Dr. Haydar Dümen Her şey daha büyüğü için
HABERİ PAYLAŞ

Her şey daha büyüğü için

Gün geçmiyor ki bir erkek okuyucudan mektup gelmesin, cinsel organını nasıl büyüteceğini sormasın. Artık çoğunuz biliyor. İnternette satılan haplar, verilen reklamlar inandırıcı değil. Kendinize güvenin. Cinsel organın boyu 10 santimi geçiyorsa asla yaya kalmazsınız.

Ailem şüpheleniyor

18 yaşındayım, 1.78 boyunda, 70 kiloyum. Penisim 16 santim. Aileme yakalanmaktan korkarak günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Haftada 4-5 gün geceleri boşalma yaşıyorum. Ailem duş almamdan şüpheleniyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, fazla tedirgin olacak bir durum yok. Adı üstünde, delikanlısın. Gece boşalmaları elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Alışkanlık durumuna getirip sayıları artırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, gece boşalmaların devam ederse buna bir tıbbi yardım gerekebilir. Bu sorun da böylece biter.

Haberin Devamı

Korunduk

18 yaşındayım, 1 ay önce kız arkadaşımla aynı günde 2 defa ilişkiye girdik. İlkinde korundum ama ikincide korunmadım. Acaba peniste kalan sperm artıklarından hamilelik oluşur mu?

CEVAP

Okurum, kız gebe değil. Ama sorun da net yanıt vermeme uygun değil. Bir sperm kaçamak yapıp yumurtaya ulaşırsa gebelik olur. Ama hayat mucizelere göre değerlendirilmez. Ona göre davran.

Bir dakika sürdü

22 yaşındayım, bekarım. Hiç sevgilim olmadı. Geçenlerde biriyle cinsel ilişkiye girdim, 1 dakikada boşaldım. İkinci boşalmam 3 dakika sürdü. Sizce bu erken boşalma mı? Doktora gitsem dışarıdan bakıp anlar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu erken boşalmadır. Heyecandan olabilir. Erken boşalmanın dışarıdan muayenesi olmaz. Çünkü dışarıdan bulgusu yoktur. Tedavisi vardır ama evlilik koşullarında olur. Şimdilik olayı kendi haline bırak. Panikleme.

Eşim eski haline döner mi?

20 yıllık evliyiz. Karım 2 yıldır bana ilgi göstermiyor. Doktor gitmeyi de kabul etmiyor. Ne yapmalıyım? Eski haline döner mi?

CEVAP

Değerli okurum, bunu eşinin istemesi gerekir. Eşini ya sen ister duruma getireceksin ya da eşinle birlikte uzmana giderek çözümü birlikte arayacaksın. Belki de bunlar geçmişteki kırgınlıkların bugüne yansımasıdır. Sonunda insan beyni pireyi deve yapabilir. Bunlar da yüz yüze uzmanla birlikte çözülür.

Haberin Devamı

Büyütücü işe yarar mı?

29 yaşındayım. Yakışıklı sayılırım. Penisim 11 santim ve ince. Kadınlarla ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçecekler diye korkuyorum. Bu psikolojimi bozuyor. Penis büyütücü haplar işe yarar mı?

CEVAP

Okurum, haplarla, dışarıdan yapılacak müdahalelerle penis büyümez. Penis ancak ameliyatla 1-2 santim büyür. Ama bu da senin için gerekmez. 11 santim penis normal işlevini görür. Seni yaya bırakmaz. Yeter ki onu iyi kullan. Dışarıdaki denemelerdeki sorumsuzluklara ben katılmıyorum. Zamanı gelmiş, evlenirsen uygun da bir eşle hiçbir dert olmadan evlilik sürer. Referansını ben veriyorum.

Spermlerim biter mi?

Sık yapılan birleşmeler spermlerin bitmesine neden olur mu?

CEVAP

Okurum, spermler sürekli üretildiğinden bitmez. Bitmiyor diye de bol kepçe kullanılmaz.

Sevgilim acı çekiyor

21 yaşındayım, kız arkadaşım da 18 yaşında. İlişkiye girmeyi denedik ama dayanamayacağını söyledi. Araştırmış. Kızlık zarının çeşitleri olduğunu öğrenmiş. Kendisininkinin kalın olduğunu, fazla kan gelebileceğini söyledi. Acaba böyle bir durumla karşılaşırsak ne yapalım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Doğrudur ya da değildir. Yani kan gelmezse, acı duymazsa yol açık. Haydi vatandaş sefere marş marş mı olacak? Yoksa iştahınızı, iradeniz ve aklınız mı kollayacak? Yapmayın gençler, bu kadar kolay ve ucuz değil bu işler. Oyun oynuyorsunuz hem bilgili ve kuralına göre oynayın hem de içinde birazcık sorumluluğun kokusu olsun.

Yırtılmış mıdır?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde biraz ileri gittik. Sevgilim durmadan titriyordu, sonradan fark ettim ki 10 santim kadar içeri girmişim. Birkaç dakika sonra kan geldiğini gördük. Acaba kızlık zarı patlamış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş, kızlık zarı yırtılıp kanamış. Ben patlama sözünü sevmiyorum. Ne patlıyor yahu! Bomba mı? Basınçlı düdüklü tencere mi? Ne patlıyor? Bu patlama sözcüğü bütün kızları ayrıca erkekleri de ürkütüyor. Umarım, bu sözcük yavaş yavaş bilinçlerden silinip atılır.

Erken boşalıyorum

Erken boşalma sorunum var. Bir de ilişkide isteksizlik sorunum oluyor. Boşaldıktan sonra hemen sertliğini kaybediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, fiziksel yapın normal. Erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilebiliyor. Pek çok erkek bundan şikayetçi. Şu anda ortada bir sorun görmüyorum. Tedavi olmanı öneriyorum.

Elimden gelmiyor

19 yaşındayım. Bazen günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Bana ne gibi zararları olur? Yapmak istemiyorum ama elimden gelen bir şey yok. Mastürbasyon yaptıktan 2 dakika sonra boşalıyorum. Bu süreyi nasıl uzatabilirim? CEVAP Değerli okurum, gelecekteki uzun vadeli korkuları at kafandan. Güne bak. Haftada 2 kere mastürbasyon normal. Kendinle kavga edip durma. Ancak mastürbasyon sırasında ufak aralar vererek süreyi uzatmaya çalışman iyi olur. Bu gelecekte erken boşalmanın önünü kesecek, seni normal boşalmalara şartlayacaktır.

Böyle soru yok!

Büyük olduğunu söylesem mi?

25 yaşındayım, bekarım ve penisim 15 santim. Önceki kız arkadaşlarım “Çok büyük, zorlanıyoruz” dediler. Yakında evleneceğim. Nişanlıma konuyu nasıl açabilirim? Evlenmeden önce bilgi vermem gerekir mi?

CEVAP

Okurum, kitap “15 santim normal” diye yazar. Bizim gençlerden kimi 20’yi küçük bulur, büyütmenin yollarını arar. Öte yandan birileri çıkar “Ya bu 15 santim büyük” der. Partnerinin umutlarını solmuş güle çevirir. Okurum, bu konuda önceden sipariş verilmiyor. Çünkü boyut bazı ailelerde soya çekiyor. Neredeyse herkes çivi ve keser üzerine fikir yürütüyor da, çivinin çakılacağı duvar hiç hesap edilmiyor. Bu durumda haber mi verilmeli, resmi, ölçüsü mü göndermeli yoksa deneme-yanılma yöntemine mi uymalı? Bana göre hepsi boşuna. Mutluluk santimle değil, yüreğin enginliğiyle ölçülür.

Günün soruları

Kız mı, değil mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama kız olup olmadığını anlayamadım. Bana kimseyle olmadığını söyledi. Daha önce ilişkiye girmiş midir?

Girmiştir yavrum. Bu cevabı ben sana değil, 2 yıl sonra kız arkadaşınla evlenmek üzere olan okuruma veriyorum. Çünkü sen itiraf ettin. Şimdi ne olacak? Kız güzel güzel evlenecek, mutluluğu bulacaktı, bir hata yaptı, sana kandı, ilişkiye girdi. Bu kızı ne yapacağız, söyle bana. Hiç hakkın yokken haksızlığını sonuna kadar kullanıyorsun, kızdan hesap soruyorsun? Ne yapacaksın, hemen evlenecek misin? Eğer öyleyse yeniden yaz.

Acaba istiyor mu?

20 yaşındayım. Partnerimle ileri gidiyoruz ama birleşme olmuyor. İkimizin de istediğini düşünüyorum ama partnerime soramıyorum. Ne yapmam gerekir?

Değerli okurum, hiçbir şey gerekmiyor. Kız arkadaşın sana zaten söyler. Onun da ağzı ve dili var. Gözü ve gönlü var. Yüreği ve teni var değil mi ama. Bu konularda tercümana gerek yok. Hele benim gibi uzaktan fal açar gibi tercümanlığa yer yok. İnce çizgiler üzerinde yaşanan olaylardır bunlar. O çizgilerdeki derinliği ve estetiği siz göreceksiniz. Göremiyorsanız uzaktan kumanda ile görünmüyor. Kitap okuyun, şiir ezberleyin vs vs.

Günün sözü

Yanlış ve doğrunun keşiştiği noktalarda yanlış yön gösteren tabelalara dikkat. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder