Dr. Haydar DümenErkeğin elleri boş kalıyor
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğin elleri boş kalıyor

Erkeklerin hedefi hep aynı: Daha büyük bir cinsel organ. Ama her zaman bu konuda aradıklarını bulamıyor, sık sık şikayet ediyorlar. Çünkü kadın büyük bir penisle karşılaştığı zaman tepki gösteriyor, ilişkiden kaçıyor. Erkeğin de elleri boş kalıyor.

Ayrılmak istiyor

Kız arkadaşımla yakında evleneceğiz. Geçen hafta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve benden nefret etti. Şimdi ayrılmak istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

CEVAP

Değerli okurum, kızı kendi haline bırak. Kendisiyle yüzleşsin. Bir şok yaşadı. Ya da seninle ilgili bir şeyleri beğenmedi. Tabii onun da seçme hakkı var. Üzerine gidersen kaçar, kendi haline bırakırsan olumlu ya da olumsuz sonuçları göğüsler. Ama bu arada ilişkini kesme. Arada hatır sor.

Haberin Devamı

Evlenince kan gelir mi?

Bir ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Biraz kan geldi. Kızlığım bozulmuştur diye korktum, ertesi gün de adet gördüm. Adetimin son günü doktora gittim, “Korkulacak bir şey yok, ufak bir zedelenme olmuş” dedi. Evlendiğimde sorun olur mu? Yine kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, geçmiş olsun. Bu sorduklarını doktoruna neden sormadın? Zedelenmenin boyutunu ben bilmiyorum. Ama gel kulağına söyleyeyim: Yeniden kanar diye diliyorum. Ama bir de bunların esneği var, bunu da biliyorum. Kura çekelim, hangisi gelirse ona inanalım.

Rahatsız oluyorum

18 yaşındayım. Aşırı cinsel isteğim var. Günde en az 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama bundan rahatsız oluyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, rahatsız olduğun şeyi yapma. Gerisini sen bil. Sayıyı azalt.

Geri çekiliyorum

27 yaşındayım. Birçok kadının yaşayamadığı orgazmı yaşıyorum ancak bazen aniden kasılıyor ve kendimi geri çekiyorum. Sizce bunlar normal mi? Orgazm sırasında olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, herkesin kişiliği ve cinselliği farklı, kendine özgüdür. Arada kasılma ve geri çekme türünde ufak tefek kusur olsa bile bunlar senin o günkü psikolojik yapınla ilgili olabilir. Ya da bedenin kendini korunma refleksi olarak verdiği bir reaksiyondur. Önyargılı olmazsan yani o sırada aklına başka şeyler getirmez, olayın akışına kendini kaptırırsan daha rahat edersin. Keyfine keyif katmaya devam.

Haberin Devamı

Vajina daraltılır mı?

Vajina daraltma operasyonu varmış. Böyle bir şey var mı? Çok doğum yapmış kadının vajinası genişler mi? Bu kadınlarla ilişki sırasında zevk azalması olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, vajina daraltma operasyonu var. Çok doğum yapmak vajina dokusunu bir parça etkiler ama vajina kendi esnekliğini kazanan bir organdır. Bir parça geri dönüşümlüdür. Ama buna karşın genişlemiş vajinalardan dolayı kadın ve erkekte zevk alamama söz konusu olursa, operasyonla istenilen sonuç elde edilebilir. Böylece kadın da zevk alır, erkek daha mutlu olabilir. İşin özü operasyonu yapan hekimin yeteneğine bağlıdır.

Boyundan rahatsızım

20 yaşındayım. Sorunum penisimin büyük olması. Önceleri gurur duyuyordum ama çıktığım kızlar ilişkiye girmeye çekiniyor. Küçültmek istiyorum ama ameliyattan korkuyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, umutların suya düştü. Ne yazık ki ameliyatla da küçülmüyor. Ama büyük penis isteyenlere buradan bir daha haykırıyorum: Her şeyin ortası ve normali iyidir. Büyük penis kadını rahatsız eder. Ağrı yapar, acı verir. İleride de sorunlar yaratır. Her neyse. Bir ihtimal buna gerek duyarsan yine ileriki yaşlarda sertleşmeyi sağlayan içerideki süngersi doku atılır. Onun yerine normal boyutlarda mutluluk çubuğu konulur. Buna penis protezi diyoruz. Kızlara karşı çok dikkatli ol.

Haberin Devamı

Kızlık zarı bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Canının acıdığını söylediği için ileri gitmedim. Sadece 2-3 damla kan geldi. Akşam birkaç damla daha gelmiş. Acaba kız arkadaşımın kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Galiba değerli okurum, zar yırtıldı.

İki yabancıyız

On aylık evli kadınım. Eşimle 5 kez ilişkiye girdik. Ona yaklaşamıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Ben yaklaştıkça kaçıyor. Daha önce psikiyatrik tedavi görmüş, ilaç kullanmış. İki yabancı gibiyiz. Konuyu aileme açamıyorum. Ne yapacağımı?

CEVAP

Değerli okurum, önce ailenden yardım istemen lazım. Saklamakla olmaz. Onların desteğini al. Çünkü evliliğin sürerse en az 50-60 yıl birlikteliğin olacak. Bu birlikteliğin içinde de her zaman aile bireyleri bir biçimde vardır. Bir ihtimal seni istemiyorsa, o kararda direnirse sanırım bu olay ayrılığa gider. İkiniz için de kurtuluş olur.

Boyu ne olmalı?

29 yaşındayım. Penisin boyu mutlu bir ilişki için ne kadar olmalı? Benimki 7 santim. Sizce bu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde penisinin sönük hali 7 santim. Penis boyu ile mutluluğun bağlantısının oranı yüzde 10’nu geçmez. Ruhsal, psikolojik, duygusal bağlantıyla mutluluğun oranı ise yüzde 90’dir. Ancak penisinin sertleşmiş hali 7 santim ise işlevi de sürüyorsa idare edebilir diyelim. Ama yine de bir üroloji ya da bu konuyla ilgili plastik cerrahi uzmanına danış. Bu durum ileride cinsel soğukluğa yol açabilir.

Her sabah sertleşiyor

21 yaşındayım. Her sabah uyandığımda penisim dimdik ayakta oluyor. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, bunun sebebi iyiliktir. Ne olsun istiyordun? Bana kalırsa antrenman yapıyor. Ya bir de uyanmasaydı? Kim bilir nasıl mail atardın, seyreyle gümbürtüyü. Yani uyansa bir dert, uyanmasa bir dert. Size göre ne olsun?

BÖYLE SORU YOK!

Egzersizle büyür mü?

20 yaşındayım. Cinsel organımı küçük buluyorum. Acaba düzenli egzersiz yapsam penisimi büyütebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, bütün organların merkezi beyindedir. Beyin elektrik santrali gibi çalışır. Penisin büyümesi yeme, içme ile ilgili değil. Eğer öyle olsaydı, çok yiyenlerde hayaller gerçek olurdu. Gelelim şu antrenmanlara; ezberle 20 şiiri, en az yarısında aşk vardır. Beyin, duygusal aşkla beslenirken hormonlar iyi çalışır. Bundan da penis payını alır. Ruhunun, cinselliğinin sofrasına hep seks koyarsan onu bıktırırsın. Ruh beslenirken penis de ona göre gelişir. Göreve donanımlı ve iyi hale gelir. Bak yavrum, denemesi bedava, sen yap, bunlara yatırımın gitmez havaya.

GÜNÜN SORULARI

Karım seksten hoşlanmıyor

Bir yıllık evliyim. Eşim ilk aylarda canı acıyacak diye korkuyordu. Daha sonra seksten hoşlanmaz oldu. Ona yaklaşamıyorum. Romantik olmaya çalışıyorum ama birkaç aydır iyice uzaklaştım. Ne olur bana yardım edin.

Okurum, korkuttun onu ama suçun yok. Eşin bu konuda çok dikkatli bir eğitimden geçti. Ailesi, çevresi derken kız korktu. Korkular kök salmış beyine, sıkıyor kendini. “Romantizm neyime” diye diye razı oluyor bu oyuna. Canının yanmasından şikayet ediyor. Oysa yolun başındasınız. Sabırlı ol, her romantizmin bitiminde ‘Birleşme olacak’ kuralını boz. Sevişe sevişe, yavaş yavaş bu olayı çöz. Çözemezsen bakarız çaresine.

Kadınlar hangisini sever?

Kadınlar büyük penisli erkeklerden daha mı çok hoşlanırlar?

Hadi bakalım, bu da nereden çıktı? Yani insan değil bir robottan hoşlanıyorlar öyle mi? Canlı varlıkta ruh var, akıl var, insanlık var. Meslek, karizma, bilgi, görgü, görüntü, daha neler neler var. Bunların tümünü birkaç santim fazla et parçasına kurban mı edelim? Aslında çoğu zaman tersi olur. Büyük penis kadınlara ağrı ve eziyet verir. Her şeyin olduğu gibi aklın da, eğitimin de normali vardır. Bu son ikisi sende ne ölçüde bilmek isterdim.

GÜNÜN SÖZÜ

Alkışın fazlası sağanak yağmur gibidir. Ayağa düşünce sel olur. Önüne geleni sürükler götürür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder