Dr. Haydar Dümen Dozunu kaçıran üzülüyor
HABERİ PAYLAŞ

Dozunu kaçıran üzülüyor

Erkeklerin evlenene ya da düzenli ilişkileri olana kadar arada bir mastürbasyon yapmaları çok doğal. Ama dozu kaçırır, günde birkaç kez yapıp bu işi abartırsanız işte o zaman işler karışabilir. Evlenince kadından zevk alamaz, ilişki kurmakta zorlanırsınız. Ölçüyü kaçırmayın.

Zar zarar gördü mü?

20 yaşında kızım. Evlenmeyi düşünüyorum. Bir yıl önce çarpma sonucu cinsel organıma darbe aldım ve iç çamaşırımda kan gördüm. Acaba kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın zarar görmedi, yerinde duruyor. Kendi kendine kuşkulanıp mutluluğuna gölge düşürme. Ama şunu da unutma.

Haberin Devamı

O nazik bölgenin bir yerinden kan gelmiş olabilir. Kızlık zarı sağlamdır. Eğer esnekse ilk gece kanama olmayabilir. Bu özelliği geçirdiğin kaza ile ilişkilendirme.

Yoruluyorum

18 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapınca yoruluyorum ve başım ağrıyor. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, başın ağrıyorsa neden ağrıdığını bulacaksın. Bulmuşsun. Üşüyorsan neden üşüdüğünü anlayacaksın, kazağını giyeceksin. Acıkınca yemeğini yiyeceksin. Sebep elinde, çözüm elinde. Ben ne diyeyim? Gücün herkese lazım, tüketme. Başını ağrıtacak sayılara da çıkma.

Baba olamaz mıyım?

18 yaşındayım. Arkadaşım “Eğer gün içinde 3 kereden fazla boşalırsan çocuğun olmaz” dedi. Acaba söyledikleri doğru mu?

CEVAP

Değerli yavrum, evet doğru. Yani o doğru değil ama şu doğru: Evlendiğinde eşinle ilişki bile kuramazsın. Bu kadar mastürbasyona alıştıktan sonra hayatın boyunca ona mahkum olabilirsin.

Hamile kalır mıyım?

21 yaşında kızım. Üç yıldır sevgilim var. Benimle evlenmek istediğini söyledi ama onu reddettim. Beni çok sevdiğini söylüyor ve cinsel ilişkiye girmemizi istiyor. Hamile kalmaktan korkuyorum. Doğum kontrol hapı kullansam hamile kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, sezgilerim bu çocuk seninle evlenmeyecek (bu bir varsayım, gerçeklik oranını sen değerlendir) diyor. Bu yemek iyice pişmiş, sanki üzerine sosunu sorar gibisin.

Kararı vermişseniz benim “Yapmayın “dememi de dinlemeyecekseniz, bir kadın doğum uzmanından en uygun gebelikten korunma hapını alırsın.

Haberin Devamı

Aman dikkat. O hap doktorun önerisine uygun kullanırsa yüzde 98 gebe kalmazsın. Geri kalan yüzde 2’lik şansı da vallahi ben bilemem.

Gebe mi?

İki gece önce kız arkadaşımla birlikte kaldık. Öpüştük ve iç çamaşırları üzerimizdeyken sürtünme yoluyla boşaldık. Acaba kız arkadaşım hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, olamaz. Sakın bir daha böyle yaramazlıklar yapmayın. Çünkü nerede duracağınızı ayarlayamayabilirsiniz. Sonunda gençlik ve tutkular var. İradenin sıfır olduğu anlar var. En iyisi başlayıp o noktalara gelmemek lazım.

Giysili giysili, el ele parklara gidin. Denizi seyredin, birlikte kitap okuyun. Bir büfede karnınızı doyurun. Cebinizde paranız varsa sinemaya gidin. Hadi bakalım, hayat sizin. Seçin seçin alın.

Cinsel organım acıyor

18 yaşındayım. Hiç cinsel ilişkiye girmedim ama haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Son zamanlarda cinsel organımın ucunda yanma oluyor. Bir de acıyor. Acaba nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, genellikle mastürbasyonla ilgili. O narin bölge basınç altında ve tahriş oluyor. Ama yanma sürerse bir idrar tahlili yaptırman gerekir.

Haberin Devamı

Zevk almadım

18 yaşındayım. Şimdiye kadar birçok kızla birlikte oldum ama zevk alamadım. Erkeklik zevklerim kaybolmak üzere, yardım edin.

CEVAP

Edeyim, değerli yavrum, edeyim. Biraz daha büyü. Bedenine ve ruhuna dinleme fırsatı tanı. Bu arada çok olmamak koşuluyla mastürbasyon yapabilirsin. Onu da azaltabilirsen gece rüyaların tedavi biçimde devreye girer.

Böyle gece akü dolacak, gündüz kızlara doğru gözler fıldır fıldır dönecek. Hadi 6 ay bekleyelim. Şunun şurasında ne var ki?

İki haftadır isteksizim

18 yaşındayım. İki yıldır haftada 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Son 2 haftadır isteksizlik var. Neden böyle? Geceleri geç yatıyorum, sigara içiyorum. Nedeni bu mu?

CEVAP

Okurum, işte reçete:

1) Sigarayı hemen bırak, hayatın boyunca rahat et.

2) Yatıp kalkma saatlerini, düzenini, ritmini koru.

3) Bir, iki hafta daha perhize gir. Bırak organ da, ruhun da dinlensin. Enerjin kümelensin. Bu sorunları da kendi kendine yensin.

Ya tatmin edemezsem?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Kız arkadaşımı tatmin edemem diye korkuyorum. Boyutu normal mi?

CEVAP

Edersin çocuğum. Kendini, cinselliğini öğren. Kız arkadaşının ve eşinin önce ruhunu fethet. Sonra hepsi arkadan gelir. Telaş yapmayı bırak, zaman çözer her şeyi.

Sevgilim hamile mi?

Bir yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Sevgilim doğum kontrol hapı kullanıyordu ama şimdi “Hamileyim” diyor. Bunun imkansız olduğunu sanıyordum. “Hapın koruma oranı yüzde 100 değil” dedi. Böyle bir şey mümkün mü? Bu durumda hapı yuttum sanırım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kalmış olabilir. Haplarda bir gün unutmak bile risk faktörü. Yani gebelik olabilir. Gelelim senin hapı yutmana: Doğayla bu kadar oynama olmaz. Çıplak olarak karda dolaşırsan zatürre olursun.

Bu tür ilişkilerde bir kaçamağın bile bedeli ağır olur. Bir biçimde çözüm arayacağınızı umuyorum. Ama en sonunda kız çocuğu doğurur ve kucağına atarsa hapı değil, zokayı yutarsın.

BÖYLE SORU YOK!

Çok orgazm oluyorum

36 yaşındayım, 7 yıldır ilişkim var. Bir yıldır da evliyim. Eşim seksi çok sever. 3-4 yıldır eşim 3-4 kez boşalıyorsa ben 8-9 kez orgazm oluyorum. Bu bir sorun mu? Eşimden fazla orgazm olmak kötü mü?

CEVAP

Sevgili okurum, ne diyeyim bilemedim. Şans sizin kapıyı kırmış, yatak odanıza kadar dayanmış. Ama siz akıl edip onu içeri bir buyur etmemişsiniz kızım. Hadi artık, hareketlen, içeri al ve ikramlarda bulun, şüpheyi ve kuşkuyu bırak, iki lafın belini kırın.

Bakın keyfinize. Dengi dengini de bulmuşsun, ne mutlu sana. Saatin ayarı da sizin elinizde. Markası ne olursa olsun, ona ruhunu siz vereceksiniz. Haydi hayırlısı, orta yoldan gidin. Her şey yolunda, bu yola dilediğiniz gibi devam.

GÜNÜN SORULARI

Penisim uzar mı?

18 yaşındayım. 1.75 boyundayım ve 60 kiloyum. Penisimin boyu 16 santim. Acaba boyum ve penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bence uzamasın, neden uzasın ki? Tarlaya korkuluk mu olacaksın? Yoksa basketbolda şampiyonluğu mu yakalayacaksın? Boyu idealin ötesinde. Biraz daha büyüyeceksin.

Ananın pişirdiği mantıları, revanileri yiyeceksin. Kilo da alacaksın. Oraya demir atıp çevrene bir bakacaksın ki kızlar dolu. Çoğu değiştirip yolunu sana yönelmişler. “İşte aradığımız genç bu” demişler. İyi ama bu falıma sen de bana söz ver: Girme kızların kanına.

Neden sertleşmiyor?

Bugüne kadar mastürbasyon yapmaya gerek duymadım. Arada porno izlediğimde sertleşiyor ama ilişkide sertleşmiyor, neden? Strese girdim, mastürbasyon yapmayı denedim, onda da sertleşmedi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yanıt gayet basit değerli okurum, yemek yemeğe hiç gerek duymadın ama nedense arada süpermarkete gittiğinde karnın mı gurulduyor oğlum?

Benim önerim: Karnının sesini dinle, onu aç bırakma, şöyle mükellef sofrası kur kendine. Psikolojik duvarı kaldır, hadi afiyet olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklı bilgidir, yürek sevgi ve sorumluluktur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder