Dr. Haydar Dümen Enerjisi sonsuz değil
HABERİ PAYLAŞ

Enerjisi sonsuz değil

Pek çok kadın eşinin yorgunluğunu bahane ederek kendisini reddettiğinden dert yanıyor. Hanımlar, zorla cinsellik yaşanmaz. Çünkü onun enerjisi sonsuz değil. Bu yüzden siz üzerinize düşeni en iyi şekilde yapın. Eşinizin ilgisini çekin ki cinsel hayatınız renklensin

BÖYLE SORU YOK!

Ya çok kan gelirse? 28 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıldır ilişkimiz var. Birlikte olmak istiyoruz ama kızlık zarı yırtıldıktan sonra kanın durmamasından korkuyoruz. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, demek her şey bitti, iş kanı durdurmaya kaldı. Önce kanayacak mı, kanamayacak mı sorusu gündemimizin birinci maddesi. Kanamadı, karabasanlar bastı. Kanadı, ne kadar kanayacak? Kaç gram kan akacak? Bir damlası az mı gelecek yoksa bir çorba kaşığı kadarı mı sizi tatmin edecek? Kızın kızlığını ve namusunu hangisi belgeleyecek? ‘Akacak kan damarda durmaz’ demişler. Kana meraklıyızdır. Şeref olur alnımıza sürülür, kan davası olur, nice yuvalar söndürülür. Dikkat edin, dönüşü olmayan yollara girmeyin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

1 haftada 25 çok mu?

34 yaşında kadınım. Partnerim ile 1 haftada 25 kez seviştik, sağlığımız açısından zararı olur mu?

Okurlarım, oturdunuz sofraya, midenizi boş yere doldurdunuz. Zararı olur mu? Sandığınız kadar olmaz. Çünkü kusarsınız. Organın da böyle bir finali vardır, boynunu büküverir. Lahmacun üzerine tere ve soğan koydunuz, midenizi doldurup beklediniz. Zararı olmaz ama olursa yine aynı son. Organın böyle ayarları vardır. Siz işinize bakın. Midenizle yaşıyorsunuz ve onunla son yolculuğa çıkacaksınız. O zaman bırakın kendi haline, yüz vermeyin bencil nanköre.

İlişkiden korkuyorum

24 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Bu korkuyu nasıl yenebilirim?

Okurum, yatak odasının duvarlarına büyük boy kadın posterleri as. Romantik takıl, eline gitar al, çalmasını bilmesen de olur. Diz çök önünde, diz çökmeyi öğren. O iş olurken diz çökülür. Sonra nice vaatler, güzel sözler dudaklardan dökülür. Buna da alış! Sonra kitap oku, dersine çalış. İkinci gün, ikinci posterin önündesin.

Elinde kaval olsun, çalmaya çalış. Sonra tekrar kitaba. İleri gitme, zorlanırsan Sözler iyi, müziğe meyil tam. Kavalda ustalık, geriye ne kaldı? Bir yastık. İster koynuna al yat, isterse başını koy uykuya dal.

Haberin Devamı

Yırtılmış mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilim eve gidince iç çamaşırında kan görmüş ve kızlık zarının bozulmuş olmasından korkmuş. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, zarın zedelenmiş olacağı daha akla yakın. Dikkatli olun.

Normal hali kısa

22 yaşındayım. Penisim 5-10 santim arasında. Sertleşince sorun yok ama normal hali beni üzüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, içerideki süngersi doku kaliteli olduğundan kendi boyutunun 3-5 katı şişebiliyor. Ama bazılarında bu ancak bir katı kadar şişince aradaki fark senin lehine kapatıyor.

Kocam zevk almıyor

2 yıllık evliyim. Kocam ilişkiye giriyoruz ama o artık eskisi gibi zevk almıyor. Sizce zevk alması için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, keşke eşin mail yazsaydı. Önünüzde yarım yüzyıldan fazla zaman var. Bunu basite indirgememek gerekir. Sorunların köküne inilmeli.

Haberin Devamı

Gebe kalır mıyım?

24 yaşında, nişanlı kızım. Sürtünme yoluyla seviştik. Adet görüyordum, nişanlım boşaldı. Spermler iç çamaşırıma geçmiş. Hamile kalmaktan korkuyorum. Zar yırtılmadan hamile kalınmaz diyorlar. Acaba doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile değilsin. Ama nişanlının dediği de doğru değil. Kızlık zarı bozulmadan gebe kalınabilir. Cinsel birleşmeye göre ihtimali zayıf bile olsa, olacaksa olur. Yani bir sperm içeri koşar ve yumurtayı bulur. Dikkat edin.

Sivilceler var

19 yaşındayım. Penisimin üstünde beyaz beyaz sivilce gibi küçük noktalar var. Bunlar beni tedirgin ediyor. Penisimin boyu da arkadaşlarıma göre kısa, sadece 11 santim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, her şey iyi gibi gözüküyor. O sivilce midir, lekeler midir neyse, cilt hastalıkları uzmanı tedavi edecek. Boyu konusunda tedirgin olma.

Zevk almıyorum

44 yaşında, evli kadınım. Cinsel birleşmeden hiç zevk almıyorum. Çok acı duyuyorum. Doktora gittim. “Problem yok” diyorlar.

CEVAP

Değerli okurum, kadın- doğum uzmanı acıya neden olan bir sebep bulamamışsa acılı cinsel birleşmenin çözümünü tıp size sağlar. Ve bundan sonraki birleşmelerde acı duymaz mutlu olursunuz.

Sevgilimle ilişkiye girdik

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama acı ya da kanama olmadı. Şimdi her ilişkiye girdiğimizde 2 ya da 3 gün acı çekiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, hazırlıksız yakalanıyorsun. Acele ediyorsunuz. Adam acemi, geçiş süresi kısa. Yeterli ıslanma yok. Vajina yeterince esnek değil. Bir ihtimal vajinada iltihabi bir durum da olabilir. Ama erkeğin yapısal özellikleri de rol oynar.

Dalga geçiyorlar

19 yaşındayım, 4 kere cinsel ilişkiye girdim. Hepsi de cinsel organımın boyuyla dalga geçti. Penisim 10 santim. Genelevdeki kadın dalga çekti. Haftada 6 kez mastürbasyon yapıyorum. İntihara bile kalkıştım.

CEVAP

Değerli okurum, bütün hayatını 2 santime bağlıyorsan yazıklar olsun sana. Verdiğin ölçü tıbba göre normal. İşine, keyfine bak.

Kanamam oldu

22 yaşında, bekar kızım. Erkeklerle hiç ilişkim olmadı. Mastürbasyondan sonra çok az kanamam oldu. Acaba bu ne demek?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey demek değil. Ola ki günün birinde diş etlerinden kan gelse bu ne demektir? Kılcal damarlarda bir parça zedelenme olmuş demektir.

Eşim hep yorgun

2 yıl önce eşimle evlendik. Kocamı her gün arzuluyorum ama o bazen yorgun olduğunu söyleyip beni reddediyor. Beni çok sevdiğinden eminim. Beni reddettiği zaman üzülüyorum. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar, erkekleri bitmek tükenmez enerji küpü sanıyorlar. O küp ağzına kadar suyla dolu. Aç musluğu bardak bardak iç, kapat. Ertesi gün yine aynı şey. Kadınlar bitmez, tükenmez bir enerjiye sahiptir. Ama erkek için bu olay karabasana dönüşür. Çünkü onun söz dinlemeyen, sözünü geçiremediği parmak kadar bir organı var. Erkeğin üzerine çok giderseniz onun kendi kendiyle hesaplaşmaya doğru itersiniz.

Memnun edebilir miyim?

Penisim 11-12 santim. 1.84 boyunda, 80 kiloyum. 24 yaşındayım. Evlenirsem eşimi memnun edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlenirsen hiçbir şey olmaz. Hayat güzel güzel gider. Sevgilin de seni başına tac eder. Ama fazla kilo alma. Aklını olumsuz ortamlara salma. Mutlu olacağına ben inanıyorum. Ama ruhunu, aklını biraz geliştir diyorum.

Biraz kan geldi

19 yaşındayım. Penisimin boyu 11 santim. Bu normal mi? Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, biraz kan geldi. Bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu seni idare eder ama kız arkadaşına bir şey olmuşa benziyor. Geçmiş olsun, kolay gelsin. Bunu bil. Ama bir ihtimal yarı yırtılma ya da zedelenme söz konusu olduğundan daha da üzerine gitme, sonra altından kalkamazsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Umut kuş gibi hareketlidir.

Tek kusuru daldan dala uçmasıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder