Dr. Haydar Dümen İhanet evlilik düsmanı
HABERİ PAYLAŞ

İhanet evlilik düsmanı

Haberin Devamı

İki kişi birbirini seviyor, evleniyor. Aradan zaman geçince kadın ya da erkek yaşadıklarından sıkılıveriyor. Gözler dışarı kaymaya başlıyor. Daha sonra ne mi oluyor? Evlilik çadırtıyor, tehlike çanları çalıyor. İhanet evliliğin düşmanı, dikkatli olun.

Acı çekerim diye korkuyorum

23 yaşındayım, 8 aydır sözlüyüm. Hayatım boyunca hiç cinsel birleşmede bulunmadım. Sözlümle denemeye çalıştık ama acı çekerim diye çok korkuyorum. Acı ne kadar olabilir?

CEVAP Anlat anlat sevgili okurum, hayatın boyunca ilişkide bulunmadın ha? Ergenlikten sonra ne yaptın? 15-20 yaş arasını da ben hesaptan attım. 3 yıl bulunmamaya nasıl dayandın be yavrum! Bu durumda kırdığın rekorla Guinness Rekorlar Kitabı’na girdin sayılır. Denemek istiyorsun ama acıdan korkuyorsun durumuna gelince; acıması sözlüne bağlı. Hiç acı çekmeden üstelik zevk alarak da ilişki olabilir. İsterseniz bir zahmet biraz daha bekleyiverin. Nişanı yapın, yüzükleri de takın. Sonra nikah dairesine uğrayın. Hâlâ acı diye korkarsan ben acısız formülünü sana veririm.

Çarşafa kırmızı mürekkep döksek

Kız arkadaşımdan ayrıldım. O şimdi başkasıyla evlenecek. Bana gerdek gecesi ne yapacağını soruyor. Acaba gerdek gecesi çarşafa kırmızı mürekkep döksek anlaşılır mı?

CEVAP Seni gibi kurnaz, kaptı kaçtı ve de ucuzcu okurum. Kırmızı mürekkep çarşafta yutan olursa kanmış gibi görünür de tekniğini nasıl kullanacaksın? Çok dökersen çarşaf göl olur. Güvercin, tavuk kanı dökenleri, dahası daha önce kızla ilişki kurduğundan ailesine kan göstermek için kendi burnuna yumruk atanı gördüm. Buradan akan kanı da çarşafa sürerek kanıtlayan da oldu! Bir damla evliliğe can verecekse ne diyeyim siz örtün, ben uyuyayım. Ancak hesaplar tutmaz, kızın ailesi de yutmazsa vay kızın haline. Ortalık döner kan gölüne.

7/24 seks yapmak istiyorum

7/24 hiç durmadan, sürekli makine gibi seks yapmak istiyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP ‘İstanbul’dan Üsküdar’a yol gider, hanımlara deste deste gül gider’, sana da bu cinsellik yolunda deste deste gül dikeni kalmış değerli okurum. Sen yolunda yalnız, ne kadın ne kız ve ağzında bir sakız, çiğne dur boşuna. Bu gidişle el arabanın tekeri de dayanamaz havaların karına kışına! Benden sana öneri: Arada duraklamayı öğren, ben de sana bir paket lokum göndereyim, hiç olmazsa ağzın tatlansın, araban da bu eziyete katlasın.

Cinsel organım çok yamuk

21 yaşındayım. Penisim aşırı yamuk. Ereksiyon halinde karnıma değecek duruma geliyor. İleride bir sıkıntıya neden olur mu?

CEVAP Değerli okurum, evlendiğinde ya da zamanı geldiğinde biraz ilaçlarla, biraz şartlanmalarla, eğer çözümü varsa operasyonla düzeltilir diye düşünüyorum. Şimdilik yapılacak bir şey yok.

Acaba penisimi nasıl büyütebilirim?

13 yaşındayım. Penisim küçük. Acaba nasıl büyütürüm?

CEVAP Çocuğum ne kadar küçük? İğne kadar mı, yoksa zeytin kadar mı? Öyle olduğunu sanmıyorum. Sorununu ciddiye alıyorum. Büyük bir olasılıkla büyüyecek, dert etme. Yine de senin bir üroloji uzmanına gidip yumurtalarına baktırmanı istiyorum. Çünkü erkekliği o yumurtalar belirler. Şişmansan fazla kilolarını ver. Spor yap. Hormonal bir bozukluk olduğunu sanmıyorum ama ona üroloji uzmanı arkadaşlar karar verecek.

Yaşıma göre çok küçük

19 yaşındayım. Penisim yaşıma göre çok küçük, sadece 10 santim. Ben bundan çok rahatsızım. Penisimi nasıl büyütebilirim?

CEVAP Sevgili okurum, eğer şişmansan kasık yağların fazla ise onları oradan yok edersen, penisin 1-2 santim daha boy kazanır. 10 santim penis için bütün uzmanlar ve ben “Yeterlidir” diyoruz. Penis ancak ameliyatla büyütülür. O da 1-2 santimi geçmez. Buna hem değmez hem de penisin genel düzeni bozulmuş olur.

Karımı seviyorum ama gözüm hep dışarıda

2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Ama ben çapkınlığa başladım. Eşim hariç bütün kadınlarla ilişkiye girmek istiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, keşke evlenmeseydin. Bu gibi durumlarda evlilik tehlikeye düşer. Biraz irade zayıflığı olduğunu görüyorum. Eğer böyle devam edeceksen kızın hayatını karartma. Kimliğini eşinin önüne ser. Kabul ederse evlilik sürer. Etmezse yeniden bir karara varırsınız. En kestirme yol budur.

Korkuyorum 20 yaşındayım.

Bir ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım ama başarısız oldum. Yeniden denemek istiyorum ama başarısız olacağım diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, ilk deneme yaptığın ortam iyi değildi ve sen büyük bir heyecan dalgası altındaydın. Sonuç böyle olur. Uygun bir ortamda, uygun zaman diliminde sen de arkadaşların gibi azgın bir boğaya döneceksin, kuşkun olmasın.

Neden benden kan gelmedi?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. İnternette kadınların yüzde 50’sinin kızlık zarının esnek olabileceğini okudum. Kızlık zarım bozuldu kan mı gelmedi yoksa benim zar esnek mi?

CEVAP Değerli okurum, cinsel birleşme oldu, kan gelmedi. Esnekti, kan Daha önce biriyle ilişkide bulunmadıysan endişen ve kuşkun ne anlayamadım.

Kızın isteği hemen kaçıyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz, evlenmeyi istiyoruz. Ama bir dakika sonra kız arkadaşım sıkılıyor. Bu durum evlendiğimizde de böyle devam eder mi?

CEVAP Değerli okurum, şimdi şu evlenme lafı nereden çıktı? Ne evlenmesi? Her aşık olan birbiriyle evlenseydi ülke şu anda açlıktan sürünüyor olacaktı. Okumamış, iş kurmamış, hayatının sorumluluğunu öğrenmemiş, anne-baba ekmeğine muhtaç bir işsizler ordusu. Sonra ne olurdu biliyor musun? O güzelim aşk 6 ay sonra kafa göz yarma biçiminde savaşa dönüşürdü. Alışma döneminde zaman geçiriyorsunuz, ne olacağınız bilinmez.

Neden her gece boşalıyorum?

38 yaşındayım. Sorunum gece uyurken boşalmam. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, evli misin, bekar mısın iki kelime yazıp onu ekleyiverseydin benim için daha aydınlatıcı olurdu. Sorunun doğal bir olay. Önleyici ilaçları var ama bunun için bir doktora gitmen gerekir mi bilemem? Uzaktan ilaç tavsiye etmem tıbba uygun değil. Durumu açıkladığımı sanıyorum karar senin.

Kızlık zarım esnek mi, yırtıldı mı?

20 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim. Ama hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken benden kan geldi. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve de kanamış olabilir. kan gelmedi. Sende de olan bu, esnekti gelmedi. Ayrıca bunu da en iyisi sen bilirsin

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder