Dr. Haydar Dümen Gülü seven dikenine katlanır
HABERİ PAYLAŞ

Gülü seven dikenine katlanır

Cinselliği yaşamak herkesin hakkı ama zamanı gelince, doğru yerde ve doğru kişiyle. Ancak kızlarımız da bazen en az erkekler kadar aceleci. Gençler, bu işler aceleye gelmez. Önce ayaklarınız yere bassın, hazır olun. Zamanından önce böyle işlere kalkışırsanız sonra dert yanmayın.

Kan nereden?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum. Adetimin son günüydü. Sürtünme yoluyla olacağını söyledi ama ilişkiye girdik. Benden kan geldi. Erkek arkadaşım “Kızlık zarıyla ilgisi yok, adet kanamasıdır ” dedi. Doğru mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, varsayalım ki öyle ya da böyle. Bana göre de adet kanamasına benziyor. Ya kanadıysa o nereden bilinir? Bu işlere girildiğinde her türlü sonuç daha önceden göz önüne alınmalı. Bir ölçüde de sonuca katlanılmalı.

Yırtıldı mı?

20 yaşında kızım. Nişanlım 23 yaşında. Sürtünme yoluyla sevişirken penisi biraz vajinama girdi. Kanama olmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılmadı. Bana göre esnek. Evlendiğinde kanama olup olmayacağını ne ben bilirim ne de sen bilirsin. Onu belirleyen vajinanın kapısı ile penisin yapısıdır.

Kızdan sıvı gelmiyor

Kız arkadaşımla yüzeysel olarak sevişiyoruz ve zevk alıyoruz. Ben boşalıyorum ama o orgazm olamıyor. Ondan sıvı gelmiyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlardan erkeklerdeki gibi meniye benzer sıvı gelmez. Gelen sıvı penisi kayganlaştırıcı rol oynacağından kimilerinde az kimilerinde ise çok gelir. Bunlar sizi yanıtlamasın. Her şey yolunda.

Dikilir mi?

24 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Kızlık zarım bozulacak diye korkuyorum. Dikilir mi, ne kadar para gerekir? Bir de evlenince anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, büyük maceralara girmeye çalışıyorsun. Kızlık zarı esnek değilse bozulacak. Ne zaman evleneceğin belli değil. Belli ki bu ilişki sürmeyecek. Sanırım ilişkiye girmeye devam edeceksin. Ve de diyelim ki sonunda evleneceksin. Evlenmeden 1-2 gün önce bulduğun kadın doğum uzmanına gideceksin. Aman be kızım, bunlarla uğraşmak yerine otur oturduğun yerde ya da cinselliği yaşamak istiyorsan ruhuna, huyuna ve ailene uygun biriyle evlen.

Haberin Devamı

Kız acı çekiyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürekli ilişkiye girmek istiyorum, doyumsuzum. Ben günde 10 kez ilişkiye girelim istiyorum ama sevgilim çok acı çektiği için yarıda kalıyor. Enerjimi nasıl harcayacağım?

CEVAP

Okurum, olmaz böyle bir yaşam. Kızcağızı da kendi haline bırak. O ceylan. Sen bir kaplan. Akıllı ol. İradeni kullan.

Hastalık bulaşır mı?

19 yaşındayım. Bir hanımla ilişkiye girmeden önce sevişmeye başlıyoruz. Ama o kişide hastalık olup olmadığını bilmiyoruz. Eğer o kişide hastalık varsa sevişerek hastalık bulaşma olasılığı nedir?

CEVAP

Okurum, yediğin yemekten ya da mikroplu bir ortamda bulunmaktan da hastalık bulaşabilir. Ama hayat devam eder. Bu tür ortamlarda bulunur, bazı yiyecekleri yeriz. Sendeki bu korku, kadından yani karşı cinstten korkmak ve cinsellikten kaçmak gibi altyapı oluşturursa, işte o zaman durum hem ruhsal hem de tedavi açısından zorlaşır. Bence üzerinde durulması gereken budur.

Geceleri kaçıyorum

20 yaşında kadınım, 2 yıllık evliyim. Eşimi çok seviyorum. Gündüz ilişkiye girmek için plan yapıyorum. Ancak yatağa girince kaçasım geliyor. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, 18 yaşında evlilik sancılıdır. İlk ayları genellikle keyifli geçer. “İşte aradığımı buldum” gibilerinden uçarsınız. Bir yıl geçince ana evinde kaytardığın işler ile boğuşursun. “Ben ne yaptım?” pişmanlıkları başlar. Evden çıkamazsın, çıksan ne yazar. Geriye hayalle yaşamak kalır. Hayallere de ambargo konmuştur. Kocanı düşünsen monotondur. Hayalle gerçek arasında uçurum vardır. Bu uçurumu sen yarattın. Okusaydın, bir mesleğin olsaydı, ayakların yere bassaydı ne güzel olurdu. İşin başında evlilik yaşın 24-26. Çocuk yapma yaşın da 28-30 olsaydı.

Kıllar beni üzüyor

24 yaşındayım. Penisimin ve testislerimin üzerinde çıkan kıllardan rahatsızım. Tüy dökücü krem kullansam zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, zararı yok. Penisinin üzerindeki kılların sana ne zararı var onu anlamadım. Bunu partnerine veya eşine sorarsın. O ne derse onu yaparsın.

Gebelik ihtimali var mı?

18 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilim boşaldı ama kızlık zarım yırtılmadı. Adet görmem gerekiyor, görmedim. Karnım ağrıyor, hamile olma ihtimalim var mı?

CEVAP

Okurum, yok gözüküyor. Amma bu yaşta bu tür risklere adım atarsan 18 yaşında kucağına çocuğunu almayacağını kim garanti edebilir? Ya ben deseydim hamilesin ne yapacaksın? Benim sözüm hamileliği çözüyor mu? Sözümü dinleyeceksen dikkat! Yol kaygan, tehlike var. Arabayı uçuruma sürmeyin.

Bozulmuş mudur?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte oldum. Arkadaşımdan biraz kan geldi. Kızlığına bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Evet, okurum bozulmuş olabilir.

Başaramadım

24 yaşındayım, ilişkiyi denemek istedim ama penisim sertleşmedi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, uygun ortamda her şey istediğin gibi olacak. Sistem tıkır tıkır çalışacak. Kafaya takarsan sadece biraz zorlanırsın.

Böyle soru yok!

Bir kadının elini tutmadım

28 yaşındayım, bir kadının elini tutmadım. Haftada 2 defa mastürbasyon yaptım. Üç ay sonra düğünüm var. İlk gece ne olacak? Geneleve gitmek istemiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli acemi, genelevde cinsel eğitim dersleri veriliyor da bizler mi bilmiyoruz? Yanlış ve doğrunun kesiştiği noktadasın. Yanlış yön gösteren tabelalara dikkat et! Genelev bu yönlerden biri. Yemek yemeyi öğrenmek için aşevinin mutfağına gitmeyiz ya da yürümeyi öğrenmek için maratona katılmayız. Üstümüze başımıza dökerek, düşe kalka zamanla bunları hallederiz. Kısacası deneyim en iyi hocadır. Sevgi dolu, anlayışlı, merhametli, ailesine sadık erkek de en iyi kocadır. İş önce kişilikte başlar. Yapacağın işlerin gerisi genlerine kazınmıştır. Biraz senden, biraz sevgili eşinden derken el ele yürürsünüz bu yollarda.

Günün soruları

3 öğün mastürbasyon yapıyorum

Ben sabah, öğle, akşam ve bir de uykuda mastürbasyon yapıyorum. Kendimi tutamıyorum. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz? Akıl verin Hocam.

Okurum, ne desem ki, demek istediklerimi diyemem ki. Elim kolum bağlı. Ağzım kuru, boğazım gıcıklandı, dilimin ucunda bir acı. Şöyle fırlasam yerimden, açsam ağzımı döksem dilimin ucundakileri. Bilemem ki ve diyemem ki. Önüme konulan her lokmayı da yiyemem ki. Sabah, öğle, akşam bir de uykuda ekstrası; bizimkisi mastürbatör değil jeneratör olsa mahalleyi bile ısıtırdı. Değerli okurum, inan bu kadar karmaşa içinde, yüzlerce soru peşimde, senden kaçacak delik arıyorum. Çünkü ‘off’ olacaksın, gençliğin de uçup gidecek.

İlişkiyi istemiyorum

10 senedir evliyim. İlişkiye girmek istemiyorum. Ne yapacağım?

Anonim okurum, tek cümleyle de sorun anlatılmaz ki. Tamam Haydar Hoca’nız leb demeden, Çorum’u anlıyor. Ancak Türkiye’nin leblebi ihtiyacını horozuyla ünlü Denizli karşılıyor. Bana her türlü bilgiyi, en ayrıntılı biçimde vermelisin ki derdine derman olmaya çalışayım. Hiç olmazsa kadın mısın, erkek misin bari onu belirtseydin be cancağzım. Böylece hayır duanı alırdım. Haydi bakalım, iş başa düştü, sorunu yeniden yaz, tez zamanda yolla.

Günün sözü

Güzele bakmak sevaptır fazla bakarak sevap kazanmak da ayıptır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder