Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

6 saatte 10 farklı kızla olabiliyorum

20 yaşındayım. Gece 24.00’ten sabah 06.00’ya kadar 10 değişik kişi ile ilişkiye girebiliyorum. Ama buna kimseyi inandıramıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Vallah billah, şart olsun (Anadolu yeminidir) başına ibibik kuşları konsun. Anlattıklarına ben de inanmıyorum. Senin gücünü sorgulamadım haşa. Ben bir doktorum, soğuk su katmam pişmiş aşa. Sen onu da aşarsın, belki 10-30’a ulaşırsın. Hababam de babam aslan gibi Türk genci. Doğa sana vermiş bu direnci.

Ama gel bana sen söyle. Şu 10 değişik kişi bunlar nasıl birileri? Kadın mı, kız mı? Sen iyi insansın, böyle yaramazlıklar yapmazsın. Saçmalıklara boyun eğmezsin ve ayvayı da yemezsin. Bu 10 kişiyi bulsan, 10 kişiye banyoda suyu nereden bulacaksın? İşte benim merakım bu. Kısaca nerede bu değirmenin suyu. Küresel ısınmadan dünyanın hali kuru. Oğlum, düz yolda yürü.

Fındık, fıstık, bal, kaymak yedim ama bir türlü kuşum ötmüyor

Cinsel gücü artırsın diye ne varsa yiyorum. Fındık, fıstık, bal, kaymak, mesir macunu gibi her şeyi denedim ama kuşum bir türlü ötmüyor. Acaba daha ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: ÇADIRKENT

CEVAP

Değerli okurum, sen kuşunun iştahını kapattın. Yiyecek bir şey kalmayınca önüne ‘kaymak tabağı’nda nimetler sunsan, başını kaldırıp bakmıyor bile. Nazlandı, işin garibi başın başka türlü dertlere girebilir. O şimdi yeme obezi oldu. Yani mecali kalmadı. Sen üstelik bir de çadır kurmaya kalkıyorsun.

Direği o kadar zorlandın ki, o çadır bir gün üzerine yıkılacak diye korkuyorum. Oysa o direk meşe ağacı gibi kökleriyle gıdasını doğadan alsaydı, güçlü, sağlam, keser sapı gibi olurdu. Ne demek istediğimi anladın mı? Anladıysan başını, kökünü toprağa gömmeye çalışma, başka türlü şeylere de alışma.

Günde 1 kilo limon yemek penisi büyütür mü?

19 yaşındayım. Cinsel organım 11 santim. Büyümesi için her gün ortalama bir kilo limon yiyorum. Ama hala bir değişiklik olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Yoksa ben yanlış yolda mıyım?

CEVAP

Sakın ha. Bir kilo limon yemek için 2 kilo mide asidini yok eden ilaç alman gerekiyor. Şimdi hesaplar karıştı. Biri penisi kamçılayacak, harekete geçirecek! Öteki “Dur ya burada biz de varız” diyerek limonun etkisini en aza indirecek. Bizim okur, bunları içine sindirip bekleyecek. Ey gençler, girdiniz penis yarışına, kim kazana, kim yarıda kala. Bak bak, penis aynı boyda. Kökleri ana-babanın soyunda, C vitamini de eksik kalmasın kanınızda. Her gün bir limon hazır bulunsun buzdolabında.

Depo benzin dolu ama arazi yok

23 yaşında genç ve yakışıklı bir erkeğim. Crosumun deposu full benzinle dolu ama arazi yok. Ne yapmam lazım? RUMUZ: FULL CROS

CEVAP

Delikanlım, benzinin kalitesi önemli. Süper mi, kurşunsuz mu? Motor dizel mi, benzinli mi? Araban düz mü, otomatik vitesli mi? Ben bunları bilmeden ne diyeceğim? Önemli olan tabii ki arazi. Bataklığa dalma, buzlu yolda kalma. Virajları dar alma, gözünü yoldan ayırma.

Tozlu yollar gözünü karartır. Kararmış gözler yolunu şaşırtır. Arazide başkalarının ekili yerlerini çiğneme. Yanlış tarlalara girme. Kazara da olsa asla çam devirme. Namerde fırsat verme. Başka tarlalardan kopardığın haramı yeme. Hatırını kırmadım, her şeyi yazdım. Haydar Hocam demedi deme.

Birlikte olduğum kadın orgazm olunca gülmeye başlıyor

Düzenli olarak birlikte olduğum bir kadın var. İlişkiye girince 1 ya da 2 kez orgazm oluyor ve orgazmdan sonra gülmeye başlıyor. Önceleri önemsemiyordum. Kadın bana orgazmdan sonra kendini iyi hissettiğini, bunu bilinçli yapmadığını söyledi. Daha önce hiçbir kadının böyle güldüğünü görmedim. Acaba bir tavsiyeniz var mı?

CEVAP

Değerli okurum, neredeyse gülmeyi unutmuş bir ülkede yaşıyoruz. Şunun şurasında güldüren birkaç şovmen, bir de bu köşede Haydar Dümen. Sen 2 kere şanslısın. Gülen bir arkadaşın ve de güldüren bir köşedaşın var. Bırak gülsün. Kadınların bazıları böyledir. Bazıları ise mutluluktan ağlayarak işi bitirir. İkincisi insanı tedirgin eder.

Adam “Ya bu kadın niye ağlıyor?” der. Birincisini de kimileri merak eder. Acabalara, acaba ekler. Beyninde kuşkular bilenir. Bu kuşkular birbirine eklenir. Buna ‘Gülme refleksi’ ya da ‘Gülme krizi’ denir. Kahkahalar da bulaşıcıdır. Sana da ulaşırsa ikiniz de gülün, sonra sonucu bana bildirin.

Eşime bekaret kemeri taksam beni aldatmasını engeller miyim?

23 yaşındayım. İşim gereği sık sık seyahate gidiyorum. Karımdan şüpheleniyorum. İşimi garantiye almak için eşimin vajina girişine anahtar sistemiyle çalışan küçük bir düzenek koymak istiyorum. Acaba bu kaça mal olur? RUMUZ: GÖÇMEN LEYLEK

CEVAP

Göçmen leylek, uzun bacaklı, cepkenli simli zeybek. Ne demek bu, ne demek? Bekaret kemerinden mi söz ediyorsun? İyi bir çilingir mi arıyorsun? En iyisi bildiğimi anlatayım. Adam, karısından kuşkulanıyor. Seyahate çıkarken karyolanın altına bir çanak yoğurt koyuyor. Bir çubuğu da karyolanın altına bağlıyor.

Karyolaya iki kişi yatarsa, çubuk yoğurdun içine girecek. Adam da karısının ihanetini öğrenecek. Dönüşte bir de bakıyor ki, yoğurt ayran olmuş, çanak tereyağı dolmuş. Kilit işini sevmedim. Diyelim ki kilitledin, ‘Kadının fendi erkeği yendi’ atasözü aklıma geliverdi. Yapabilirsen onun aklını kilitle.

Sevgilim uyuyakalıyor

19 yaşında kızım. Sevgilim 11 yaş büyük. Ben orgazm olamıyorum. Sevgilim 3-4 kez seviştikten sonra yoruluyor. Çok sinirleniyorum. Ben sabaha kadar sevişecekken onun enerjisi bitiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Vah benim, 30 yaşında ve işinin başında, paradan yana sıkıntısı olmayan, sevgiliden yana şansız türdaşım. Bil ki senin 19’luk frensiz, aç gözlü, doyumsuz sevgilin mezarını kazmakla meşgul. Her gün gazetemizi al oku, hayatın kurtulsun. Telefon numaranı ve yolunu değiştir. 3-5 ay sonra yığılırsan bir daha ayağa kalkamazsın.

Kızım, sen seksi ve erkeklerin enerjisini Terkos Gölü mü sanıyorsun? Orada bile yazın sular çekilir. “Sinirlerim bozulmasın, bir erkek yetmiyor” dersen, yedek kulübesinde erkekleri hazır mı tutalım? En iyisi tedavi yollarını ara. Sonra başını vurma taşlara.

Denize girince cinsel organım küçüldü

21 yaşındayım. Yazın arkadaşlarla denize gittik. Denizden çıktığımda penisimin küçüldüğünü gördüm. O günden beri de eski haline dönmedi. Cinsel organımın ereksiyon hali 8 santim. Eski mutlu günlerime dönmek için ne yapmalıyım? RUMUZ: BLACKSEA

CEVAP

Geçmiş olsun okurum, bir şey olmamış ki neden geçmiş olsun dedim ben de bilmiyorum. Ne oldu? Harbiden küçüldü mü? Balıklara kaptırmadığına göre, ona zehirli yosunlar mı dokundu yoksa zavallıya beddualar mı okundu? Bu tür martavalları da hem yemem hem yedirmem.

Keyfe göre hu çekemem. Hiçbir yere yanlış bayrak dikemem. Saatin gongu 12’yi vurdu. Pazar, pazartesi oldu, Hocanızın inadı durdu. Aldı kalemi eline, iyi dinle oğlum, iyi dinle. Böyle şey olmaz. “Olur” diye inat edersen, hakem olarak bir üroloğu seç, onu kapısından geç.

KIZLIK ZARI 4 YILDA KENDİNİ YENİLER Mİ?

Duyduğum kadarıyla 4 yıl ilişkiye girilmediği zaman kızlık zarı kendini tamamlıyormuş. İlk ilişkiden sonra 7 sene ilişkiye girmedim. Bu yüzden kızlık zarım kendini tamamlamış olabilir mi? Sizce bu doğru mu? Böyle bir şey var mı? RUMUZ: MİNİK

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının 4 yılda kendini tamamladığı olayını yanlış duymuşsun. Kristal bardak çatladı mı kendiliğinden kaynamıyor. Her neyse kızlık zarı dikilebiliyor da. Kristal bardak kaynak tutmuyor. Kristal bardak ruhunuzdur.

Sevgililer, eşler birbirinizin ruhunu çatlatmayın yani kırmayın. Kızlık zarına 4 yıl değil, 40 yıl da bekleseniz bir şey olmaz. Zaten olan olmuş, biten bitmiş. Bazıları diktirme peşinde koşuyor. Bence çok çok yanlış. Çünkü yıllar sürecek bir evliliğe ya da ilişkiye yalanla başlamak, eşten bu durumu saklamak anlaşılacak bir şey değil. Tek bildiğim bu yama dikiş tutmuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder