Dr. Haydar Dümen Çift mutluluğu buluyor
HABERİ PAYLAŞ

Çift mutluluğu buluyor

Erkeklerin belli bir yaştan sonra cinsel yaşamlarıyla ilgili derdi olabiliyor. Sıkıntısını hem kadın hem erkek çekiyor. Tıp her geçen gün gelişiyor, yeni yöntemler bulunuyor, sertleşme sorunu yaşayan erkeğin derdine çözüm var. Bu kadının da yüzünü güldürüyor, mutluluğu tadıyor.

Vitamini eksiltir mi?

Sürekli mastürbasyon yapmak erkekte protein ve vitamin eksikliği yapar mı?

CEVAP

Okurum, ne protein ne vitamin tüketir. Akan meninin kimyasal yapısı sümük gibi bir şeydir. İçindeki maddeler atık değerlere girer. Spermler boşaltılmasa da testislerde üretim süreklidir. İçinde protein ve vitamin yoktur. Bu konuya ne kadar takılırsan, onu aklından atamazsan onsuz da yatamazsın. Yağmur sele, sel bataklığa dönüşür.

Haberin Devamı

Sertleşiyor

27 yaşındayım. 22 yaşında sevgilim var. Cinselliği kesinlikle sevmiyor. Onu öptüğümde bana kızıyor. Acaba evlendikten sonra değişir mi? Bir de kız arkadaşımın yanına gittiğimde cinsel organım sertleşiyor, 7-8 damla kadar sıvı geliyor. Bunun nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, birinci sorunun yanıtı kız cinselliğe ve sana daha alışamadı. Zamana ihtiyacı var. Ancak gelecekte nasıl bir cinsel kimlik kazanacak onu bilemem. Senden gelen kayganlaştırıcı bir sıvıdır. Herhangi bir yaptırım gerekmez.

Hemen sönüyor

55 yaşındayım, 1 yıldır iktidarsızlık yaşıyorum. Penis sertleşmiyor, sertleşince hemen yumuşuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun. İktidarsızlığın nereden kaynaklandığını anlamak gerekir. Damar sisteminden olabilir, yani penise gelen kanın orada yeteri kadar durmamasından dolayı yumuşama olur. İkinci yapı sinir sistemidir. Sertleşmeyi tetikleyen emirlerin beyinden penise kadar giden yolda bir engelle karşılaşıp karşılaşmadığına bakılır.

Üçüncü neden ise psikolojik olabilir. Teşhisi zor değildir. Tedavisi teşhise göre değişir. Tıbbın son gelişmeleriyle ailenin mutluluğuna büyük penceler açıldı. Erkeğe güç, kadına da mutluluk yolları açılınca bu ailenin çatlayan duvarına katkı sağlar.

Heyecanlanıyorum

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken çok heyecanlanıyorum. Heyecanlandığım için penisim sertleşmiyor, çözümü nedir?

Haberin Devamı

CEVAP

Yavrum, tabii ki heyecan olacak. Bu heyecanlara da ruhun alışacak. Sorun gibi gözüken şeyle, deneyimlerle aşılacak. Bu işlerin tümü tecrübe ister. Örneğin; hiç bisiklet sürmemişsen, kendini yerde buluverirsin. Ardından soluğu, doktorda alıverirsin.

Kocam niye isteksiz?

22 yaşındayım, 2 yıldır evli kadınım. Eşim 28 yaşında ama çok isteksiz. Sebebinin yorgunluk olduğunu söylüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Niyeti bol, beklentisi gani okurum, “Hani bana hani bana” deyip durma. Bak seninki yanında. İnsanın başına böyle şeyler gelir. “Belki bu akşam, bu akşam” diye hayallere daldın. İşte patron, müşteri, gelen giden derken adamında can kalmamış. Birazcık nazlanma, biraz da sırtını sıvazlama. Oldu da bitti maşallah!

Gebelik riskim var mı?

22 yaşında, bakire kızım. Adet döneminden bir gün sonra sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Vajinamın üzerine sperm bulaştı. Size hamile kalma riskim var mı?

CEVAP

Yok yavrum.

Günde 8’den 1’e düştüm

Bir kızın ihaneti yüzünden kadınlardan soğudum. Eskiden günde 8 kere ilişkiye girerdim. Şimdi ise bir kere ilişkiye giriyor, pişman oluyorum. Ne olur yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Ne 8’i be oğlum. İnsan bir günde 8 sakızı bile çiğnemez. Ağzına sakızı alır, iki geveler atarsın. Böylece günde 18 sakızı bile haklarsın. Hiçbirini de yumuşatmadan atarsın, olan sakıza olur. Erken boşalman ya da kafa bulman yoksa olay şu: Bedenin akıl ve savunma mekanizmasını kullanmış. Kısacası “Ben yorgunum, dinleneceğim. Yoksa sayende eriyip gideceğim” demiş.

Kızlık zarım esnek mi?

23 yaşında kızım, 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. Benden kan gelmedi, acı da olmadı. Çok ileri gittiğinde bir şeylerin var olduğunu hissediyor, acı duyuyorum. Bu zar mı? Fazla ileri gittiğinde patlayabilir mi? Doktor, zarımın esnek olduğunu söyledi.

CEVAP

Okurum, zar vajinanın girişindedir. Doktorun dediği doğrudur. İleride zorlandığını hissettiğin yer ise rahimdir. Rahim, çocuğun büyüdüğü yuvadır. Her şey doğal ama kendini zorlama.

Boyundan rahatsızım

22 yaşındayım. Penisim 11 santim ve erken boşalıyorum. Penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. Daha önce 7 aylık bir ilişkim vardı. Ne yapabilirim?

CEVAP

Okurum, boş yere rahatsızlık yaşamışsın bugüne kadar. Kadınların sorun ettiği şey cinsel organın boyu değil. Ama erken boşalma olduğu kesindir. Filmin en heyecanlı yerindesiniz; nefesini tutmuş, sonu bekliyorsun. Bir anda elektrikler kesilir. İşte bu hayal kırıklığı gerçek sancının onda biri. Uzatma bu işi, en kısa zamanda gör uzman kişiyi.

Büyütür müyüm?

50 yaşındayım. Boyum 1.94, kilom ise 96. Güreş sporu yaptım, anakondanın boyu 20.8 santim. Kilo verirsem anakondanın boyunu uzatabilir miyim? Dosta güven, düşmana korku salsın istiyorum.

CEVAP

Vay be yiğidim, boyuna posuna bakmadan ceylanları mideye indirmek istermişsin. Ona buna yutturmaya kalkma. Ne anakondası be çocuk, solucan o apaçık.

Böyle soru yok!

Zararlı çıkar mıyım?

Günde 12 defa mastürbasyon yapıyorum. Sizce gelecekte beni tehlike bekler mi, zararlı çıkar mıyım?

CEVAP

Okurum, demek ki her şeyi saat ayarına bağladın. Gece 8 saati uykuya ayırdın, 4 saat de yemek, içmek, diş fırçalamakla geçti (anlarsın ya). Tabii maillerin, telefon mesajların var. Arada çay, kahve de içiver canım. 4 saat nedir ki! Sevgilinin yanındayken insana 4 dakika gibi gelir.

Öze inelim; saat başı mastürbasyon. Nerede, kimin evinde? Bu değirmenin suyu, bu işlerin hem parası hem huyu var. Ne yer, ne içersin, 12 mastürbasyonun sonunda düşmeden tuvalete nasıl gidersin, işte benim de sorum bu.

Günün soruları

18’lik gençler gibiyim

44 yaşındayım. Ama 18 yaşında gençler gibiyim, isteğim hiç bitmiyor. Kaçamaklardan uzak duramıyorum. Bundan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Ne haber adamım, daha geçen yıl “Atın ölümü arpadan olsun” diyordun. Ne oldu sana? Yoksa cinsel ya da ailevi tehlike çanları çalmaya mı başladı? Neyse biz kara kaplıyı açalım, işimize bakalım.

1) Başkalarına bakarsan yakalanma.

2) 18 yaşında gibiyim masalına aldanma.

3) Aileni yabana atma.

4) İnsanlığı beş paraya satma.

5) Eşine arkanı dönüp yatma.

6) Her kadına o gözle bakma.

7) Pişmiş aşına soğuk su katma.

8) Kaçamaklar denizde balık gibidir, yanlış yere olta atma.

Yolda yürüyemez oldum

33 yaşındayım, evleneli 2 yıl oldu. Akşamları mesai yapmaktan yolda yürüyemez oldum. Boşansam mı yoksa yola devam mı edeyim?

CEVAP

Okurum, geçmiş olsun. Esir kampında mısın yoksa bu işi silah zoruyla mı yapıyorsun? Yürüyemiyorsan baston kullan. Kadının zorluyorsa onu uyutmanın yollarını ara; masal anlat. Eşinden baskı olmadığını sanıyorum. Hiç suçu yokken, kendi sorunundan dolayı eşinden ayrılma düşünceni kınıyorum. Anlaşılıyor ki sende şaşılık başlamış. Gözler dışarı kaymış. Gören olursa vallahi onları patlatır, demedi deme.

Günün sözü

Kader ağlarını örerken zeka ve dikkat kullanırsanız büyük yırtıklar yaratırsınız. Bu da kurtuluşunuza yarar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder