire değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, sevgilinin kızlık zarı esnekti, bu nedenle kanamadı. Hepsi bu kadar basit.

BÖYLE SORU YOK!

Hangi mezura ile ölçeyim?

Hocam metal mezura ile ölçünce penisim 17 santim, plastik mezura ile 18 santim geliyor. Kız arkadaşlarım korkuyorlar. Sanırım ben her gün gördüğüm için alıştım. Ne yapmam gerekir ki kızlar korkmasınlar. Sizce penisim normal mi? Bu ölçüm kafası hariç. Çok zor durumdayım. RUMUZ: HATALI METRE

CEVAP

Değerli okurum, vah vah, neler olmuş neler, şaşkın mı şaşkın yüzler. İlk aklıma gelen gözler. Şeşi beş görmüş, 18 olmuş 17. Oysa o 1 santim pırlanta değerinde, değil mi ya? Affetmez hatalı metre, karizmayı çizdirmez. Gelelim kızlara, onlar korkmadılar. Yine de önlemi elden bırakmadılar. Şans için duaya karar kıldılar. Gelelim sana, yavrum, akıl kafadadır, aklını kullan. Bir bakarsın olmuşsun kafasız tavuk.

GÜNÜN SORULARI

5 bardak süt içiyorum boyu uzar mı?

28 yaşındayım ve cinsel organımın boyutundan şikayetçiyim. Son günlerde belki uzar diye günde 5 bardak süt içmeye başladım. Sizce uzar mı?

CEVAP

Değerli genç okurum, süt kemikleri güçlendirir, boyunu da uzatır. Amma velakin, nasıl dilin kemiği yoksa o cinsel organının da kemiği yok. Süt oraya da ulaşır, arar, tarar ama kemiği bulamayınca tornistan geri döner. Tabii ki süt orada işe yaramaz, penis boyu uzamaz.

İlişki kaç dakika sürer?

20 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Çok sevdiğim bir kız arkadaşım var, onu kaybetmekten korkuyorum. Bunalıma girdim. Normal ilişki kaç dakika sürer? Bir kadın kaç dakikada orgazm olur?

CEVAP

Değerli okurum, kadın var, 1 dakikada orgazm olur, kadın var yarım saatte olamaz. Bu kadının psikolojik yapısıyla, erkeğin de becerikliliğiyle orantılıdır. Her şeye rağmen orgazm olamayan kadınların sayısı çoktur. Gençlikte özellikle sevgililik koşullarında erken boşalmaya sık rastlanır. Ama zamanla heyecan yatışır, süre uzar. Bunun da ortamı genellikle evliliktir. Buna rağmen erken boşalman varsa mutlaka tedavi edilmeli. Çünkü erken boşa lma aile mutluluğunu bozar. Sen şimdi dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzelliği zamanın yeli, ruhun güzelliğini nankörlüğün seli siler süpürür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder