Dr. Haydar Dümen Fazlası işinize yaramaz
HABERİ PAYLAŞ

Fazlası işinize yaramaz

Cinsel organın boyundan memnun olmayan erkekler ‘Daha uzun, daha uzun’ diye bağırıyor. Beyler, elinizdekini doğru kullanın. Çünkü kadın ruhunun ne kadar doyduğuyla ilgilenir. Büyüklük hayaliyle kavrulup boş yere para harcamayın, kadının canını yakmayın.

Ultrasonda anlaşılır mı?

20 yaşında kızım. Kızlık zarı ultrasonda belli olur mu? Şayet diktirilirse bu durum da ultrasonda belli olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki gerdek gecesinden 1-2 gün önce diktirdin. Adam seni telinle duvağınla ultrasona mı sokacak? Ultrasonla tarayacak “Aaa orada bir şey gördüm mü” diyecek? Böyle şey olmaz. Ultrasonun bazen gözü kör olabilir. Onun kör noktasına gelir. Mesajını anladın mı?

Haberin Devamı

İşe yaramadı

18 yaşındayım. Kızlara karşı çok ilgiliyim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Cinsel organım 9 santim. İlişkiye girmek istediğim kızlar gülüyor. Penis büyütücü aldım ama yararını görmedim. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penisi kendi haline bırak. Onun dıştan müdahalelere karnı tok. Kilon varsa ver. Şöyle 1-2 yıl kızlarını unut. Çünkü komplekse girebilirsin.

Oysa bu organla normal evliliği yürütebilirsin. Günün birinde biraz büyümesi gerekirse bu da ameliyatla olur. Onun kararına da daha çok zaman var. Mastürbasyon olayından da uzaklaş. Haftada 3 dedik, daha söyletmeyin beni.

Eşim çok isteksiz

7 yıldır evliyim. Karım “Yorgunum”, “Canım istemiyor” diyor. Ben cinselliğe düşkünüm. Bazen haftada bir, bazen de iki haftada bir birlikte oluyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlar için en iyi ilaç tatlı dil, onore edilmek, güven vermek, bedenindeki zevk odaklarını keşfetmek ve tabii ki yormamak. Yani kıymetli eşin eve ayıracağı enerjisini işte bitiriyor. Bir de buna işin stresini eklersek o haklı. Bu statüdeki insanlar için haftada bir birleşme normaldir.

Yalan mı söylüyor?

Nişanlımla ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Daha önce başkasıyla nişanlıydı. Bunu ona soramıyorum. Doktora gitti, doktor “Esnek” demiş ama ben kendi kendimi yiyorum. Acaba kandırılıyor muyum?

CEVAP

Değerli okurum, zar konusuna çok kafayı takıyorsunuz. Sevgi her şeyin önünde gelmeli. Sen nişanlınla bir şeyler yapmışsın. Varsayalım ki ayrıldın ya da bir kaza olayınızı bitirdi.

Haberin Devamı

Bu kızı çöp sepetine mi atacaksın? Nişanlanıp ayrılmış birçok insan var. Hepsi hayat kuruyor. Tümünün de kızlık zarı yerinde. Ben doktordan yanayım. Kızın kıymetini bil. Sanıyorum o seni çok seviyor.

Ameliyata razıyım

24 yaşındayım ve çalışıyorum. Hiç sevgilim olmadı. Maddi gücüm yerinde, yakışıklıyım ama penisim 11 santim. Kızlarla yakınlaşmaktan hep korkuyorum. Ameliyata bile razıyım, ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, yolunu gösteriyorum. Yolun aydınlık, temiz, iki taraflı ağaçlık. Yandan da deniz görünüyor. Her şey güzel, penisin de normal. Ameliyata gerek yok. Sana göre, doğa her şeyi armağan etmiş de 1-2 santim kısa hesap etmiş. Ama doğaya göre normal. Kusur değil ama espri yaparsak ‘O kadar kusur kadı kızında da olur’ demiş atalarımız.

Pantolondan belli oluyor

19 yaşındayım. Cinsel organım büyük. Pantolonum bol olmasına rağmen çok net bir şekilde belli oluyor. Benim de gözüm kızlara, eteklerine kayıyor. Bana yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, bir şanssızlık gelmiş, kasık bölgene oturmuş. At atamazsın, sat satamazsın. Bütün erkeklerin hevesi, görsünler bakalım bu neyin nesi! Ama sen durmadan onu rahatsız ediyor, azgın devi uyandırıyorsun. Ve bana soruyorsun. Yavrum, bari okulda kendine hakim ol. Bağlayacak mısın, ağlayacak mısın bilmem ama doğru dur.

Zarar verir mi?

18 yaşındayım. Her gün bir kere mastürbasyon yapıyorum. Yani haftada 5-6 oluyor. Bu ileride bana zarar verir mi? Haftada 3-4’e mi indirmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, herhangi bir zararını görmeyeceksin. Haftada 3-4 yaparsan belki daha iyi. Çünkü iradeni güçlendirmiş olacaksın. Ama fiziksel zarar görmeyeceksin.

Gebe kalınır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Penisim vajinaya 1-2 santim kadar girdi. Acaba sevgilim hamile mi? Kızlık zarı bozulmuş mudur? Zevk suyundan gebe kalınır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, olmaz gibi görünüyor. Ama olmaz diye de imza atılamaz. Yüzde 99 olmaz ihtimalinden de ders çıkarılmaz. Ancak bundan sonraki ilişkilerinizde dikkat diye yazıyorum. Çünkü doğanın sürprizleri her zaman olabilir.

Sertleşmiyor

63 yaşındayım, kilom epey çok. Bir yıl önceye kadar bizim hanımla işler yolundaydı. Şimdi sertleşmiyor, biraz sertleşirse de eğriliyor. Geçen yıl prostat şüphesiyle bir doktora gittim ama eğrilikle ilgili sorunum yokmuş. İlaç verdiler, bu yüzden mi sertleşmiyor? Bana bir yol göstermeniz mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun. Sakın yengemizi üzme. Öncelikle hemen gidip şekerine baktır. Acaba şeker hastalığı var mı? Teşhis bakımından penise yeterince kan gelmiyor ve gelen kanı da sifon tutmuyor. Bunun için herhangi bir hastaneye ya da laboratuvarlarda renkli penil dopleri çektir. Sonucu da bana bildir.

Kadınlar kaçıyor

35 yaşındayım. Penisimin boyu çok kısa. Bu konu beni rahatsız ediyor. Bu yüzden kadınların benden kaçtığını hissediyorum. Penis büyütücü hapları tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilaca gerek yok. Penisin için anatomi kitapları normal diyor. Bana göre kılıcına göre iyi kullandığın zaman sorunlar biter. Ama bekarsan evlen. Duygusal bakımdan kadının mutlu edersen sorun kalmaz. Evlen. Çünkü tam çocuk zamanı.

BÖYLE SORU YOK!

Büyüsün istiyorum

19 yaşındayım. 1.76 boyundayım, 65 kiloyum. Penisim 10 santim. Altı aylık sevgilimin karşısına büyük penisli bir olarak çıkmak istiyorum, benimkinin 3-4 santim büyümesi gerekiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, maşallah boy pos yerinde. Penise gelince; senin ne naneler yiyeceğini bildiği için orantıyı aşağıya çekmiş. Altı aylık ilişki ha. İnternette geçiyor saatler, derslerde uyuklamalar, sınavda saçmalamalar, kırık notlar, yitirilen umutlar, beklenen sonuçlar.

Sevgilisinin karşısına büyük penisli olarak çıkmak nasıl olacak? Aman dikkat kızı korkutuyorsun. Bir ayda mı büyüyecek yoksa kendisi zaman içinde mi büyütsün? İlki için büyük para gerekir. Babana servete mal olur. Düşün, bana cevabını gönder.

GÜNÜN SORULARI

Sertleşme sorunum var

Ben Ayazağa’dan tatlı çocuk. Yaşım 29. Sertleşme sorunum var. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Tatlı çocuk diye neyi ima ediyorsun? Doğarken bala batırılmış gibi mi doğdun? Yoksa doğar doğmaz lohusa şerbetine mi düştün? Bu bilgileri vermediğin için ne yapayım? Gözcülük oyunu oynamadığımızdan eksik bilgilerle kalakaldım. Evli misin? Çocuk var mı? Tek mi yaşıyorsun? İş güç ne alemde? Okurum, görüyorsun ya takıldım işte. Şu tatlı çocuk meselesini hele bir anlat. Diğer durumun o zaman çaresine bakarız.

Çarşaf istiyorlar

23 yaşındayım. Nişanlım hatam yüzünden hamile kaldı. Çocuğu aldırdık ama psikolojisi bozuldu, tedavi gördük. Annem ilk gece çarşaf görmek istiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, siz karı koca olacaksınız. Ama ülkede hepimizin ailesi ‘Dışarıdan gazel okuyor.’ Yazık değil mi o kıza? 10 ay depresyon tedavisi görmüş. Oranı düşük olmayan esnek zarlarda kanama görülmüyor. Böyle de olabilirdi.

Bu durumdan habersiz gerdek gecesi kan gelmeyebilirdi. Paniklerdiniz. Kanlı çarşaf göstermenin tekniğini anlatamam. Hayat kurtaracaksa bir miktar kan ya da kan lekeli çarşaf bulmak olabilir.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet bir avcılıktır. Uzun süre peşinden koşarsın elin boş dönersin. Bir de bakarsın kuş senin önüne düşüvermiş. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder