Dr. Haydar Dümen Israrcı olmayın yeter
HABERİ PAYLAŞ

Israrcı olmayın yeter

İlk geceden kızlar kadar erkekler de korkuyor. Tecrübesiz erkek için sorun olabilir. Cinsel organının boyu yüzünden tedirgin olabilir, heyecandan sertleşme olmayabilir. Gençler, her şeyin ilk geceye sığmasına gerek yok. Bekleyin, ısrarcı olmayın.

Hamile kalınır mı?

Arkadaşlar “Kızlık zarının bozulduğu ilk ilişkide içine boşalsan da kadın hamile kalmaz” dediler. İnanmadım. Çünkü siz “Zar bozulmadan, bacak arasına gelen spermden hamile kalanlar var” diye yazmıştınız. Acaba hangisi doğru merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, sen doğru düşünüyorsun. Bu konuda hiçbir şey bilmeyenlerin profesör olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Benim söylediklerimle senin aklına uygun olanlar en iyi yol göstericin olsun. Bu yeter.

Haberin Devamı

İşe yarar mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama o hiç zevk almadığını söylüyor. Penisim 14 santim. Ufak olduğu için zevk almadığını düşünüyorum. Büyütücü ilaçlar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisini büyütmeye ihtiyacın yok. Kız arkadaşının zevk almaması iki nedene bağlı.

1) Kendi doğasından ya da psikolojisinden.

2) Senin bu konudaki acemiliğinden ya da aceleciliğinden.

Evlenmek hata mı?

26 yaşındayım, cinsel organım çok büyük. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Nişanlıyım. Aralıkta nikahım var. İlk ilişkide sorun olur mu? Kızın hayatını karartmamak için evlenmekten vazgeçmeli miyim?

CEVAP

Okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Bir ölçüde bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma, ilk gece de “Olacak” diye ısrar etme.

Zevk almıyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca zevk almıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli yavrum, bu bünye sorunu. Altında psikolojik nedenler yatıyor olabilir. Ama bu sorunun başına dert açağını sanmıyorum. Ayrıca olayların üzerine gidip kendini zorlaman da yarar sağlanmaz. Bence kız arkadaşlarına olan ilgini duygusal ve dostluk yönünde geliştir. Belki de psikolojik yaşın mastürbasyon sınırına gelmedi. Biraz bekleyelim, ama dert etmeyelim.

Büyütücü kullansam mı?

34 yaşındayım. Penisimden dolayı içime kapandım. Cinsel organım 9 santim. Büyütücü haplardan kullansam yararı olur mu? Yoksa bunlar bir hikayeden ibaret midir?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ne haplar, ne vakumlar hiçbir şey penisi büyütmez. Kilon fazla ise erit. Kasık yağların varsa, onlar yok edilirse 2 santim daha ortaya çıkar. Ama 9 santim penisle evlilik de yürür, eşin orgazm da olur, mutlu da olursunuz.

İsteğim çok fazla

18 yaşındayım. Çok fazla kızla birlikte olmak istiyorum. Afrodizyak kullanmış gibiyim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bu kadar cinsel isteğin ve mastürbasyonun bir zararı olabilir mi? Haftada kaç kez mastürbasyon yapmalıyım?

CEVAP

Bana bak, beyninin içinde 1 gram akıl varsa gözünü aç, etrafa bak. Ne olup bitiyor. Herkes senin domates tarlan mı? Seçip kopar kopar ye. Sahibi elini de, belini de kırar. Alamadın hızını, varsa yoksa mastürbasyon. Oğlum anan ağlar. Yavrum, ne zorluklarla büyüttü seni. Önce anan ağlar sonra senin organın ağlar. Daha sonra karın ağlar. Hadi bakayım doğru evine, annenin kucağına.

Hayat kadınıyla oldum

Bir ay önce bir hayat kadını ile beraber oldum. O günden beri penisimden sıvı geliyor. Acaba bir hastalık mıdır?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, pek hastalık tarif etmiyorsun ama insanın dişi ağrıdığında diş doktoruna gitmezse oradaki iltihap dişi çürütür. Eğer mikrop kapmışsan, bunu hemen bir laboratuvarda öyle mi, değil mi diyerek bir tetkik ettir. İdrar ve meni tahlili yaptır. Bence iyi olur, pahalı da değildir.

Kaç gün kan gelir?

İlk birleşme sonrası kızdan gelen kan ne kadardır? Kadın fizyolojisi gereği 1-2 gün devam etme ihtimali var mı? Kız arkadaşım ilk geceden sonra benden uzak duruyor. Ara ara kan geliyormuş ve ilişkiye girmememiz gerekiyormuş. Normal mi? Yoksa adet olduğu için mi böyle bir durum gerçekleşti?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın normal ve doğru olanı yapıyor. Acelen ne ki? Üç gün bile sabredemiyorsan ben sana ne diyeyim? Kanamanın miktarı ve zamanı kızdan kıza değişir. Kız arkadaşın doğru söylüyor, doğru yolda. Adet kanı olduğunu sanmıyorum. Doğrusu sorduğun sorular da senin işine yarayan şeyler değil. Neyi merak ediyorsun, bunu da anlamıyorum.

Eşim alay eder mi?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. İleride eşimin benim penisimle dalga geçmesinden ve başka erkeklerle birlikte olmasından korkuyorum. Sizce hastalık mı? Doktora gideyim mi? Yoksa bu boyut normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, neredeyse 10 yıl sonra evlenme planı yapmadan önce, hangi fakültede olacağının planlarını yap. Evlendiğinde karım ve çocuğun karnını nasıl doğurabilirim diye düşün. Bunları sağlam temellere oturt. İş kalsın 10 santime. Hadi diyelim ki onu 12 santime çıkarttık. Ne o, dünya mı değiştin? Niye eşin başkasıyla birlikte olacakmış. Yani penisi büyük olan erkeklerin karıları ihanet etmez, küçük olanların ihanet eder diye yeni bir kural mı koyacağız tıbba? Doğru derslerinin başına.

Bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Kız arkadaşım çok az temas olduğunu söyledi, çok kan geldi. O günden sonra 3-4 gün çok kısa süreyle kan gelmiş. Zarın bozulma olasılığı ne kadardır?

CEVAP

Okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka bir birleşmede yeniden kanayabilir.

Böyle soru yok!

Erkekler fiziğe bakıyor

21 yaşında kızım ve kiloluyum. Flört ettim ama sevgilim olmadı. Aslında yüzüm gözüm güzeldir. Boyum 1.73, sadece göbeğim var. Erkekler ilk başta fiziğe bakıyor. Bu durumu nasıl değiştiririm? Kilo problemimi çözmekten başka ne yapabilirim?

CEVAP

Yüzü gözü güzel, hafiften tombiş yavrum, bak sana ne derim? Bir kadının güzelliği ona gurur ve güven verir. Erkekler arasında beğenilmesi ise egosuna doyum sağlar. Güzellik zamanla doğru orantılı, belli süre ilgi çeker. Dış güzelliğin oturduğu temel sağlam değilse zamanla erezyona uğrar. Gençliğin verdiği azimle eğitim ve kültür gücünü yükselt ki, kendini sevip güven duymayı başarabilesin. Bu bilincin yardımıyla hayatta sağlam adımlar atmanı dilerim.

Günün soruları

Nasıl engellerim?

24 yaşındayım, sevgilimle sürekli telefon konuşması yapıyoruz. En küçük bir seks konusu açıldığında hemen cinsel organımdan akıntı geliyor. Ne geliyor ve o akıntıyı nasıl engellerim?

CEVAP

Vah yavrum, yazdığın akıntı değil; precum. Halk arasında zevk suyu diye bilinir. Sen hiç yemek ziyafetine gitmedin mi? Sofraya önce ne gelir? Ordövler, ister soğuk olur ister sıcak. İştahını açarlar, ardından gelecek ana yemeğe seni hazırlarlar. Herkes bunu bilir. Damağında, midesinde her birine ayrı bir yer verir. Bırak o telefonu, kıza da kendine de yazık. Yapma böyle saflık, yaratma kendi kendine açmazlık.

3-4 kere yapıyorum

18 yaşındayım. Günde 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Kendimi zapt edemiyorum. Sorun olur mu?

CEVAP

Genç, bana göre 18 yaşının azgınlığına bu sayı az. Sen hiç durma, kendi kuyunu kazmaya devam et. Kazdıkça kim bilir neler bulacaksın. Seni bekleyen gömüler arasından seç, beğen, al. Neler mi onlar? Adaptasyon güçlüğü, erken boşalma, ereksiyon güçlüğü bunlardan birkaçı. Demedi deme, sonra olur bu sorunlar arapsaçı. Evlendiğinde karın da ağlar, sen de ağlarsın, sonra da banyoya kaçıp mastürbasyon yaparsın.

Günün sözü

Uzamış tartışmalarda haklı da olsanız ısrarcı olmayın. Bir süre sonra kazanan siz olacaksınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder