Dr. Haydar Dümen Kadın yolda kalıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yolda kalıyor

Erken boşalma erkeklerin en büyük derdi. Pek çok erkek bu durumu kabul etmiyor, karısının cinselliğe sıcak bakmadığını söylüyor. Beyler, soruna çözüm bulun. Siz ilişkiyi birkaç dakikada bitirmezseniz kadının yatakta zevk aldığını, sizi de mutlu ettiğini görürsünüz.

Zararı var mı?

20 yaşındayım, zıpkın gibiyim. Hiç cinsel deneyimim olmadı. Bu yüzden her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba bunun bir zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zıpkının yayının ve okunu kırmazsan sorun yok. Zamanı geliyor, cinsel birleşme fırsatın olursa kimseye zarar vermeden gerçekleştirmeni öneririm. Mastürbasyonu da haftada 3-4’e indir.

Haberin Devamı

Tatmin eder mi?

18 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 12 santim. Sizce normal mi? İlişkiye girmeye korkuyorum. Acaba bu boy yeterli mi? Bir de benimkinin kalınlığı da çok değil. Partnerimi tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Normaldir delikanlı. O seni de, partnerini de mutlu eder. Yeter ki kullanmasını öğren. Bunun için de ruhunu yücet. Kadını, kızı öğren, sevecen ol. Beyinden gir, alttan çık.

Ereksiyon olamadım

18 yaşındayım. Geçen gün bir hayat kadınıyla birlikte olacaktım. Ama ben heyecandan bir türlü ereksiyon olamadım. Bu hep benim başıma geliyor. Heyecanımı nasıl yenebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlı, duygusal biraz da seçici bir kimliğinin olduğunu düşünüyorum. Sorun yok. Olayları gözünde büyütme, kendine de toz kondurma. Zamanla alışacaksın.

Faydasını görmedim

11 yıllık evliyim, erken boşalma sorunum var. Artık eşimi daha öperken boşalıyorum. Karım cinselliğe karşı çok soğuk. Ben ise fazla düşkünüm. Doktora gittim, ilaçları kullandım ama faydası olmadı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, unutma. Bu tür sorunlar çaresizlik grubuna girmiyor. Çözümü var. Ve tabii ki eşinin de cinselliğe soğuk durması doğal. Yol alınmıyor ki yol hazırlığı yapsın kadıncağız.

Zevk alamıyorum

25 yaşında kadınım. İki yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Hiçbir birlikteliğimde zevk alamıyorum. Hiç zevk almayınca cinsel ilişkiyi istemiyorum, sarılıp yatmak daha hoşuma gidiyor. Ben ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının derdi. Kabul etmek gerekir ki zor bir sorun. Çözümü şöyle: Partnerin ya da evlendiğin zaman eşinle uzmana gideceksin. Evliliğin tedavisi diye bir kavram var. Bu senin gözünü korkutmasın. Yani senin önünde daha 50 yılın var. Baştan kaybedilen 3-5 yıl olmasa iyi, ama olunca da teslim olup boş vermek hem kendine hem tıp bilimine haksızlıktır. Hadi yavrum, elden gelen yapılır, üzülme.

Neden akıyor?

26 yaşındayım. Cinsel organımda devamlı sarı renkte bir sıvı akıyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, bir idrar tahlili bu işin sonucunu ortaya koyacaktır. Prostatın da iltihap olabilir. Meni muayenesi gerekebilir. Hadi bakalım, kötü bir şey ise kronikleşmeden hemen doktora.

Kız dalga geçti

18 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Sevgilimle hep ilişkiye girmek istemişimdir. Elini tuttuğumda boşalan ben geçen hafta ilişkiye girdiğimizde bir türlü boşalamadım. Kız arkadaşım benimle dalga geçti. Bütün isteğim kaçtı. Acaba benim büyük bir sorunum mu var?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, hiçbir sorunun yok. Zamanı gelince, iyi ortamlar oluşunca ve sen alışınca makine tıkır tıkır işleyecek. Ayrıca da biraz geç boşalman ileride hem senin hem eşinin imdadına yetişecek. Ama mastürbasyona ağırlık verme.

Neden kaçıyorlar?

Kızlar neden benden kaçıyor, anlayamıyorum. Acaba sorun sürtünme yoluyla girdiğimiz ilişkilerde mi? Onları tatmin edemiyor muyum?

CEVAP

Değerli okurum, sen ne diyorsun? Kaçmak bir yana sokulabildikleri kadar sokulmuşlar. Yani sürtünme dediğin elin ya da kolun birbirine sürtmesi mi yoksa kullandığınız deyim o sürtme mi? Ne olacak kaçmayıp da? Senin emrinde keyfinin yaveri mi olacaklar? Sanırım çok yanlışlar yapıyorsun.

Bencillik, kötü konuşma, değer vermeme, cinsel konular dışında onu insan yerine koymama, saygı duymama. Belki ağzındaki sigara kokusu ya da elindeki kir ya da tırnağının uzunluğu ilk aklıma gelenler. Güzel konuş, pırıl pırıl ol. Duygularını da sevecenleğini de pırıl pırıl yap. Ama kızları sakın kullanma.

Yırtıldı mı?

Kız arkadaşımla seviştik. Eve gittiğinde adet görmediği halde iç çamaşırında kan olduğunu fark etmiş. Ben cinsel organını bile ellemedim. Acaba onu kucakladığım sırada zedelenme mi oldu? Kızlık zarı yırtılmış mıdır? Gelen kanın sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, niçin yırtılsın? Tahrişlerden, hormonal dengesizlerden böyle şeyler olabilir. Zarın yırtılması için vajinanın girişi olan, 2-3 santimlik yere dışarıdan bir cismin girip o kanalı zorlaması gerekir. Tabii ki dışarıdan girecek cismin yani penisin çapı önemli. Esnek ise öyle bir kanamıyor.

Kısır mıyım?

18 yaşındayım. Benim iki testisim de yok. Mastürbasyon yaptığımda meni geliyor ama ben kısır olmaktan çok korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, 2 testisin de yoksa makine sperm üretmiyor demektir. Bunun anlamı da kısırlıktır. Ama sizler kısırlığı erkeklik fonksiyonları bakımından düşünüyorsunuz. Bunlar birbirinden ayrıdır. Bir insanın erkeklik gücü yerindedir ama çocuğu olmayabilir. Meni aslında prostat salgısıdır. İçinde de spermler yüzer. Tüm bunlar konusunda ne olup bittiğini sana üroloji uzmanı arkadaşımız anlatır, gerekirse tedavini yapar.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim küçük buluyor

23 yaşındaki kız arkadaşım cinsel organımı küçük buluyor. Büyütücü hap veya pompa kullansam zararı olur mu? Tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı? İnternete reklam veriyorlar, büyütücüler işe yarıyor mu?

CEVAP

Okurum, büyümüyor. Büyü işlemiyor, ilaç etkilemiyor. Meret bir inat bir inat. Bazıları vatandaşın cebinden para çekmeyi iyi biliyor. Ama bu konuda akılsızlar da çok. Aç internetteki sayfayı, öde parayı, ye ayvayı. Pazarlamada örnekler sıralanır. 3 kutusu 1 santim, 13 kutusu 5 santim büyütür!...

onunda bu beklentiden eli boş dönülür. Her neyse bize ne canım. Alan alsın, satan satsın. Ama kanmayın adımı kullananlara. Kız da keyfine baksın, bu konuyu uzatmasın. Sen de ona söyle. Bana bir mail de o atsın, yanıtını alsın.

GÜNÜN SORULARI

Kız bakire değil

Kız arkadaşımı çok seviyorum. Sevgilim bakire değil, bu beni soğutuyor. Onunla evlenmekten korkuyorum. Pişman olacağım diye endişeliyim. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, sen talihini, şansını küstüreceksin, öyle anlaşılıyor. Diyelim ki bir başkasıyla evleneceksin, olabilir ya, bir erkeğe başını kaldırıp bakmamıştır bile. Ama birçok serüven de yaşamış olabilir. Kim kimi kandırıyor? Yani sen kendini mi kandırıyorsun? Bu kızın ruhu, aklı, iç dünyası sana uygunsa, atın tırnağında leke var diye kellesini uçurma. İçimdeki sezgi onunla evlenmen doğrultusunda. En azından sevgine ihanet etme.

Sekse doymuyorum

33 yaşındayım, evliyim. Sekse bir türlü doymuyorum. Eşim ise isteksiz. Başka bir kadın arasam mı? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Aldatacaksın okurum, zaten yola çıkmış, kendini aklamışsın. Yaş 33. Önünde dolu dolu 40 yılın var. Erkek arkadaşların sanki Viyana’yı fethetmiş yeniçeriler gibi etrafta dolaşırlar. Lafa gelince, her biri 3’ten, 5’ten aşağı inmez. Seninkisi de can. Aşağı katta hücre hapsinde bir organ. Dayan oğlum. Evlenirken dikkatli, hesaplı ve deneyimli olsaydın da yuvanın direği ilk sarsıntıda çatlamasaydı. O zaman her şey yolunda giderdi.

GÜNÜN SÖZÜ

Gökyüzünün maviliğine bakın, orada kendinizi görmeye çalışın. Denemeye değer. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder