Dr. Haydar Dümen Gençler gözünüzü karartmayın
HABERİ PAYLAŞ

Gençler gözünüzü karartmayın

Gençler için dünya cinsellik üzerine dönüyor. Sürekli hayal kuruyor, arkadaşlarıyla bu konuyu konuşuyorlar. Kız ya da erkek fark etmiyor, bir şeyleri vaktinden önce yaşama peşindesiniz. Boyunuzdan büyük adımlar atıyorsunuz.

Ya hamile kalırsa?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla tam olmasa da birlikte olduk. Penisim yarıya kadar içerideydi. Kız hamile kalmış olabilir mi? Gebeliği önleyici bir hap var mı? Hamile kalmasından çok korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, gebelik olmuşsa önleyici hap yok. Tahminim gebe kalmadı.

İhtimal var mı?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Kendimize engel olamayıp sevişmeye başladık. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerimizde eşofmanlarımız vardı. Kızın hamile kalma olasılığı nedir?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, çok zayıf ve de imkansız.

Duygusuz oldum

18 yaşındayım. Sürekli tahrik olmuş bir şekilde geziyorum. Herkes için kötü düşünceler aklımdan geçiyor. Duygusuz biri oldum. Karşılaştığım herkesi seks objesi olarak hayal ediyorum. İlacı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ilacı yok ama yapacağın o azgın atın dizginini çekmek! O da sana kalmış. İstediğin gibi bir ilaç yok. Ama tam aşık olacak, romantik yaştasın. Seninki mutfaktan yemeği alıp sofraya oturmadan yemek gibi bir şey. Her türlü oyun kuralına göre oynanmalı. Bu da hayat oyunu. Dikkatli ol, kendini harcama. Başkalarının erdemi senin de erdemin olsun. Yoksa bu hayatın sonu bu tempoyla hiç de iyiye gitmez.

Sevgilim çok ısrarcı

Sevgilimle cinsel ilişkiye girdiğimizde korunuyorum. Ama o ısrarla içine boşalmamı istiyor. Korktuğum için yapamıyorum. Rahatça boşalmak için ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, onun tekniğini bu yaşıma kadar ben öğrenemedim. Rahatça boşalmak dediğin ne ki? Prezervatif tak, takmam. Dışa boşal, boşalmam. Kız sürekli koruyucu hap alsın, olmaz dedikten sonra ‘Keyfime göre sevişeyim gebelik de olmasın’ yani. Oh ne ala. O zaman bu mail yanlış geldi, başka bir yere atacaktın. Her şeyin bir bedeli var, doğanın da düzeni. Doğa da sana göre kanun yapmaz.

Hapla büyür mü?

19 yaşındayım ve penisimin boyu 12 santim. Sizce normal midir? İleride evlenirsem bir sorun olur mu? Hap kullansam büyür mü?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli yavrum, hapla büyümüyor. 12 santim penisle tabii ki evlenirsin. Sorun yaşanmaz eşini de mutlu edersin.

Zararlı mı?

18 yaşındayım. Bu yaşımda çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba çok yapmak zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, azaltıver. Evet oğlum, bu iş sana umduğumdan daha fazla zararlı. Çünkü ruhunla oynuyorsun. En azından erken boşalmaya zemin hazırlıyorsun.

Spermlerim biter mi?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 10 santim. Bir de fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi? Yoksa sürekli sperm üretilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sperm sürekli üretilir. Gözyaşı da, tükürükte öyle. Ama bol diye de kullanmaya kalkma.

Sertleşme kayboluyor

27 yaşındayım. Sertleşme çok kısa sürüyor. Bu sorun 5-6 yıldır sürüyor. İlişki sırasında ilgimi başka yere vermezsem hemen sertleşme bitiyor. Bu sorun psikolojik mi yoksa ilaçla tedavi edilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ileride de şimdi de bu işin tedavisi var. Umarım ailende ve sende şeker hastalığı yoktur. Kilon nasıl? Onu da merak ettim.

Onu seviyorum

20 yaşındayım ve 3 aydır bir kızla çıkıyorum. Kız arkadaşım çok kıskanç. Beni sevdiğinden sanıyorum, ilişkiye girmek istiyor. Ben istemiyorum. Bu yüzden de onu sevmediğimi düşünüyor. Oysa onu çok seviyorum. Ne yapmam lazım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, aynı tempoyla 3 ay daha gidin. Bu 3 ay içinde senin dediğin olsun. Üç ay sonra yeniden mailini beklerim.

Artık çok yorgunum

İki yıllık evli kadınım ve çok mutsuzum. Evliliğimizin ilk zamanları hep eşime yaklaştım ama o benden kaçtı. İlişkimiz kısa sürdü. Çünkü penisi sertliğini kaybediyordu. Son birkaç aydır o benimle ilgilenmeye başladı. Ama şimdi ben istemiyorum. Cinselliği seviyorum ama olanlardan yoruldum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük olasılıkla evliliğiniz sürmeyecek. Bu yaraları sarmaya kalksanız ve her şey yolunda gitse bile aylar hatta yıllar sürecek. O süreçte de ortaya çıkan sorunlar bir ötekini olumsuz etkileyecek. Oysa ki önünüzde 60 yıl var. Bu konuyu enine boyuna çok iyi değerlendir. Ayrıca ailen de seni dışlamasın. Tek başına başaracağın bir konu değil.

Benden soğudu

22 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla uzun süreli bir ilişkimiz vardı. Cinsel ilişkiye girdikten sonra benden soğudu. Acaba artık onu tatmin etmiyor muyum? Bana ilgi göstermiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, sanırım ilişkiniz bitti. Çıkmaz sokakta daha fazla yürüyerek duvara toslamaktan bir an önce kurtul. Karanlığa doğru değil, aydınlık tarafa doğru yürümek için vakit kaybetmeden geri dön. O sokaktan çık. Geniş alanda ya da işlek caddede bir bankta otur. Düşün bakalım. Bu olaydan bir ders al. Hatalarını, yanlışlarını ve doğrularını irdele. Ama kendini suçlama. Ancak kimliğini ve geleceğini böyle kazanırsın.

BÖYLE SORU YOK!

Artık zevk almıyorum

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1.5 yıldır ilişkiye giriyoruz. Eskiden mutluydum, şimdiyse hiç zevk vermiyor. Evlenmeyi düşündüm ama ben sürekli aynı insanla ilişkiye girince sıkılıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, seninkisi bayatladı. Ruhunda çiçekler açmıyor. Oldu da bitti maşallah, bir gün sonra buluşuruz inşallah. İneklerin saman yemesi gibi ne tuzu var ne şekeri. Oysa senin gözlerinde yaz güneşi parlıyor. Sabah buğulu, öğlen yakıcı, akşama doğru gurubun rengi vurunca yüzüne, çakmak çakmak gözlerinde coşkular dans ediyor. Ama işte adamının aklı bunlara çalışmıyor. Çünkü cinsellikten başka bir şey düşünemez oluyor. Sevgili ruhu çapkın ve bıkkın okurum, ustalığını sayılarla ölçenle çoğunlukta olduğu sürece devran böyle dönecek.

GÜNÜN SORULARI

Kız beni tahrik ediyor

Kız arkadaşım cinselliği yaşamaktan çok beni tahrik etmeyi seviyor. “Neden böyle yapıyorsun?” dediğimde “Canım istiyor” ya da “Senin bir şey yapamayacağını bildiğim için yapıyorum” diyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Kız seninle köşe kapmaca oynuyor. Yüzündeki gerilimi, coşkuyu görerek fena halde keyif alıyor. Kıvrandırmaktan, yalvarmaktan keyif alan bir yanı da var. İkili bir oyun. Bu oyunun hakemi yok. Ne diyelim, o da çorbayı böyle içiyor. Anlayacağın kız tehlikeli bir oyun oynuyor. Ona benden selam söyle. Ya tabağı göstermesin, önüne koymasın ya da kaşıklamana göz yumsun. Girmişsiniz bir odaya, orada sadece ikiniz varsınız. Ben engel olamam. Atı alan Üsküdar’ı geçmiş.

Zayıflarsam penisim uzar mı?

Haydar Hocam, 21 yaşındayım. 1.84 boyundayım ve 100 kiloyum. Cinsel organımın boyunu bastırmadan ölçtüğüm zaman 14 santim çıkıyor. Acaba zayıflasam uzar mı? Kilo versem 16 santim olur mu?

CEVAP

Yavrum, söyle bana bakayım, daha büyüğünü ne yapacaksın? Allah gecinden versin, ölümünden sonra mumyalatıp duvara mı astıracaksın? Bak senin boyun büyük ama sorduğun sorunun aklı küçük. Anladın mı değerli okurum?

GÜNÜN SÖZÜ

Tatlı sözün temelinde tatlı düşünceler yatmıyorsa, o sözler birer tuzaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder