Dr. Haydar Dümen Hüner kullanmayı bilmekte
HABERİ PAYLAŞ

Hüner kullanmayı bilmekte

Erkeklerin cinsel organ boyuyla ilgili dertleri bitmiyor. Kimi uzatmak, kimi kalınlaştırmak istiyor. Beyler, anatomi kitaplarının yazdığı ölçüyü hepiniz biliyorsunuz. Herkesin tercihi farklıdır ama kadınlar boyla ilgilenmez. Unutmayın, hüner onu kullanmayı bilmekte.

Hamile miyim?

20 yaşındayım. 3 aydır nişanlımla cinsel hayatımız var. İlişkiye girerken ben vajinismus olduğum için tam birleşme yapamıyorduk. Nişanlım dışarı boşalıyordu. Ama adetim gecikti. Hamile kalabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, hamile olduğunu sanmıyorum. Bunun doğal bir gecikme olduğunu düşünüyorum. Zaten hamile kaldıysan yapılacak bir şey yok. 15-20 gün sonra gebelik testi yaptırırsın.

Haberin Devamı

Hasta mıyım?

29 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken son damlada su gibi bir sıvı geliyor. Hasta olabilir miyim? Ne yapayım?

CEVAP

Hiçbir şey yok değerli okurum. Aslanlar, kaplanlar gibisin. Tek sorun yırtıcı olma yeter.

Akıntı başlıyor

18 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı başlıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Yavrum, hiçbir şey. Normal, fizyolojik bir akıntı. Yani kaygan sıvı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın bir ön hazırlık ürünü. Bedene hiçbir zararı yok.

O haplardan alsam mı?

18 yaşındayım. Bu yıl üniversite sınavına girdim, stresten kilo aldım. Cinsel organım küçüldü, normal mi? Bir de kız arkadaşımla birlikte olmak istedim ama sertleşme olmadı. Bir üroloji uzmanına başvurdum. Bana “Cinsel gelişimin tamamlanmamıştır” dedi. Acaba şu meşhur haplardan alsam mı? Bazı şeyler için erken ama ‘Erken kalkan erken yol alır’ diye düşünüyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ‘Erken kalkan erken yol alır’ atasözümüze ekleyelim. Erken yola çıkan da tez yorulur. İşte bunu hiç unutma. Cinsel organının işlevi ve boyu yerindedir. Geçici bir sorun yaşıyorsun. Şimdilik doktorluk bir işin yok. Kendi haline bırak, ilaçlardan da uzak dur.

Anne olur muyum?

22 yaşında kızım. Hiç ilişkiye girmedim. Mastürbasyon yapıyorum ama kısır olurum diye de korkuyorum. Siz ne dersiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Kızım, mastürbasyon aslında cinsel işlevlerin antrenmanıdır. Her türlü antrenmanda organlar gelişir, en iyi görevlere hazırlanır. Cinsellikte de böyledir. Tek sorun antrenmanın dozunu kaçırmamak. Ayrıca kısır olmadığın gibi belki de ilk günden gebe bile kalırsın.

Kız alay eder mi?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Çok istiyorum, penisim 13 santim. İlişkiye girdiğimde benimle alay etmez mi?

CEVAP

Okurum, kız niye alay etsin? Normal bir penis. Kızlarla ilişkiye girip girmeme olayı için ben buradan bir şey diyemem. O sana kalmış. O duyguların içinde her şey olmalı. Doğanın gücü de inkar edilmemeli. Ama her güç de iyi yönde kullanılmalı.

Sevgilim terk eder mi?

22 yaşındayım. Bir sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Vücudum fazla kıllı. Evlendiğimizde kıllar sorun yaratır mı? Onu kaybetmek istemiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kıllar sorun yaratmaz. Eşini sevginle tatmin edersen başka bir şey aratmaz. Çok özel yerlerini aldırmak istersen lazer var.

Haberin Devamı

Nişanlım korkuyor

Nişanlım bakire ve ilk geceden korkuyor. Onu sakinleştirmeye çalışıyorum ama ikna olmuyor. Ona her şey çok abartılı olarak anlatılmış, ben ne yapacağım?

CEVAP

Okurum, pusuda vajinismus bekliyor. İlişkiye kolay razı olacağını sanmıyorum. Hele evlenin. Kendinize süre tanıyın. Üstüne çok gitme, korkutma. Asla kırma. Sert davranma çünkü bu biraz da namus hastalığı. Sonuç alamazsanız çözümü var, dert etmeyin.

Karım artık dayanamıyor

36 yaşındayım ve evliyim. 24 saatte 4-5 sefer ilişkiye giriyorum. Karım artık tahammül edemiyor. Nasıl tedavi edilmem gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman yoksa gerçekten yorucu. Eşini de yorarsın. Artık olgunluk dönemindesin. Biraz irade, biraz başka yöntemlerle bu iş çözülür.

Heyecan kaybolur mu?

24 yaşında kızım. İyi giden bir birlikteliğim var. Cinsel ilişkiye girmedik. Birbirimizi tatmin etmek için bir şeyler yaşadık. Evlenince bu heyecanı yitirir miyiz? Bunları yapmasak mı?

CEVAP

Okurum, sözümü dinleyecek misiniz? Ölçüyü kaçırmadan bir şeyler yapın da, ne yaparsanız yapın. Ne desem boş.

Küçük mü?

22 yaşındayım. Kızlar baş başa kaldığımda zaman benimle birlikte olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Penisim 14 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum.

CEVAP

Değerli okurum, neyine yardım edeyim ki? Normalin normali olmaz ki. Normalden şikayet edilmez ki. O kızlar hangi gezegenden dünyaya indiler bir sor bakalım. Sen keyfine bak, komplekse girme.

Sperm gelmiyor

18 yaşındayım ve benden sperm gelmiyor. Sadece zevk suyu geliyor. Doktora gittim, sperm testi yapıldı, sorunum yokmuş. Zevk suyuyla çocuk yapılır mı?

CEVAP

Değerli okurum, zevk suyu ile çocuk olmaz. Ama sperm karışmış ise varsayalım ki binde bir ihtimal olabilir. Bana kalırsa ultrasonla senin prostatına ve meni kesene bakılsın.

BÖYLE SORU YOK!

Kocamdan şüpheleniyorum

12 yıllık evli, 2 çocuk annesiyim. Kocamın beni aldattığını düşünüyorum. Hep bir şeyler arıyorum. 2-3 ay önce iş arkadaşıyla yazışmış. Kadın da zaten oynak biri. Beni aldattı mı diye jinekolojik test yaptırdım, negatif çıktı. İçimde hep kuşku var. Kocam “Suçsuzum, günahımı alıyorsun” diyor. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, bir kadına ‘oynak biri’ diye yakıştırma yapmanı hiç yakıştıramadım. Eşinin çizgiyi aştığını düşünüyorsan muhatabın kocan olmalı. Kızım, iş boşuna uzayıp gitmiş. Bu paranoyadan çıkman için 2 yol var. İlki eşine direkt olarak şüpheni sorup yanıt almak. İkincisi ise, ilk soruya aldığın cevaba göre değişir. Aldatmayı anlamak için test mi varmış? Böyle bir şey yok, yapan varsa da kanmayın, şartlatanlık.

GÜNÜN SORULARI

İkinci kere kan gelir mi?

22 yaşındayım. Benim sorum şu: Kızlık zarı dikili olan birinden ikinci kez kan gelir mi?

Sevgili okurum, bu zarın dikilişine bağlı. Bir damla da kan gelebilir, dikildikten sonra zar dikiş atmışsa kan gelmeyebilir de. Bunlar hayali ihracat gibi hayali kararlardır. Hem zar gitsin hem dikilsin hem de kan gelsin. Nerede bu bereketin bolluğu? Hiç kan gelmeyen kızlık zarlarının olduğunu buradan defalarca yazdım. Herkes aklını kana takarsa evliliğin özü de kan temellerine atılır ki kan kavramı hiç hoş değildir. Ucunun nerelere varacağı hiç belli olmaz. Beyninize, ruhunuza iyi bakın.

Hızlı orgazm oluyorum

27 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Ön sevişmede orgazm oluyorum. Doktora gitmek istiyorum. Ne dersiniz?

Okurum, körün istediği bir göz, doğa sana 10 göz vermiş. O orgazmlardan birine neler vermeye hazır nice kadın var. Evliliği boyunca hiç orgazm olamayandan tut da içinde istek kıpırtısı olmayana kadar kadınların sayıları milyonları bulur. Sen ki doktora gidecekmişsin. Eee, biz neciyiz burada? Bir birleşmede 10 orgazma çıkabiliyor musun? İşte rekor bu, biz bunları da gördük. Elini tutan mı var? Koyver gitsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgiyi siz, nefreti karşısınızdaki yaratır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder