Dr. Haydar Dümen Dümen sizin elinizde
HABERİ PAYLAŞ

Dümen sizin elinizde

Hayat sizin, nasıl isterseniz öyle yaşarsınız. Ama dikkatli olun. Hayat pusulanızı kaybetmeden, yaşayın. Ne kendinizi üzün ne de bir başkasını incitin. Cinsellik hayatın merkezinde değildir. Önce arkadaş olun, duyguları eğitin, ilişki sonradan gelsin.

Neden sevgilim yok?

18 yaşındayım. 1.70 boyunda, 62 kilodayım. Yakışıklı sayılırım ama kız arkadaş bulamıyorum. Arkadaşlarım sevgililerini anlatınca da çok üzülüyorum. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Bana göre doğru adamsın. Doğruluğundan kız bulamıyorsun. Yalan söylemiyorsun, hemen evlenme vaadinde bulunmuyorsun. Ama asıl eksik olan ne şiir biliyorsun ne de kızlarla arkadaşça, kardeşçe konuşmayı.

Haberin Devamı

Yani onları ürkütüyorsun. Erkek arkadaşınla arkadaş olur gibi kızlara nötr yaklaş. Ufak yardımlarda bulun, dertlerini paylaş. Gerisini zamana bırak. 6 ay sonra da kız arkadaşınla birlikte bana bir mail at.

Cinsellikten kaçıyorum

22 yaşındayım. Penisim boyu 6 santim. Sevgilim cinsel ilişkiye girmek istiyor. Ben ise korkuyorum. Görünce penisimle dalga geçer diye cinsellikten kaçıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali 6 santimse gerçekten küçük. Bunu doğrulamak için bana penisinin ereksiyon halinin kaç santim olduğunu bildiren bir mail at. Ben de sana detaylı bilgi vereceğim.

Günde 1 kez yapıyorum

Ben günde 1 veya 2 günde 1 mastürbasyon yapıyorum. Bir sorun olur mu?

CEVAP

Oğlum, olmasına olmaz da sorunda korkacağına iradeni zayıflatıp mastürbasyon esiri olacağından kork. Haftada 3-4 kereye in.

Küçültme şansım var mı?

İnci gibi dişleri olan erkeğim. Kızlarla sevişmeye başlıyoruz ama penisimi görünce korkuyor, ilişkiden kaçıyorlar. Ne yapabilirim? Küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, maşallah diş bakımı çok önemlidir. Kızlar tabii ki korkacak. Küçültmenin yolu yok. Sen şimdi kızları mızları bırak, dersine ve işine bak. Onların da ruhunu incitme. Evlenmeden önce gereken yerlerde deneme yaparsın, eşinle de idareli kullanmayı öğrenirsin.

Boyu yeterli mi?

Yaşım 22, kilo 70, 1.75 boyundayım. Penisimin ereksiyon hali 15.5 santim. Sizce bu boy yeterli mi yoksa evlenince sorun yaratır mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, iyi ki Rönesans döneminde yaşamadın. Heykeltıraşlar seni görünce model insan diye heykelini yaparlar alanlara dikerlerdi, ben daha ne diyeyim.

İsteğim bitti

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik. Ondan kan gelince benim isteğim bitti. Boşalamadım. Böyle olmaması için ne yapmam gerekir?

CEVAP

Yapacağını yapmışsın oğlum, kızı kana bulamışsın. Ruhun incinmiş, ya kızın ruhu ne oldu ve ne olacak? Sonra, iki yol var. İşi güçü bırak, git kızla evlen ya da kızı incitmeden hemen terk et. Ya da aklını başına topla, evlenene kadar da sabret.

Bozuldu mu?

8-9 yaşındayken cinsel organımı bisikletin demirine çarpmıştım, kanama olmuştu. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Kızlık zarına hiçbir zarar gelmedi sevgili okurum.

Teklifler alıyorum

23 yaşındayım. İki yıldır evli kadınlardan ve kızlardan cinsel ilişki için teklif alıyorum. Bir kadını cinsel obje olarak görmeyi kendime yakıştıramıyorum. Ama kendime de zor hakim oluyorum. Hayatımı mı yaşamalıyım yoksa hayatımın kadınını mı beklemeliyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, hayat pusulanını kaybetmişsen onu ben kolay bulamam. Sana yeni bir pusula da yapamam. Pusula, gemi senin. Bu gemiyi hayat okyanusunda sen yönetip sen kullanacaksın. Aklında bu iş için yeterli ve ona göre programlanmış.

Herkesin rotası ayrıdır. Bizim burada görevimiz, rotadan sapan gemilere ya da araçlara soyadımıza uygun olaraka yön vermeye çalışmak. Yani dümeni doğru yolda nasıl kullanacağını öğretiyoruz.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Üzerimizde bir şey yokken seviştik ama birleşmedik. Bu sırada ben onun vajinasına boşaldım, hemen bezle kuruttum. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz sevgili okurum.

Onu kırmak istemiyorum

20 yaşındayım. Penisimin boyu 19 santim bu yüzden kız arkadaşım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Onu kırmak istemiyorum, ilişki olacaksa onun da isteğiyle olsun istiyorum. Ancak artık sabredemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın bilmem. Tıbbın bile çaresiz kaldığı sorunlar vardır. Ama bu onlardan değil. Bu iki insanın birbiriyle kenetlenmesinde psikolojik olarak bizim çaresiz kaldığımız durumlardır. Yan yana gelin, kararı etik ve yasal zeminlere oturttuktan sonra pazarlık yapın.

Yakınlaşamıyorum

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1.5 senedir birlikteyiz. Onu çok seviyorum. Bu yüzden ona kıyamadığım için yakınlaşamıyorum. Ama yakınlaşamadığım için benden uzaklaşmasından da çok korkuyorum. Çünkü o sürekli bir şeyler yaşamak istiyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, duygularına göre hareket et. Yiğitliğini, delikanlılığını kendi geminin pusulasına göre bir rotada götür. Ama kız arkadaşın seni bırakıp gidecekse, seni sadece bir seks objesi olarak görüyorsa, zaten günün birinde bıkıp yine bırakıp gidecek. Kendi bilir. Gidenin yolu açık olsun. Çünkü sonunda sen kendinle başbaşa kalacaksın.

BÖYLE SORU YOK!

Kuşa yardım edin

Fabrikamızda işler çok yoğun. Kimyasal malzemelerle çok uğraşıyoruz. İşe bir yıl önce başladım. İşe başladıktan sonra cinsel performansımda düşüş oldu. Karım beni evden atacak. Yardım edin benim kuşuma.

CEVAP

Değerli okurum, sizin eczanenin yolunu bilmiyorum ki tarif edeyim. Neyse işe gideren yolunun üstünde gördüğün o kapıdan içeri gir. İçeride “Ne olur, kaldırın şu kuşu” diye isteğini saygılı bir biçimde söyle.

Onlar da sana “Sizin kuşunuz dışarıda kötü koşullarına maruz kalmış, üşütmüş azıcık” derler, uygun olanı verirler. Yengenin de izniyle biraz dinlenmeye çekil.

Bir bakmışsın, kuşun eskisi gibi şakıyor. Senin makine haftada 3 sefere çıkacak. Karı-koca 3’e demir atın, dümenin yolundan sapmayın.

GÜNÜN SORULARI

Zevk alamıyorum

19 yaşındayım. Sevgilimle 3 aydır çıkıyorduk. Haftada bir kere cinselliği yaşıyorduk. İki hafta önce ayrıldık. Şimdi mastürbasyondan zevk alamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, 3 ayda 12 kez ilişkiye girdiniz demektir. Bazı engellerden 2’yi saymazsak 10 ilişki. Bizim zamanımızda 26-27 yaşına gelen erkek bile 10 ilişkiye giremiyordu. Sen yemekte çorbadan tatlıya giden süreçte tersinden başladın.

Kaymaklı ekmek kadayıfı yiyince pilava razı olmuyorsun. Eee ben ne yapayım? Haftada bir senin önüne kaymaklı ekmek kadayıfını kim, nerede, nasıl koyacak? Oh olsun diyorum, çek cezanı.

Aldatırlar mı?

20 yaşında iki arkadaşız. Günde 3 mastürbasyona alıştık. Ara verince başımız ağrıyor. Evlenince yaparsak ya da baş ağrıları devam ederse eşlerimiz bizi aldatır mı?

CEVAP

Okurlarım, ‘Dereyi görmeden paçayı sıvamak’ atasözünü değiştirdiler, ‘Kasaptaki ete soğan doğranmaz’ dediler. Şimdi siz ikisini de yapıyorsunuz. Ama ortada ne et var ne dere var. Mastürbasyonla ilişkiyi karıştırıyorsunuz.

Biri kafa ağrıtır, biri kafa ağrısını geçirtir. Nerede bu yoğurdun bolluğu? Kim demiş evlenince her gece 3 birleşme yapacağınızı? Haftada 3’ü bulunca 3 kere takla atacaksınız.

GÜNÜN SÖZÜ

Psikolojimiz bir ağacın dalları ve çiçekleridir. Genlerimiz ise kökleri. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder