Dr. Haydar Dümen Hedefe adım adım yürüyün
HABERİ PAYLAŞ

Hedefe adım adım yürüyün

Kadının orgazm sorununda destek eşten gelir. Eşiniz ruhunuzu anlar, bedeninizi keşfeder, ustalığını konuşturursa mutluluğu bulmanız uzun sürmez. Ayrıca fanteziler de kadına yardım eder. Hedefe adım adım yürüyün.

Doktora gideyim mi?

18 yaşındayım, 1.95 boyundayım. 100 kiloyum. Penisim ereksiyon halindeyken 9 santim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Kilo verince penisinin boyu 12 santime çıkacak. Yani kasık yağlarından kurtulunca görüntü fazlaşacak, gerçek boyutunu kazanacak. Şimdi cinsel organ neredeyse yağların içinde gizli.

Haberin Devamı

Zevk almıyor

Penisim olur olmadık zamanlarda sertleşiyor ve ilişki sırasında en az 5 kez boşalabiliyorum. Buna rağmen partnerimi memnun edemiyorum. Partnerim zevk almıyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, galiba erken boşalıyorsun. Süre yetmiyor. Onunla ilgilenme, fazla elleşme. Ereksiyonun gerçekleşmesi beyinden kaynaklanıyor. Yani delinin aklına taş getirme. Hani insanlar zor durumda olunca ereksiyon olur mu? Olmaz değil mi? Aklını işe, dünyaya, kendine ve ailene çevir.

Kızlık zarı yırtıldı mı?

Kız arkadaşımla seviştik. Eve gittiğinde adet görmediği halde iç çamaşırında kan olduğunu fark etmiş. Oysa ben cinsel organını bile ellemedim. Acaba onu kucakladığım sırada bir zedelenme mi oldu? Acaba kızlık zarı yırtılmış mıdır? Gelen kanın sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, niçin yırtılsın? Tahrişlerden ve hormonal dengesizlerden böyle şeyler olabilir. Zarın yırtılması için vajinanın girişi olan, 2-3 santimlik olan yerde dışarıdan bir cismin girip o kanalı zorlaması gerekir. Tabii ki dışarıdan girecek cismin yani penisin çapı önemli. Esnek ise öyle bir kanamıyor.

Küçük geliyor

18 yaşındayım. 1.83 boyundayım, kilom 100. Penisimin boyu 11 santim. Sizce normal mi? Hayat kadınlarına gitmeyi düşünüyorum ama penisimin küçük olmasından şüphe ediyorum. Ne yapmalıyım.

CEVAP

Değerli okurum, zayıfla. 85’li kilolara indiğinde penisinin boyunun 12-13 santim olduğunu göreceksin. Onu kasık yağlarından kurtaracaksın. Bu da yeter. Ayrıca genelev kadınları penis eksperi mi ki büyüktür, küçüktür diye karar veriyor? Sen yoluna bak. O penisle hayatını idare edersin. Zamanla daha da kilo alırsan, işte o zaman hayatını idame ettiremezsin.

Haberin Devamı

Kızları nasıl etkilerim?

18 yaşındayım, haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Son 1 senedir penisimin başını sıkıp gelen meniye engellemeye çalışıyorum. Engellemediğimde 1 çay bardağı kadar çıkıyor. Bu ileride sorun yaratır mı? Bir de kızları nasıl etkileyebilirim?

CEVAP

Çocuğum, engelleme. Engellersen zarar verirsin. Gelelim ikinci soruna. Neyini etkileyeceksin? Pekala bakıyorsun, gözünü kızların üzerlerinden ayırmıyorsun. Etkilenir, etkilenmez çeker gider. Yani etkilenen önüne kırmızı halı mı serecek, yoksa yoluna kırmızı güller mi dökecek?

İnanmadım

19 yaşındayım, 6 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Bana kan geldiğini söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi. Sizce bundan nasıl emin olabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaktı kız arkadaşın? Sana gelirken bir hastanenin önünde geçip başhekim tasdikli bir belge mi alacaktı? İnanırsan inanırsın. İnanmazsan bir şeye karar verirsin. Amma asla kızı harcayamazsın. Kimse kimsenin oyuncağı ya da sokaktaki topu gibi değil. Ondan ona pas ver. O bizim delikanlılarımıza yakışmaz.

Haberin Devamı

Kilo ile ilgili mi?

19 yaşındayım ve 90 kiloyum. Penisim ereksiyon halindeyken 11-12 santim. Sizce boyu iyi mi? Bir de bunun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, kesin kilo ile ilgili. Göbek ve kasık yağlarını erit. Kilonu da 60’lara doğru indir. Sonucu bana bildir.

Dönüp bakıyorum

18 yaşındayım. Etekli bir kız gördüğümde kafamı çevirip bakıyorum ve gözümü ondan alamıyorum. Canım mastürbasyon yapmak istiyor. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, arada bak ama çaktırmadan, ayıp etmeden. Arada bak ama bu bakmaları saplantı haline getirirsen buna seyircilik dediğimiz röntgencilik de derler. Bir psikolojik çarpıklığa düşersin.

Kan gördüm

Bir yıldır süren bir ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün yine penisinin vajinamın girişinde olduğunu hissettim, kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bence zedelendi. Zaten kızlık zarı vajinanın tam girişinde. Penisin uzun uzun girmesine gerek yok. Baş olayı işi bitiriyor. Bunları bilin. Zedelenme mi oldu, tam kanama mı oldu uzaktan belli olmaz. Ayrıca bir başka ilişkide tekrar kanar mı? Olabilir. Bunlar bünye sorunları.

Tecrübem yok

Bir ay sonra düğünüm var ama ben şimdiye kadar hiç milli olmadım. Gerdek gecesinden elim ayağıma karışacak diye çok korkuyorum. Nişanlıma da bu durumu belli etmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şunun şurasında düğüne 1 ay kalmış. Artık o bir ay için nişanlına, hedefteki eşine ihanet etme. Sen de öğreneceksin, sevgili eşinle bunu öğrenirsin. Bunu size öğretmemiz ne haddimize. Doğa sizden yana. Hayat elinizin altında renkli bir kanarya, ona sahip olun yeter. Arkası gelir.

BÖYLE SORU YOK!

Kız arkadaşım büyük buluyor

20 yaşındayım. Benim balta 21 santim. Kız arkadaşım penisimin boyunun çok uzun olduğunu söylüyor, ilişkiye girmekten kaçınıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, sen ne zaman sünnet oldun? Baltayı kim kaybetmiş ki sen buldun? Anlaşılan o ki, kendine bir piyasa aradın, balta sapını diline doladın. Kız ne yapsın, haklı da hani. Odun mu kıracaksın, aşk mı yapacaksın? Baltanın işi, sobalık odun doğramak. İşleri bununla son bulur. Ne istediğini anlayamadım; atsan atılmaz, satsan satılmaz. Ameliyatla küçültülmez, yalan dolanla da bir yere varılmaz. Haydar Hoca’n, ufak ufak iradeli kullan der ve seni yarı yolda bırakmaz.

GÜNÜN SORULARI

Kadınlığımdan bunaldım

21 yaşında kadınım. İki yıldır evliyim. Eşim ön sevişmeye yanaşmıyor. Birkaç saniye öpüşüyor, ilişkiye başlıyor. Zevk alamıyorum diye sert davranıyor. Kadınlığımdan bunaldım. Ben istemeyince “senden soğudum” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Kızım, eşin baskın kişiliği ile seni etkisi altına alma yoluna başvurmuş gibi. Sakın ola ki boyun eğme. Evlilikte cinsel uyum demek, eşlerin birlikte orgazm olması demektir. Erkek ve kadın birbirine ayak uydurmalıdır. Tüm bunlar, iki tarafın birbirini cinsel yönden beğenip istemeleri ile olur. Eşin öyle görünüyor ki bu konuda fazla gururlu, kendini beğenmiş. Seni cinsel yönden doyuramamış olmayı kişisel bir yetersizlik kabul etmiş. Bundan dolayı sinirleniyor. Yavrum, var olan sorunlar için, yeni koşullanma gerekiyor. Bunları doktor yardımıyla çözümleyip atlatabilirsin.

Sertleşme sorunum var

Ben anjiyo oldum. İki damara stent takıldı. Sertleşme sorunum var. Ne kullanabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun. Hiçbir doktor, muayene etmediği kişiye, uzaktan ilaç reçete etmez, edemez de. Ederse sonuçlarına katlanmak zorunda kalır. Sertleşme problemin için uzman bir doktordan randevu alıp tedavi olmaya başlayabilirsin. Çevreden duyduğun ilaçlara ve yöntemlere kulak asmamanı öneririm. Kalp ve damar sorunların olduğundan, özellikle tedavi sürecinde kılı kırk yarman gerekir. Acil şifalar dilerim.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklı bilgidir, yürek sevgi ve sorumluluktur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder