Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Kız arkadaşımın neresine dokunsam gıdıklanıyor ve kahkaha atıyor

27 yaşındayım. Üç aydır kız arkadaşım var ama birlikte olamıyoruz. Çünkü neresine dokunursam dokunayım kahkayı basıyor. Bu durum benim gün geçtikçe canımı sıkıyor. İlişkimi bu nedenle bitirmek istemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, seninkisi kız değil kahkaha makinesi. Dokun gülsün, bir süre sonra uzaktan parmak oynat, yine gülecek. Yani bir sirkte gülme şovu yapsa iyi para kazanır. Bu kadar gülmeyle de sevişme ve seks zor olur. Ama hemen de pes etme. Şöyle cinsel niyetli olmadan dokunmalarla onu alıştırmaya çalış. Değerli okurum, huylu atlar vardır. Eğitmek için sabırlı olmak gerekir. Seninkisi de huylu. Hiç olmazsa atlara gösterdiğin sabır kadar sabır göster. Bunun için sana 6 ay veriyorum. Kızı birlikte harcamayalım. Ne de olsa sorumluluk taşıyorum. Bekleyelim görelim.

Haberin Devamı

Nişanlımla ilişkiye girmek istemiyorum

24 yaşında kızım, 1 yıldır nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum. Ama onunla cinsel ilişkiye giremiyorum. Daha doğrusu ilişkiye girmek içimden gelmiyor ve bu yüzden kendimi zorluyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir?

Sevgili okurum, nişanlının erkek kardeşinle mi karıştırıyorsun? Hem “Seviyorum” diyorsun. Nesini seviyorsun? Ruhunu, saçını, yeni moda bıyıklarını yine yeni moda kelliği belli olmasın diye başını kazıtmış şeklini mi? Sen sevgiyi bilmiyorsun. Sevgi bütündür. Cinsellikte sevgi dediğimiz zaman ve de bunun sonu evlilikse evlilikte öpüşmek de var, sevişmek de var. Tabii cinsel birleşme de var. Çünkü çocuk doğacak, soylar sürecek. Yatak sanayi kolu. Neden çift kişilik yataklar yapıyorlar? Sizler o yatakta al takke ver külah sevişirken yatağı, yorganı birbirine karıştırasın diye. Ayrıca da renkli yastık kılıfları, çiçek desenli yorganlar neden öyle? Sanki siz bir ilkbahar bahçesinde, çiçek tarlalarının içindeymiş hissedin diye. Sizin duygularınızı motive etsin diye fabrikalar, işçiler harıl harıl çalışıyorlar. Sen de “Nişanlımı seviyorum ama sevişmek içinden gelmiyor” diyorsun. O zaman bekle. Hemen evliliğe karar verme. Şu işin önce adı konulsun. Sonra ortalama 60 yıl yaşayacağınız birliktelik sağlam temellere otursun.

Haberin Devamı

Parkta yürürken düştük sonra da kızla seviştik

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla bir gece vakti parka gitmiştik. Yürürken ben düştüm, kız da üstüme düştü. Bir an öyle kaldık. Sonra sevgilim beni öpmeye başladı, birlikte olduk. Biraz kan geldi. Sizce kızlık zarı patladı mı?

CEVAP

Ne kızmış be! Helal olsun ona. Düşeceği yeri bilmek, zamanlama ve de tamamlama harika. Bence üzerine kız değil, talih kuşu düşmüş. O sırada sen parkta bir bardak çaya razıyken kızın altında tuş olmuşsun. Böylesine büyük bir kazada ufak sıyrıklar olur elbet. İşte mahkeme heyeti kuruldu. Yargıç Haydar Hoca, “Nasıl oldu?” diye kıza soruyor. “Kazara üzerine düşmüşsün, üstelik öpmüşsün” deyince, kız “Öptüm. Anamın bana yaptığı gibi acısı geçsin diye ‘Uf uf’ yaptım” dedi. Yargıcın “İç çamaşırını da çıkarmışsın” sözüne, kız “Hakim bey, ölmedi diye ödüllendirdim. O an verecek başka bir şeyim de olmayınca içimden öyle geldi” diye ekledi. Bunun üzerine yargıç “İkinizi de affettim” dedi. Okurumuzla kız kapıdan çıkarken yargıç “İkincisinde af yok haa” diye kükredi

Haberin Devamı

Sınavlar yüzünden kuşlarımız ötmeyecek

Biz Gümüşhane Üniversitesi’nde okuyan bir grup öğrenciyiz. Hocaların sınavlarda çektirdiği azaptan dolayı cinsel isteğimizde düşüş oluyor. Artık mastürbasyon bile yapamıyoruz. Okul bitecek mi, kuşumuz ötecek mi?

Kuşlar hep ötecek, kuşlar ölmeyecek ve boş da durmayacak. Acıkanlar yem toplayacak, bunun için kimi toprağı eşeleyecek, kimi taze yaprakları gagalayacak, kimi de onlara bakacak. Sizin okul da bitecek, okuduğunuz şehirde birkaçınıza şans gülecek. Birçok arkadaşın “Ah ah” diye bildiği yolda yürüyecek. Birkaç aceleci bulduğu kız ile evlenecek. Yaşı 50’ye gelince başını taştan taşa vuracak, çalıştığı yerdeki genç kızlardan gözünü ayıramayacak. Geri kalan çoğunluk önlerine düşecek avın hayaliyle cinsel dürtülerine sanal bir hedef arayacak. Günler hızla akıp gidecek. On yıl sonra Ali bekar, Mehmet iki çocuğu dahil 4 kişiye bakar, Osman’ın aklı havada, “Piyango bana da çıkar” diye sayıklar. Haydar Hocanız da sizi biraz bilgilendirip biraz güldürerek aklınıza turp suyu sıkar.

NİŞANLIMIN CİNSEL ORGANINI GÖRÜNCE DONUP KALDIM, ÇOK BÜYÜKTÜ

23 yaşında, nişanlı kızım. Bir ay sonra düğünüm var. Nişanlımla ön sevişme yaşadık. Nişanlım ilişkiye girmemizi istedi. Ben de “Hayır” demedim. Daha sonra soyunduk. Ama gördüğüm manzara karşısında şaşırdım kaldım çünkü çok büyüktü. Biz konuyu gerdek gecesine bırakmaya karar verdik. Şimdi ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Kızım, gerdek gecesine kadar meditasyon yap. Günde 3 defa 40 kere “Korkma kızım” de. Gerdek gecesi limon ile gazozu yanında eksik etme. Ayılana gazoz, bayılana limon iyi gelir, unutma. Okurum, hayat sürprizlerle doludur. Pencereden bakarsan, çiçek bahçesi görmeyi umut ederken sivri sivri kayalar görürsün. Oysa sen, o çiçek bahçesinde piknik yapmayı düşlemiş olabilirsin. Ama sivri upuzun kayalar senin hareketini kısıtlar. Orada yaşamak zorundaysan çok dikkatli ol. Ayağın kayar, üzerine düşersen canın acır. Kızım, o sivri kayanın boyutu, mermer kesen makinelerle tıraşlanır gibi tıraşlanmıyor. Uzun bir evlilik sürecinde bunu at üzerinde seyahat gibi düşün, işte böyle bir yolculukta eşin dizginleri iyi kullanmayı bilirse sorun ortadan kalkar gibi geliyor bana. Yine de sen bilirsin.

Benim kuş kış uykusuna mı yattı?

17 yaşındayım. Düzenli bir seks hayatım vardı ama 1-2 aydır bende tık yok. Sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum. Acaba benim kuş yazın başında kış uykusuna mı yattı? RUMUZ: YORGUN YOLCU

CEVAP

Yorgun yolcu, teşhis senden, reçete yazmak da benden. Senin yolcu senden daha akılcı. Baktı ki bu işlerin sonu yok, ye ye bitmiyor bu mübarek sonunda pes etti, “Benden bu kadar” dedi. Ama yorgun yolcu çalım atarak, sağa sola çapkın bakışlar fırlatarak çitleri de aştı, komşu tarlalara ulaştı. Yani ne olsun isterdin? Gel 25’ine o yaşta yorgunluktan emekle. 35’inde televizyon başında pinekle, 45’inde gözlerinin etrafında uçuyor sinekler, 55’inde yaşlı bir dede namzeti. Yorgun yolcu bunu sezdi, sana mektup yazdı, bak ne dedi: “Baba, ileride bize de hak tanı. Bizim de canımız var, biz de insanız, anlarsın ya”. Anladın sanırım, şimdilik bu kadar, 15 gün kendi haline bırak. İyi haberini bekliyorum.

BANKA VARKEN ÇEKİ ELDEN BOZDURMAK TATSIZ

22 yaşındayım. Cinsel hayatım çok sönük. Mastürbasyon zevksiz. Yerli ve yabancı pek çok banka varken çeki elden bozdurmak tat vermiyor. Bari elimdeki sermayeyi ilerleyen günler için biriktirme şansım olsaydı. Talihim ne zaman gülecek? RUMUZ: ZIPLAMAYAN ÇEKİRGE

CEVAP

Çekirge, senin darphane hep para basıyor. Spermler sefere hazır askerler gibi bekliyorlar. Hücum emrini alınca, fırlamalarıyla birlikte kendilerini çöplükte buluyorlar. Bankalara gelince; onların da kimi resmi belge istiyor. Kimi “Gişe kapalı” diyerek parayı aklamıyor. Bazı bankaların ise gişeleri hiç kapanmıyor. Uluslararası işler de yapıyor. Çek olayında bankada karşılığı yoksa; üzerine ne yazsan boş. Karşılık için ya nakdin, ya kredin ya da kefilin olacak. Senin sermayen sular seller gibi akacak. Bence darphaneyi zorlama, kapısını kilitleyip makineleri paslandırma. Senin talih, biraz da Kör Salih’e benziyor. Vitrinleri görüyor da, dükkana girişi bilmiyor. Temiz görüntü, temiz ruh. Çelik gibi irade. At zıpkını denize, gör bak kızlar nasıl gelecek dize.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder