Dr. Haydar Dümen Her şeyin tadını çıkarın
HABERİ PAYLAŞ

Her şeyin tadını çıkarın

Cinsellikle yeni tanışanların ateşleri sönmek bilmiyor. Ne kızlar ne de erkekler ilişkiye doyuyor. Bazıları yemeden, içmeden kesiliyor, kiminin kolunu kaldıracak hali kalmıyor. Neden bu acele? Her şeyin tadını çıkararak yaşayın. Özenli olun, ilişkiyi zamana yayın.

Genişlemiş midir?

25 yaşında kızım. 2 yıl önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olurken kızlığım bozuldu ama kan gelmedi. Evlenirken diktirmek istiyorum. İlişkiye girdiğim için vajinam çok genişlemiş midir?

CEVAP

Sevgili okurum, hepiniz bilmelisiniz ki kızlık zarının yırtılmasında esnekliğin dışında erkek penisinin boyutu yani çapı ve işlem sırasında erkeğin sert hareketleri de rol oynar. Tabii kadının kasılması da etkili olur. Zorunluluksa zarını diktirebilirsin. Vajina esneklik kazanmış olabilir. Bu dikimi engellemez ama sonucu her bakımdan da garantilemez.

Haberin Devamı

İlişki cazip gelmiyor

10 yıldır evliyim, ilk günlerden beri sekse karşı isteksizim. Mastürbasyon yapmak daha cazip. Bir yanım da tüm kadınları istiyor. Penisim 11 santim. Ne eşim ne de ben bu durumdan memnunuz. Evliliğim bu soğukluk yüzünden bitmek üzere. Bir de erken boşalma çıktı. Bir ilaç buldum, işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, internette bulduğun her ilacın işe yarayacağını sanmıyorum. Bütün sorunları üzerinde toplamışsın. Bir de üstelik, yağlı güreşe çıkar gibi meydana çıkmış, evlenmişsin. Kızcağızın da başını yakmışsın. Bu evliliğin düzelme ihtimali konusunda tereddütlerim var. Çok zaman kaybetmeyin. Bir profesyonelden yardım alın. Olursa ne ala (İhtimali azdır), olmazsa iki taraf da zaman kaybetmesin, şansınızı da köreltmeyin.

Eşim gebe kalamadı

26 yaşında, 4 yıldır evliyim. Bir kızım var. Eşim 1.5 ay önce spiralini çıkarmış ama hamile kalmadı. İlişkiye ne zaman girersek hamile kalma ihtimali var?

CEVAP

Değerli okurum, eşin adet gördüğü günden başlayarak sayın. 14’üncü gün gebe kalma şansı en yüksek olan gündür. 12’nci günden itibaren sekse ara verirseniz yani 2-3 gün meni birikir, 14’üncü gün birleşmeyi yaparsınız. Kadın sırt üstü yatarken ayaklarının altına yastık koyar. Bir saat kadar da yataktan kalkmaz. Beklentim 3-4 ay sonra senden “Karım hamile” müjdesi almaktır.

Haberin Devamı

Kız beni terk etti

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedik. Sevgilin cinsel organımın 22 santim olduğunu öğrenince beni terk etti. Her zaman böyle sorunlar yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler gerçekten erkeklerin derdi. Ama erkekler dert çeken kimi insanlar gibi hem derdinden yakınır hem de aynı derdi yaratmak için o derdin peşinden koşarlar. Sık sık kavga eden ailelerde olduğu gibi. Kızın kaçması doğaldır. Kendine uygun birisini bulacaksın.

Çamaşırı aşar mı?

23 yaşında nişanlı kızım. Nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşadık. Üzerimde iç çamaşırım vardı. Onun yoktu ve boşaldı. Aklıma takılan şu: Acaba iç çamaşırımdan sperm geçme olasılığı var mı? Hamile kaldım mı diye endişeleniyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Kızım, hamile falan değilsin. Keyfine bak.

Eşime istek duymuyorum

33 yaşında, 10 yıldır evli kadınım. 2 çocuğum var. 8 yıldır eşime karşı cinsel isteksizlik yaşıyorum. Mecburiyetten ayda bir defa ilişkiye giriyoruz. Evlenmeden önce biri vardı, aklım onda. Eşime nasıl bağlanabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, zor bir konu. Aslında işe eşinden başlamak gerekir. Eşin senin cinselliğinden önce ruhunu kazanmalı. Bunu davranışları ve sana olan ilgisiyle kanıtlamalı. Bu arada kendine dikkat etmeli. Saçı, sakalı, giyim, kuşamı, dişleri, tırnakları düzgün olmalı. Yeni bir albeni yaratarak ilişkinizi ısıtmalı. Biraz sen de kendini rötüş ederek ne kurtarırsam kâr anlamında fantezileri de devreye sokmalısın, birlikte yol almalısınız.

Kızlığım bozuldu mu?

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşarkan vajinama penisinin başı girdi. 4-5 damla kan geldi. Adet görmem gerekiyordu. Acaba onun mu kanı geldi? Ertesi gün de koyu renkli akıntı vardı. Hâlâ adet görmedim. Acaba kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlığın bozuldu yavrum, ihtimali yüzde 90. İkinci gün gelen kan adet kanıydı. Onun ihtimali de yüzde 90.

İdeal rakam kaçtır?

Ben basketbolcuyum. Az mastürbasyon yapmaya çalışıyorum ama bu bazen 4-5 ‘i buluyor. Sizce ideal rakam kaçtır?

CEVAP

Değerli okurum, azı 4-5’se, çoğu neydi, keşke onu da yazsaydın. İdeali gün aşırıdır.

Nefret ediyorum

22 yaşındayım. Bu son zamanlarda çok ilişkiye giriyorum ama erken boşalıyorum. Mastürbasyondan nefret ediyorum. Yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, son zamanlarda kiminle, nerede ilişkiye giriyorsun? Paralı kadınlar mı yoksa masum genç kızlar mı? Ya da biri var da hep onunla mı? Yani: Kıyım makinesi olma. İradesiz tekeler gibi ortalıkta dolaşma. Çünkü bunlar senin gelecekteki cinselliğini belirleyecek.

Eğer ben de senin doktorunsam, bunları söyleme hakkım var. 80 yaşında da her şey hayatta ve canlı olmalı. O yolun sonu buralardan geçiyor. Sen bilirsin, mastürbasyonu da yapmayıver canım, sevmediğin yemeği yemeyiver.

Sebebi mastürbasyon mu?

19 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yüzümde çok sivilce çıktı. Bu konuyu annemle konuşmaya çekiniyorum. Çevremdekiler bunun mastürbasyonla ilgili olduğunu söylüyor.

CEVAP

Değerli okurum, bu konunun mastürbasyonla ilgisi yok. Belki de hiç yok. Günde 2 defa kremsiz sabunla yüzünü yıka. Sivilceleri sıkma. Badem, ceviz, çikolata gibi yiyeceklerden uzak dur. Çok tedirginsen bir de cilt hastalıkları uzmanına başvur.

BÖYLE SORU YOK!

Hiç seks yapmadım

24 yaşındayım, penis boyu 16 santim. Mastürbasyona çok alıştım. Hiç seks yapmadım. Nedeni çok mastürbasyon mu?

CEVAP

Değerli okurum, tebrik ediyorum seni. Uzun zamandır yaşını, penis boyutunu ve sorununu net yazan bir okurumla karşılaştım. Hemen söyleyeyim cinsel ilişki konusunda biraz geç kaldın. Bir de ona alışmak günlerini hesap ederken teorik olarak evlenmeye de geç kalabilirsin.

Cinsel organının boyutu cinsel ilişki için ideal ölçülerde. Fazla mastürbasyona her zaman karşıyız. Çünkü kadına transferde zorluk çıkarıyor. Sende de bu noktada mı sıkıntı var yoksa başka bir konuda mı? Biraz daha ayrıntılı bir mail at ki tam anlamıyla yardımcı olabileyim.

GÜNÜN SORULARI

Bakire miyim?

Sevgilimle defalarca ilişkiye girdik ama kan görmedim. Acaba bakire miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, vallahi her attığınız maille biraz daha şaşırıyorum. Erkek arkadaşınla defalarca cinsel ilişkiye giriyorsun, keyfin yerinde. Peki ama benden ne bekliyorsun, işte onu bir türlü anlayamadım. Artık bakire değilsin. Kadın oldun.

Fakat esnek türde yani kanamayan bir kızlık zarına sahipsin. Kendine inanmıyorsun da benden yazılı belge mi istiyorsun? Artık ilişki üzerinden değerlendirirsek bakire değilsin, kadınsın ama dikkat et hamile kalma.

Kız yalan mı söylüyor?

Kız arkadaşımla 5 dakikalık bir sürtünme yaşadık. Üzerimizde pantolon vardı. Bana kızlığının bozulduğunu söyledi. Bozulma ihtimali var mı, yalan mı söylüyor?

CEVAP

Değerli okurum, merak ettim, acaba yaşın kaç? Tabii kız arkadaşının da yaşını merak ettim. Zira böylesine safça bir şeye inanmış olmana hayret ediyorum. Zarın bozulması için cinsel organın vajinayı penetre etmiş olması lazımdır, kızlık zarını bozması için. Yani pantolon üzerinden ilişki ve bozulan kızlık zarı. İlahi çocuklar, çok güldürdünüz beni.

GÜNÜN SÖZÜ

Işık göz kamaştıracak kadar fazla ise gözünüzü karartır. Tehlikeli olan da budur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder