Dr. Haydar Dümen Erkek rekor peşinde
HABERİ PAYLAŞ

Erkek rekor peşinde

Bir gecede çok ilişkiye girmek öyle sanıldığı kadar iyi bir durum değil. Siz rekora koştuğunuzu düşünürken kadını yarı yolda bırakıyorsunuz. Sonra da skorla övünüyorsunuz. Beyler, erken boşalması olan tedavi görsün. Kadınınızı üzmeyin, mutsuz etmeyin.

Bana güldüler

Bir gecede aralıklarla 12 kez boşalabiliyorum. Bunu arkadaşlara söyledim, bana inanmayıp güldüler. Acaba ben mi yalancıyım yoksa onların böyle bir performansları mı yok?

CEVAP

Yok be, neden yalan söyleyesin ki? Kapalı bir kutu, 24 kere desen ne yazar? Kim bu oyuna karışır. İnanan inanır, inanmayan palavra sanır. Sen övünürsün, ötekiler dövünür, olabilir. Bu durum kimin sofrasına bir dilim ekmeği fazladan getirir?

Haberin Devamı

Sadece cinsel estetikten yoksun birilerini azdırır. Bu da cinselliklerinin kuyularını kazdırır. Rekora koşuyorsun ama noter şart. 12’yi kanıtlamak için şahit gerek. Bence erken boşalman var okurum, bir yap, pir yap herkes mutlu olsun.

Baba olamıyorum

8 aylık evliyim, baba olmak istiyorum. Ne olur bana bir tavsiyede bulunun.

CEVAP

Değerli okurum, mutlaka senin spermlerinin sayılması gerekiyor. Kolay bir yöntem, hemen saydır. Sonuçlara göre karar verelim

Boşalamıyorum

22 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girince o defalarca orgazm oluyor ama ben bir türlü boşalamıyorum. Devam etsem partnerim vajinasında acı biber sürmüş gibi acı oluyormuş. Nasıl erken boşalabilirim? Mastürbasyon yapınca erken oluyor.

CEVAP

Okurum, mastürbasyon alışkanlığından kurtulup kadına alıştığın zaman erken boşalmadaki konsantrasyon ve heyecanını belirli ölçülerle partnerine aktarman gerekiyor. Bunu yaptığında bir hayli yol almış olacaksın. Geç boşalmayı birçok erkek istiyor. Bir bakıma şans olarak sayılabilir.

Şekli çok kötü

23 yaşında kızım. Bu zaman kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Cinsel organımın şekli bozuk. Erkek arkadaşım birlikte olmak istiyor ama ben şekli yüzünden çekiniyorum. İç dudak dışarıda. Estetik operasyon gerekir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, ameliyat gerektirmez. İleride sorun olmaz. Bu olayı senin lehine saydım. Belki bir süre daha düşünme fırsatı bulur, evliliğe kadar sabırla beklersin.

Haberin Devamı

Bozuldu mu?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın ısrarıyla birlikte olduk ama fazla bir şey olmadı. Benden kan gelmedi. Ertesi gün çamaşırda kan lekesi vardı. Sizce kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, normal birleşme yapıldıysa kızlık zarı zedelendi. “Bir şey olmadı” dememden bir şey anlamadım. Yani giysili miydiniz nasıl bir şey olmadı?

Kan gelmedi

Sevgilimle ilk defa ve korunmasız olarak ilişkiye girdim, kan gelmedi. Şimdi çok korkuyorum. Acaba kızlık zarı bozuldu mu?

CEVAP

Okurum, sevgilinin kızlığı esnek ise bozulmamıştır. Esnek değilse zaten kan gelirdi. Bu iki cümle üzerinde başka söyleyeceğim bir şey yok. Nereden bilebiliriz ki!

Erken boşalıyorum

42 yaşında, 1 çocuk babasıyım. Eşim de 31 yaşında. Güzel bir ilişkimiz var. Eşimi memnun edemiyor, cinsellikten zevk alamıyorum. Erken boşalma sorunum var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanı tedavi ederiz. Ama bir hastaya ilaç verilecekse, mutlaka bir kere olsun birebir karşılaşmak gerekir. Yoksa hekimliğin anlamı kalmaz. Erken boşalman tedavi edilirse, belki zevk alma kapın açılır. Çünkü zevk alma olayı daha çok psikolojiktir.

Haberin Devamı

Kendimi sıkıyorum

Kız arkadaşımla ara sıra sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Kendimi boşalmamak için çok kasıyorum. Bu sefer de kasık ve testislerimde felaket ağrılar oluyor. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli oğlum, sıkma kendini. Sıkarak ne kazanacaksın? İçeride basınç yapıyor. Spermlerin turşusunu mu kuracaksın? Daima doğal olan en iyidir. Ama zamanla erken boşalmamayı öğreneceksini

Aşk biter mi?

19 yaşındayım, 6 aydır sevgilim var. Ben onu çok seviyorum. Son birkaç aydır iki haftada bir sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyoruz. Biz bu işi sık yaparsak aramızdaki aşk biter, cinselliğe döner mi? Daha önceki kızla ilişkiye girmiştik, içimdeki aşk bitmişti.

CEVAP

Değerli okurum, bu da cinselliğe dönüşecek. Çünkü hedef o. Cinsellik başlamış, almış başını giderken duygusallığı, romantizmi dağların arkasındaki bulutlarda ararsınız. Aşkta önce romantizm, duygu, sevgi gibi koşullar oluşunca seks kendiliğinden gelir.

Sertleşmedi

20 yaşındayım. 5 gün önce genelevde prezervatif kullanmadan ilişkiye girdim. O günden beri sertleşme olmuyor.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Bir süre sonra geçecek. Çünkü genelevi beğenmedin. Senin ruhunda şok yarattı.

Geceleri boşalıyorum

18 yaşındayım, 1.78 boyunda, 70 kiloyum. Penisim 16 santim. Yakalanmaktan korkarak günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Buna rağmen haftada 4-5 gün geceleri boşalıyorum. Hatta kızları görünce ereksiyon oluyorum. Sapık damgası yemekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tedirgin olacak bir durum yok. Adı üstünde, delikanlısın. Gece boşalmaları elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Bir alışkanlık durumuna getirip sayıları artırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, gece boşalmaların da devam ederse buna tıbbi yardım gerekebilir. Bu sorun da böylece biter. Diğer yazdıkların tamamen normal.

BÖYLE SORU YOK!

İdeal süre nedir?

19 yaşındayım, porno izlemeden haftada 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Boşalma süremin ortalaması 15 dakika. İdeal boşalma süresi nedir ve cinsel ilişki esnasında da aynı süre yakalanır mı?

CEVAP

Değerli okurum, sen ideali yakalamışsın, bana da onaylatmak istiyorsun. Onaylandın delikanlım. Her şey mükemmel. Ama bunun ötesinden gelecek günlerin için eğitim, iş ne alemde? Onlarla ilgili bir yapılanman var mı? Bu sürece odaklanman, geleceğini garantili işlere vermen gerekir.

Bunun için yaşın ideal. Sonra evlilik kapıyı çalacak, ideali eşinle gerçek ilişkide yakalayacaksın. İki tarafın orgazmı birlikte yakalaması unutulmamalı. Bu da birlikteliğin koşullarını belirler. Hadi bakalım, yolun açık ve aydınlık olsun.

GÜNÜN SORULARI

Zarı yırtılmış mıdır?

18 yaşında bir kız arkadaşım var. Geçen gün penisim birkaç santim girdi ve canı çok yandı. Ondan biraz sıvıyla birlikte kan geldi. Kızlık zarı yırtılmış mıdır? Ben yırtılmamış olduğunu düşünüyorum ama onu inandıramıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Oğlum, ne yazık ki o kızlık zarını yırttın. Bir bıçak insana girip çıksa nasıl orası yaralanır, kan gelirse öyle olmuş. İkiniz de çocuksunuz. Olan olmuş. Bunları gidip kıza söyleme. Onun ruhunu düzeltmeye, moral vermeye çalış.

Bir geçiş dönemi yaşayın bakalım. Sanırım daha sonra devam edeceksiniz. İşte bana göre o zaman kıyamet kopacak. Evlenseniz erken. Kızı bıraksan onun durumu ne olacak? Geçmiş olsun.

Kontrol ediyorum

34 yaşındayım. 4 yıllık kız arkadaşımla düzenli ilişkim oldu. Bu sayede boşalmayı kontrole başladım. İstediğim zaman boşalabiliyorum. İlerde sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erkekliğin doruk noktasındasın. Kendini yani boşalma halini kontrole almak sanki yabancı bir ülkeye pasaportla gitmeye benziyor. Ne diyeyim, turnayı gözünden vurmuşsun genç adamım. Her erkeğin hayalleri sana nasip olmuş. Kız arkadaşın da nasiplenir bu işten. Hiçbir şeyi kafana takmadan yola devam.

GÜNÜN SÖZÜ

Tek bilgi ya da tek tecrübe yarım kalmış bir düş gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder