Dr. Haydar Dümen İki kişilik bir yolculuk
HABERİ PAYLAŞ

İki kişilik bir yolculuk

Cinsellik iki kişinin arasında yaşanan güzel bir duygu. Her iki taraf da ilişkiden zevk alıyorsa, tatmin oluyorsa hayat yolunda gider. Ancak istekler tek kişiden geliyorsa, diğer kaçıyorsa, beklentiler farklıysa işler içinden çıkılmaz olur. Unutmayın, aşk iki kişiliktir, karşılıklı konuşun ve sıkıntıları bitirin.

Uzar mı?

Çok mastürbasyon yapıyorum. Üç dakikada boşaldığımı saptadım, normal mi?

CEVAP

Şimdilik normal yavrum, evlenince uzatırız.

Bozulmuş mudur?

Nişanlımla sürtünme yoluyla seviştik. İki saat sonra nişanlımdan kan geldi. Sizce zarı zarar görmüş müdür? Benim için bir önemi yok ama o kendini çok kötü hissediyor. Bu arada nişanlım adet göreli 1 hafta olmuştu.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, tam ortadayım. Olabilir de, olmayabilir de. Baskı altında kalsam ‘Yırtılmamıştır ama zedelenmiştir’ diyebilirim. Daha baskı altında kalsam ‘yırtılmamıştır’ diye konuşabilirim. Uzaktan teşhisi zor bir konu. Ama dilerseniz siz benim bu son sözüme uyun. “Bunda da bir hikmet vardır” diyerek teselli olun.

Kurtulmak istiyorum

22 yaşındayım. Son zamanlarda boşalmalarım arttı. Çok sık mastürbasyon yapar oldum ama yapmak istemiyorum. Bu isteğe karşı koyamıyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra başıma ağrı giriyor. Ne olur bana bir öneride bulunun.

CEVAP

Değerli okurum, yol çok ama gider misin bilmem. Arzun gelince odadan çık, arkadaşlarının arasına katıl. Sokakta dolaş. İkincisi, ilgi alanındaki arkadaşlarına telefon et, dersleri konuş. Üçüncüsü sakinleştirici ilaçların yararı olabilir. Ya da hemen duşa gelir, soğuk duş al. Sen bilirsin, ben ne diyeyim?

Nasıl memnun ederim?

24 yaşındayım ve bekarım. Cinsel ilişkiye girerken geciktirici kullanmanın zararı var mı? Doğruysa ne kadar kullanmalı? Bir de ilişkide partnerimi nasıl memnun ederim?

CEVAP

Değerli okurum, karşındaki insanı memnun edebilme koşulu ve yolu partnerinin ruhundan, beyninden ve teninden geçer. Bu nedenle bu sorunu yanıtlayamayacağım. Ama geciktirici olarak kullandığın malzemelerin organik bir zararı olmaz. Yararını görürsen devam edersin. Sonuç yoksa erken boşalmayı tedavi ettirirsin.

Bakire miyim?

25 yaşındayım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum. Kendimi kastım, birkaç damla kan geldi. Bir gün sonra birlikte olduk, yine kan geldi. Üç saat sonra bir kez daha seviştik, daha fazla kan vardı. Bu kanamalar sürekli olacak mı? Bakire olabilir miyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Vay be yavrum, bekaretin mekaretin kalmadı. Sen kızlık zarını çelikten bir teneke gibi mi düşünüyorsun? Ayrıca bu saatten sonra da hesaplar yapılmaz ki. Olan olmuş, yeni yolun hayırlı uğurlu olsun.

Prezervatif yırtıldı

19 yaşındayım. Birkaç gün önce kız arkadaşımla korunarak ilişkiye girdim. İlişkide prezervatif yırtıldı. Spermlerimin birçoğu da sevgilimin içinde kaldı. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Okurum, okyanus ortasında pusulasız bir sandaldaymışım gibi hissettim kendimi. Böyle çaresiz durumlarda varsayımlar, umut ve ihtimaller devreye girer. Umarım kız arkadaşın hamile kalmamıştır.

Eşim çok soğuk

30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Bir çocuğum var. Karım cinselliğe soğuk bakıyor. Yanına yanaştırmıyor, dokunmama izin vermiyor. İki yıldır tedavi görüyor ama değişiklik yok. Ne olur bir yol gösterin.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, eşin düzelmeyecek diye düşünüyorum. Bu evliliğin sürmesi kolay değil. İleriki yıllarda sürtüşmeler, kırgınlıklar artabilir. Sonunda çocuk var. Keşke evlenmeden önce cinsel huylarınızı öğrenseydiniz. Çünkü evlilik ciddi bir iştir.

Cinsel organım büyük

28 yaşındayım. Sorunum penisimin büyük olması. Büyüklük mutluluk getirmedi. İlişkiye gireceğim, ben ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, küçültme şansın yok. Kadın için zorluklar yaratacaktır. Sakin ve sabırlı olursan sorunların çözülür.

Kan gelmişti

23 yaşındayım ve 2 ay sonra evleneceğim. 3 yıl önce mastürbasyon yaparken kan gelmişti. Ama adetimin son günleriydi ve az kan geliyordu. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın yerinde duruyor. Bir olasılıkla esnek.

Tekrarlıyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Çok istekliyim. Mastürbasyon yaptıkça tekrarlıyorum. Bu isteği gidermek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, bol hareket bedeni geliştirir. Koş, kalp damarların açılsın ki ileride kalp hastalıkları riskine girmeyesin. Hem de kilo almazsın. Geriye bir de aklına egemen olman kalır. Yani arabanın frenine bas biraz, bas.

Dayanacak gücüm yok

Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz. Haftada 5-6 kere birlikte oluyoruz. Sevgilim çok istekli. Ondan ayrılmayı düşünüyorum çünkü benden değişik fanteziler istiyor.

CEVAP

Okurum, ayrılmak istiyorsan ayrılırsın. Çok istekli ise, senin de işin, gücün varsa hayatın öncelikleri vardır. Şimdiki önceliğin hayata hazırlanmak. Yavaş yavaş kırmadan, incitmeden onu gönder.

Kızlık zarım kanadı mı?

23 yaşındayım. 4 yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Ama vajinama bir şey girmemişti. O gün de adet kanamam yeni bitmişti. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Doktora falan gitmeye gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz. Hepsi bu kadar.

Böyle soru yok!

Her gün istiyor, olmayınca mastürbasyon yapıyorum

38 yaşındayım, evliyim. Eşim ile haftada en az 2-3 kez ilişkiye giriyorum. Sorunum şu: Her gün olsun istiyorum. Olmayınca her gün mastürbasyon yapıyor, kendimi alamıyorum. Bıktım bu halden. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bıktıysan bırak yahu, kafana silah mı dayıyorlar? Şantaj mı yapıyorlar? Hadi kendini kandırdın bari Hoca’na yapma bunu. Bak ne güzel eşinle haftada 2 veya 3 kez ilişkiye giriyormuşsun. Neyine yetmedi evladım? Diğer günler kendini tutsan da o enerjini karıcığına harcasan daha iyi olmaz mı? Unutma, karısı mutlu olan adam dünyanın en mutlu adamıdır. Eşin mutlu olursa bu sana çok güzel döner, bunu bir dene, zaten vicdanın sana yol gösterir.

Günün soruları

Kız arkadaşım küçük buldu

21 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. “Penisin çok kısa göründü” dedi. Psikolojim alt üst oldu. Evleneceğim. Uzaması için ameliyat olabilir miyim ya da ilaç kullanabilir miyim?

CEVAP

Okurum, 12 santim penis küçük değil, bunu kafandan at. Büyütmek için bir çözüm yok. Bunu da kafanın bir yerine sok. Sonra gelelim kız arkadaşına; boyunu görmeden nasıl anlamış? Yüzeyden anlayacak kadar profesyonelse sen zaten o kızı bırak. Penis boyuna değil, yüreğine bakacak bir kız bul. Yoksa sürtünmeyle başlayan bu serüven senin ömür boyu sürünmenle biter, demedi deme, Haydar Hoca’nı dinle.

Acaba hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla korunmasız ilişkide boşalacağım sırada çekildim. Sonra ilişkiyi sürdürdüm. Bir süre sonra zevk almadım ve penisim sertliğini kaybetti. Boşalmadım ama hamile kalır diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, hem kız arkadaşının içine boşalmadığını söylüyorsun hem de hamile kalmasından korkuyorsun. Bu nasıl iş? Anadolu’da bir laf vardır; tabanca, tüfekle oynayanlara ‘Şeytan doldurur, oynama’ derler. Sen doldurmazsan şeytan nasıl doldursun? Kendinden eminsen korkma. Kız hamile falan değil. Ama “Hamileyim” deyip kapını çalarsa o şeytan sen değilsin, bunu da böyle bil.

Günün sözü

Boğanın boynuzu düşmandan korumak içindir ama bazen de kendi öz kardeşinin karnına saplanıverir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder