Dr. Haydar Dümen Gerisi kendiliğinden gelir
HABERİ PAYLAŞ

Gerisi kendiliğinden gelir

Kadın cinsel ilişkiye giriyor, eşini seviyor ama beklediği sona ulaşamıyor. Yıllar geçiyor, orgazmı tadamıyor. Hayal kırıklığı büyüyor. Hanımlar, sorunu büyütmeyin. Eşinize güvenin ve cinsellikten keyif alın, gerisi kendiliğinden gelecektir.

Bir şey anlamıyormuş

26 yaşındayım. Bir sevgilim var. Haftada 1 kez birlikte oluyoruz. Bana hiç zevk almadığını söylüyor. Bu da moralimi bozuyor. İleride evlenmeyi düşünüyoruz. Acaba ben mi yetmiyorum? Yoksa kendisini baskı altında mı hissediyor?

CEVAP

Değerli okurum, moral bozulacak bir şey yok. Birçok kadın vajinal orgazmı yakalayamaz. Bu onların hem psikolojik hem de organik yapılarından kaynaklanır. Evlendiğinde sen onu alıştırırsın. Cinsel konuda bu kadar da ince ayara gerek yok. İşin başındasınız. Evlilikten bir süre sonra çıkabilecek sorunlar çözümlenir.

Haberin Devamı

Nasıl büyür?

20 yaşındayım. Penisim küçük, 13 santim. Bunu büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Okurum, büyümüş büyüdüğü kadar. Daha ne istiyorsun? Büyütmenin de bir yolu yok.

Kan gördüm

Bir yıldır ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün yine penisinin vajinamın girişinde olduğunu hissettim, kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Okurum, bence zedelendi. Zaten kızlık zarı vajinanın tam girişinde. Penisin uzun uzun girmesine gerek yok. Baş olayı işi bitiriyor. Bunları bilin. Zedelenme mi oldu, tam kanama mı oldu uzaktan belli olmaz. Ayrıca bir başka ilişkide tekrar kanar mı? Olabilir. Bunlar bünye sorunları.

Orgazm olayım

30 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşim 43 yaşında. Zevk almıyorum ama eşim bilmiyor. Ben artık vajinal orgazm olmak istiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm pek çok kadının sorunu ve doğrudan çözümü de yok. Eşle uyumlu olup fantezileri devreye sokarak, karşılıklı heyecan duymak önemli rol oynar. Eşinle bunu konuş. Önünüzde çok uzun yolunuz var. El ele çözüm arayın.

Kanaması var

Kız arkadaşımla yüzeysel sevişiyoruz. Kız arkadaşımın çok ağrı ve kanaması oldu. Üç gün boyunca sürdü. Ben onu hiç zorlamadım. Ne yapalım?

CEVAP

Okurum, 15 gün cinsel perhize girin. Sen erkeklik gücünü kanıtlama havasına girme. Sabırlı, yumuşaklık ve duygusallık içeren bir formül sanırım olayı bitirir.

Haberin Devamı

Kızlar istiyor

19 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim. Sizce normal mi? Bir de bazı kızlar benimle cinsel ilişkiye girmeyi düşünüyor. Ama ben penisimin boyuyla dalga geçerler diye korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Yavrum, söyle bana, nasıl anlıyorsun kızların seninle yatmak istediğini? Ülke sorunlarla kavruluyor. Sizler okulu, işi bıraktınız, seksle eğlence arıyorsunuz. Hadi be, hemen dersinin başına. Bırak onu kendi haline. Biraz daha büyü. Bu haliyle bile sana yeter de artar bile.

Heyecan sürer mi?

20 yaşında kızım. Nişanlımla 7 yıldır tanışıyoruz. Üç ay sonra evleneceğiz. Nişanlımla her fırsatta birlikte oluyoruz. Acaba ileride de bu heyecan sürer mi?

CEVAP

Kızım, üzüldüm çünkü sen çocukluğunu yaşamamışsın. Parklarda, sokaklarda oynamamışsın. Çocukluğuna doyamamışsın. Evleneceksin, adamın seni alıp eve kapatacak. Bu iş nasıl olacak? Benim elimde olsa biraz daha bekle derim, bekle.

Sertleşmedi

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Ama bende sertleşme olmadı. Bunun nedeni ne olabilir?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, nedeni heyecan, olumsuz koşullar, acemilik, ön yargı yani korku ve o atmosferin istem dışı sinir sistemini alarma sokması. Belki de bu olay senin açından şanstır. Çünkü birleşme yapsaydınız ne olurdu sorusu aklıma geliyor.

Kilo alıyorum

Arkadaşımla ilişkiye girdik. Kızlığıma zarar gelsin istemedik. Hamile kalır mıyım? Zara bir şey olmuş mudur? Adet düzensizliği yaşıyorum. Ama ilişkiye girmeden önce de yaşıyordum. Midem bulanıyor. Kilo alıyorum. Bu psikolojik olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zarın bozulmadı. Gebe de değilsin. Ama ileri gitmişsin. Çok tehlikeli yollar. Yapacağın tek şey arkadaşınla ilişkiyi kesmek. Hesapladığın yollarda yürü, oyunu kuralına göre oyna. Aklı başında bir insansın. Bu olayı umarım tekrar etmezsin.

Kaç santim olmalı?

18 yaşında kızım. Sürekli cinsel ilişkiye girmek istiyorum. Bu yaşlarda ilişkiye girmenin zararı olur mu? Ve çocuk olması için erkeklerin penisi kaç santim olmalı?

CEVAP

Kızım, penisle çocuğun ilgisi yok. Penis, vajinaya girmeden de gebe kalınabilir. Büyü. Ailenin yüzünü kara çıkartma. İşine bak. Okula gidiyorsan derslerine çalış.

Sonuç alamadım

29 yaşındayım, bekarım. İlişkiyi seviyorum ama çok erken boşalıyorum. İki, üç kez doktora gittim ama bir netice alamadım.

CEVAP

Okurum, bu konu evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Yani sürekli bir partnerin varsa, onunla bu birlikteliğin bir süre daha devam edecekse tedavi şansın yüzde 90. Değilse bu koşulları beklemeni öneririm.

Gelen kan neredendi?

18 yaşında kızım. Adetimin son günüydü ve hiç kan gelmedi. Mastürbasyon yapınca kan geldi. Acaba gelen kan adet kanı mıydı yoksa kızlık zarından mı geldi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının kanı olmadığını sanıyorum.

BÖYLE SORU YOK!

Şap koysam işe yarar mı?

19 yaşındayım, öğrenciyim. Otobüste, dışarıda yürürken, kısacası her yerde benimki sertleşmiş halde. Fark edilecek diye çok korkuyorum. Sürekli cinsel istek duyuyorum. Şap koysam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli oturan boğa, bu isim yayıldı artık ormana, dağa, boğalar da girmiyorlar eve dama. Ne etsek, ne eylesek? İsim değiştirsek sana başka bir isim versek. Ne güzel olur değil mi? Boğa diye diye kendini azdıracağına; bağdaş kurup meditasyon yapıp şikayetlerine de çözüm bulursun.

Dikkat yavrum. Malını, canını koru, ufaklığı düşman belleme. Şapla mapla aklını bozma. İşe yaradığına ya da yarayacağına ben inanmıyorum. Bunlar adeta şehir efsanesi gibi dalga dalga yayılıyor. Gençsin, bir süre sonra seninki de yola gelecek.

GÜNÜN SORULARI

Orgazm olamıyorum

43 yaşındayım. Evlendim ve ayrıldım. İki çocuk annesiyim. Beraber olduğum biri var. Ama orgazm olamıyorum. Bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurlarım, birleşmelerin yalnız fiziksel değil, duygularla da karşılıklı uyumla doyuma ulaşması gerekir. Basit ve önemsiz olaylar birlikteliği bozabilir. Cinsel yaşamın en önemli yanı, eşlerin birbirlerine alışmalarıdır. Bunun için de aralarındaki sorunları açık konuşmaları şarttır.

Cinsel birleşme konusunda eşlerden biri ya da her ikisinin gösterdiği uyumsuzluk, cinsel yaratılıştaki ortaya çıkan fizyolojik yapı ayrılıkları, direnme güçlerinin birbirini tutmayışı, heyecan, dünya görüşü etkili olur. Orgazm için partnerinle konuşabilirsin ama kırıp dökmeden.

Hanıma yetişemiyorum

34 yaşındayım, eşim de 28 yaşında. Ben karıma yetişmekte zorlanıyorum. Nefes alamayacak hale geldim. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, eşin seks oburu. İlk akla gelen perhiz. Sen eşini doyururken çay kaşığı mı, tatlı kaşığı mı, çorba kaşığı mı yoksa kepçe mi kullanıyorsun? Yani erken boşalman var ve bu 1 dakika sürüyorsa, eşini çay kaşığıyla doyuruyorsundur.

2-3 dakikada boşalıyorsan tatlı kaşığı, 5 dakikanın üstündeyse çorba kaşığıyla gibi. Boyuttan değil, süreden söz ediyorum. İlk iki kaşık için eşin haklı. Ondan sonraki kaşıkları için ise ben ‘Bulmuş daha ne istiyor’ derim. Eşinin tıbbi öğütlere ihtiyacı var. Yolunuz uzun.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanetle nankörlük iki kafadar gibidir. Birbirlerinden ayrılmazlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder