Dr. Haydar Dümen Erkek görevini biliyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Erkek görevini biliyor mu?

Cinsellik evlilikte mutluluğun sürmesi için gerekli. Kadın çoğu zaman ilişkiden zevk almıyor. Ya da orgazm olmadığı için cinselliğe küsüyor. Orgazmın yüzde 50’si kadının elinde ama erkek de bazı tekniklerle kadını mutlu etmeyi öğrenebilir.

Evlenmek istiyorum

32 yaşındayım. 95 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi istiyorum ama penisimin yeterli olmayacağını düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis yağ içinden kurtularak kendini gösterecek. Bu da sana yetecek. Mutluluğu sağlayacak.

Haberin Devamı

Uzatabilir miyim?

19 yaşındayım. 14 santim. İlişkiye girdiğim kızlar bunun umursamıyor ama ben biri dalga geçer diye korkuyorum. Cinsel organı boyunu uzatmanın bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, boyu zaten uzun. Eğer 3-4 kilo verirsen 1 santim kadar da kasık yağından kurtulursun. Böylece daha büyükmüş gibi gözükür. Hapla büyümez. Kendiliğinden de büyüme artık sona ermiş. Aslan gibi delikanlısın. Hiç kimse seninle dalga geçmez. Bulup da bunamasınlar

Hiç orgazm olmadım

Üç yıldır evli kadınım. Evliliğimizin ilk gününden bu yana hiç orgazm olmadım. Zaman geçtikçe cinsellikten soğudum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin erken boşalması varsa bu sorun. O da tedavi edilir. Ama sen eşini sevmiyor, beğenmiyorsun. Aradığın adam değilmiş. Bu evlilik engebeli yola girmiş. Şimdiden onu değerlendirmek gerekir. Senin orgazm olma yeteneğinin yüzde 50’si eşinin elinde olsa geri kalan yüzde 50 seninle ilgili. Bu konuda tedavide fazla rolümüz olmuyor. Ama böyle ciddi konularda bir uzmana danışmanın yararı var. En azından vicdanınız rahatlar.

Gebe kalır mı?

Bir kızla ilişkiye girdim. Kızlık zarı esnek. Ben içine boşalsam kız hamile kalır mı?

CEVAP

Okurum, tabii hamile kalır. Niye kalmasın ki? Doğa düzeni bu. Sana mı soracaktı?

Penisim 10 santim

20 yaşındayım. Çok kız arkadaşım var. Benimle ilişkiye girmek istiyorlar. Ben giremiyorum çünkü penisim sadece 10 santim. Her gün 2-3 kez mastürbasyon yapmama rağmen faydasını görmüyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bütün kızların seninle cinsel ilişkiye girme isteğini gerçekten anlamıyorum. Yani “Hadi gel seninle cinsel ilişkiye girelim mi?” diyorlar. Penisin sana yeter. Kilo alma ki kasığın yağlanmasın. Çünkü 1-2 santim penisi yutar. Penis sadece ameliyatla büyür. O da öyle kolay ve yapılası bir şey değildir. Başka uygulamalar yapma. Mastürbasyonla penis büyümez.

Haberin Devamı

Tatmin edemezsem

26 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığımda da, kız arkadaşımla beraber olduğumda da çok erken boşalıyorum. Kız bir şey demedi ama onu tatmin edemediğimi düşünüyorum. Bunun bir çaresi var mıdır?

CEVAP

Var yavrum. Evlilik koşulları oluştuğunda tedavi olacaksın o kadar.

Hamile kalamıyorum

25 yaşındayım, 10 aylık evli kadınım. Korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Ne olur bize yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, önce eşinin sperm sayımı yapılmalı. O normal ise, yumurtlama döneminde birleşme olmalı. Birleşme sonrası bir süre yataktan kalkma. 3-4 ay bu denemelerden de sonuç alınmazsa bu kez senin muayenen gerekir. Yine sonuç alınmazsa bir uzmana başvuracaksınız.

Uzar mı, uzamaz mı?

18 yaşındayım ve 85 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 10 santim. İleride uzar mı yoksa kilo sorunum yüzünden uzamaz mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Yavrum, uzayacağı kadar uzamış. Ne var ki kasık bölgendeki yağlar penisin boyunun üçte birini yutuyor. Yani penis sanki örtülmüş, siperde gibi. Dert etme, zayıfla, hayatın her bakımdan düzgün geçsin.

İlacı kullanayım mı?

36 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Evlenmeden önce sorunum yoktu ama evlendikten sonra erken boşalma başladı. Artık ilişkiden zevk almıyorum. Üroloğa gittim, verdiği ilacı acaba kullansan mı?

CEVAP

Okurum, telefonla, maille bu sorunlar çözülmez. Bu aile mutluluğunu ilgilendirdiğinden önemli bir sorundur. Hangi ilacı kim, nasıl kullanır, bu da hekimin bilgi ve tecrübesine dayanır. Doktorunu dinle, gelişmeleri de bildir.

Zevk alamıyorum

İki aylık evliyim. Kız olmama rağmen benden ilk gece kan gelmedi. Acaba zar esnek olabilir mi? Bir de orgazm olamıyorum. Eşim önceleri çabuk boşalıyordu ama şimdi düzene girdi. Yine de zevk alamıyorum. Doktora gideyim mi?

CEVAP

Kızım, çözüm bulunacak bir sorun şimdilik yok. Tabii ki esnek zarın. Eşine alışacaksın. Zaman lehinizde gelişecek. Malumunuz biraz ustalık hikayesi. Bir gün orgazmı öğreneceğini umarım. Ne var ki birleşmeye geçmeden önce kafaya takma. Kendini gözetim altına almayın. Her şeyi doğasına bırakıver.

Saçım dökülür mü?

Fazla mastürbasyon saç dökülmesine yol açar mı? Mastürbasyon acizlik mi? Fazla mastürbasyon erken boşalmaya yol açar mı? Erken boşalma ile nasıl başa çıkarız?

CEVAP

Okurum, mastürbasyon saçları dökmez. Fazla mastürbasyon irade zayıflığı gibi düşünülebilir. Orada çok gevşek ya da dirençli olmamak gerekir. Yani kendini suçlama. Ama erken boşalmaya da zemin hazırlama. Mastürbasyon süresini uzat. Üç dakikada bitirme, mümkünse ara vererek başka şeyler düşünerek ortalama 10 dakikaya çık, beynin ona şartlansın. Haftada 1-2 kere yaparsan bu doğaldır.

BÖYLE SORU YOK!

Erkek arkadaşım benden kaçıyor

24 yaşında kadınım. İki yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Sevgilim artık benden kaçıyor. Neden?

CEVAP

Okurum, vallahi de billahi de bıktı. Tabii durup dururken olmadı bu iş. Sen de öyle ilgisizleştin ki, “Nasıl olsa mal benim” diye olayı 10 yıllık evliliklere benzettin. İlişkileri oldu bittiye getirdin. Biraz alışveriş beklentilerin, bir yanda da tatil için düşler kurdun. Ama adamın nerelerde acaba? Erkeğin zamana oynuyor. Seni kendinden yavaş yavaş soğutuyor. Gerisi malum.

Bu ilişkiye artık bel bağlama. Otur, kafanı ellerinin arasına al. Uzun uzun düşün. Senin yaşın da yavaş yavaş evlilik için güzel kıvama geliyor. Sağlam bir ilişki kur, sonra da huzurlu bir yuvan olsun diye çalış. Birkaç yıla kucağında bir bebekle ne kadar mutlu olduğunu göreceksin.

GÜNÜN SORULARI

Cinsel organım çok büyük

25 yaşındayım. Büyük bir penisim var. Kızlar görünce çok korkuyor. Hiçbir kızla ilişkiye girmedim. Bu yüzden sekse olan ilgim azalıyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, seninkisi büyük, ötekininki küçük. Bunlara alıştık ve kanıksadık. Nerede, ne zaman, hangi kızı buluyorsun? Ona fikrini sormak için nasıl bir ortam hazırlıyorsun? Sonunda kız kapalı mekana geliyor. Birden “Aman, o da nesi, tutmayın beni” diye kaçıyor mu? Kızlar dediğine göre sayıları kaç? Her şey (boyut) yerinde olsaydı bu kızların sayısı da 10’u bulsaydı ne olacaktı? Tümü okeyleyip senin isteğine uysaydı? Nasıl olacaktı ben sıralayayım. Beşinin ilk erkeği olacaksın, ikisini gebe bırakacaksın. Üçünün kalbini çalacaksın. Yani bu senin yaptığın iş mi? Delikanlılık mı olacaktı?

Partnerime bir şey olur mu?

24 yaşındayım, 2 yıldır ilişkim var. Ben her ilişkiye girdiğimde sanki belim tutuluyor. Bir de gözüm çok seğiriyor. Böyle şeyler beni çok korkutuyor, partnerime bir şey olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sana işaret gelmiş zaten. Bak gözün seğiriyor, belin ağrıyor. Ne diyor? Tempoyu düşür, bele yüklenme ki tutulmasın. Bunlar ne demek? Sen altta yat, zahmeti partnerine bırak ki belin ağrımasın. Gözün yine seyirirse ona bandaj tak, partnerine dikkatli bak. Hiç merak etme, partnerine hiçbir şey olmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

İki şey sele dönüşmemelidir. Sevgi ve gözyaşları. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder