Dr. Haydar Dümen Kadın elinizden kaçıverir
HABERİ PAYLAŞ

Kadın elinizden kaçıverir

Cinsel organ konusu bitip tükenmek bilmiyor. Büyük hayaliyle yanıp tutuşan erkek kadını korkutuyor. Canının yanacağını tahmin etmeyen kadın sonrasında cinsellikten soğuyor. Beyler, biraz insaflı olun, her şeyin ortası karardır, boş hayaller kurmayın ve eşinizi de kaçırmayın.

Boşalamıyorum

26 yaşındayım. Günde 2-3 kez ilişkiye girsem boşalamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, üzerine düştükçe boşalmaman artacak. Başarı şansın azalacak. Kendini sorgulama, şimdilik öyle kalsın. Mastürbasyondan da elde geldiğince uzak dur. Biraz fantezilerini keşfet. Evlenince bakarız.

Haberin Devamı

Kıza küçük geliyor

27 yaşındayım. Aynı yaşta bir kız arkadaşım var. Güzel de cinsel hayatımız ama sevgilim penisimi küçük buluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, konu penis boyuyla ilgili değil. Penisin normal. Kadının vajinası 8 santim. Üstelik girişteki ilk 2 santimi duyarlı. Geri kalan bölümde his yok. His olmayan yerde penisin boyunun psikolojik etkisi dışında fazla bir rolü olmadığını artık öğrenin.

Haplar işe yaramıyor

23 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında penis sertliğini kaybediyor. Haplar bile işe yaramıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, buna rağmen sorununun olduğunu sanmıyorum. Korku ve heyecandan böyle olur. “Acaba sertleşemez mi?” dediğin zaman sertleşmez. İyi ortamda zaman bolluğu içinde ve aynı kişi ile korkusuz, risksiz koşullarda en iyi ilacın zaman olacaktır.

Eşim şikayetçi

28 yaşında, 2.5 yıldır evli kadınım. Eşimle ilişkiye girdiğimizde bende çok sulanma oluyor. İkimiz de bundan rahatsızız. Eşim vajinamın çok geniş olduğunu söylüyor. Ben doğum bile yapmadım. Bu durum psikolojimi bozuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sulanmayı kesemeyiz. İstek çokluğundan ve senin psikolojik olarak sıcak bir kadın olmandan kaynaklanıyor. Zamanla normale dönebilir. Vajina belki geniştir ama bu kayganlıktan dolayı eşin genişmiş gibi algılayabilir. Doğumdan sonra dilerseniz daraltma ameliyatı yapılır.

25 gündür adet görmedi

Uzun süreli bir ilişkim var, sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Sevgilim adet görmedi, 25 gün oldu. Hamile kalmış olabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kesin bir şey söylemek zor. Eğer gebe kalmışsa elden gelen bir şey yok. Durumu sonra değerlendirirsiniz. Çok tedirginseniz gebelik testi yaptırabilirsiniz.

Çok ilgiliyim

18 yaşındayım. Cinselliğe çok ilgi duyuyorum. Günde en az 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Sizce normal mi? Penis boyum da 16 santim. Yaşıma göre iyi mi yoksa çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, her şey iyinin iyisi. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir. Oradan da pekiyi al. Biraz da okuluna yoğunlaş.

Mastürbasyon yapıyorum

10 yıldır günde 1, bazen 3 kez mastürbasyon yapıyorum. İlişkiden korkuyorum. Bir kez denedim, sertleşmedi, neden?

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver. Arada bir yapmanın zararı olmaz. Mastürbasyon yapmayan erkek hemen hemen yok gibi.

Çok erken boşalıyorum

28 yaşında, 11 yıllık evliyim. Bu kadar yılda hiç düzenli ilişkim olmadı çünkü erken boşalıyorum. Başka kadınlarla da birlikte olmadım. Sertleşmede de zorlanıyorum.

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, ciddi biçimde profesyonel bir yardım almak zorundasın. Bu konuyla ilgili uzmanları biliyorsun. Önerim bu yoldadır. Sözlü bir yardım olacağını sanmıyorum.

Cinsellikten soğudum

Hemen her gün cinsel ilişkiye giriyorum. Ama artık cinsellikten soğudum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel ilişkiyi haftada 2’ye indir. İndirmeden önce 3 hafta perhize gir. Her şeye yeniden başlar gibi başla.

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve vajinama boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu. Hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap istiyorsan gebelik testi yaptırmalısın.

Çok istekliyim

24 yaşında kadınım. Erkeklere karşı çok istekliyim. Bazen kendimi tutamıyor, haftada 2 erkekle birlikte oluyorum. İstekliğimin nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili yavrum, bu bir tür ruh hastalığı. Kısaca seksomani. Bu yaşta başın çok belaya girer. Sonunda da sokak ortasında dilenir olarak bulursun kendini. Üzüldüm ve acıdım sana. Bence mutlaka tedavi ol.

Kadınlar kaçıyor

22 yaşındayım, cinsel organım 23 santim, normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın büyük. Megalo penis grubuna giriyor. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla da küçültemiyoruz. Tek yapılacak idareli kullanacağına kızları ikna etmen. Ve evlendiğin zaman dahi idareli kullanman.

Spermleri bitirir mi?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Bir de çok fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi?

CEVAP

Değerli okurum, spermler sürekli üretilir. Ancak mastürbasyonu abartmayıp haftada 2-3 kez yeterlidir. Bu sayının her bakımdan yararı var. Kendini ona göre alıştır.

BÖYLE SORU YOK!

Ayda bir ilişki az mı?

21 yaşındayım. Ayda bir ilişkiye giriyorum. Aklıma boşalacağım gelir gelmez boşalıyorum. Yakında evleneceğim. İleride ne gibi sorunlarım olur?

CEVAP

Değerli okurum, çok memnun oldum, senin gibi fişek gibi bir delikanlıyla tanıştığıma. Oğlum, tam yaşındasın. Ayda bir ilişki senin gibi delikanlılar için çok az. Yoksa sen kendini damızlığa mı çektin? Perhiz yapıyorsun ama unutma ki iştah damağın altındadır.

Yemek iştahın olmadığında mide küçülür. Önüne en güzel yemek gelse de yiyemez. Hadi aslanım, iştahını sonuna kadar kullanmaya başla ki evlilikte sorun çıkmasın. Haftada 2-3 ilişki normaldir. Deneyim kazanman için evlilik şart, sorun çözülür, üzülme sakın.

GÜNÜN SORULARI

Kendimi suçluyorum

Orgazm olamıyorum, kendimi suçluyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kendini suçlamayı bugün bırakmanı istiyorum. Çünkü bu konu kadınların en başta gelen sorunu. Dünya genelinde de pek çok kadın bu dertle boğuşuyor. Şöyle düşünün. Araban tekliyor, tamire götürdün, teknik olarak iyi durumda.

Ama kullanma kurallarına uymak gereği vardır. Tedavide önce ruh sonra ten önemli. Tabii eğitimin, yaşadıkların, duyduğun güzel sözler kimliği böylece oluşturur. Bu arada partnerine önemli işler düşer. El ele olmak da tedavinin baş koşuludur.

Kızların canı yanıyor

24 yaşındayım, cinsel organım 24.5 santim. Bir gariplik var mı? Kızların canı yanıyor, ilişkiye bile giremiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ne gariptir ki buradan kendini teşhir etmeye çalışıyorsun. Senin elin hiç metre görmedi mi? Bunun hayalini kurup gerçekmiş duygusuna kapılıp bir de kızların canını yakıyorsun. İçinde biraz sadomazoşist bir durum var gibi.

Seni kendini beğenmiyorsun, çelişkilerin var. Acaba bu boy beni gündeme oturtur mu dedin? Oturdun değerli okurum, doktorun sana eğitim al, kendini geliştir diyor. Ayrıca uzman psikoloğun kapısını da 5 kere çal.

GÜNÜN SÖZÜ

Duygunun aşkla beslenmediği ortamlarda ilişkiler günübirlik çıkarlara dayalıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder