Dr. Haydar Dümen Kadına sormak şart
HABERİ PAYLAŞ

Kadına sormak şart

Erkekler bazen santim, ve sayısal değerler peşinde koşuyor. Bununla övünüyor. Beyler, cinsellikte önemli olan iki tarafın da keyif alması. Kendi kendinize rekor denemesi yapacağınıza kadını bıktırmadan mutlu edin. Ona sorun bakalım, yatak odasındaki her şeyden memnun mu?

Kasık çevremde çok yağ var

18 yaşındayım, penisim 13 santim. 80 kiloyum ama şişman değilim. Boyum uzun. Sizce penisim normal mi? Kasık çevremde yağ var. Günde bir kere mastürbasyon yapıyorum, zararı olabilir mi? Arkadaşlarım penislerinin 16-17 santim olduğunu söylüyor. Rezil olmamak için “17santim” diyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, önce hiçbir şartta yalan söylemeyeceksin. Kimseye zararı yok diye söylersen alışkanlık kazanırsın, bu da kandırmacaya girer. Seninki arkadaşlarınınki kadar olacak ya da olmuş. Ama 3-4 santimi kasık yağları arasında saklı. Bence bal gibi şişmansın. Ayrıca yıllar kucak kucak hediye kiloyla gelecek. Mastürbasyonu gün aşırı yaparsan o da sorun değil. Her şey yolunda, okula devam, yemekleri kes ve spor yap.

Damlalar görmüş

Kız arkadaşım daha önce ilişkiye girmiş ama kızlık zarı yırtılmamış. Biz ilişkiye girdik. Geçenlerde bana zarı hissettiğini ve iç çamaşırında damlalar gördüğünü söyledi. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın doğru söylemiş. Bu kadar doğruya rağmen başı yine derde giriyor. Onun hakkını yeme. Ne yapalım, zedeledin ya da bozdun. Bozmasan ne yazardı, bu işi yaptın ya? Sen kendini vicdanen aklamak mı istiyorsun yoksa kızı suçlamak mı? Bu konuyu bana yaz. Yanıtı ona göre alacaksın.

Eşim her gece istiyor

58 yaşındayım ve 34 senelik evliyim. Haftada 3-4 kez ilişkide bulunuyorum. İlişkide hem kendimi hem eşimi tatmin ediyorum. Eşim de “Yetmiyor, her gece olmaz mı?” diye sitem ediyor. Acaba haklı mı?

CEVAP

Değerli okurum, işin sırrı eşi yani partneri bıktırmamakta yatıyor. Bu kural her yerde geçerlidir. Yemekte, eşyada, yaşamın kendi döngülerinde. İnsanlar değişiklik ister, özlem ister, farklı ortamlar ister ve üzerine çok gelinmesin, ona da hürmet edilsin, hak verilsin ister. Eşin adına sayıyı azalt demem sonucu değiştirmeyecek. Yani davulun tokmağı elinizde, sesi bana bırakıyorsunuz. Ben de gümbür gümbür bağırıyorum; dengeyi kurun, partnerinize sorun.

Haberin Devamı

Kobranın suçu ne?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar milli olmadım. Hatta mastürbasyon nedir, nasıl yapılır, bilmem. Bir kızı seviyor, her şeyimi ona saklıyorum. Evlilik öncesi birlikte olmayı uygun bulmuyorum. Kobramın suçu ne?

CEVAP

Değerli okurum, suçu sensin. Bu yol seçiminde her şeyi göğüsleyeceksin. İnsan bir bütündür. Tek parça ile motor işlemez. Bütünlük içerisinde doğruları bulmaya çalışırsan ileride mutlu olursun, saklaya saklaya da küstürürsen çare için çok kapı çalarsın, haberin olsun.

Hamile mi?

23 yaşındayım. Sevgilim 19 yaşında. Biz 10 gün önce ilişkiye girdik. Sevgilimin içine boşaldım. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın hamile kalabilir, öğrenmenin tek çaresi beklemek. Kız zaten sana haber verecek. Biraz adeti gecikmiş gibi olursa test yaptırırsınız. Her şey ortaya çıkar, bana göre hamile değil.

Haberin Devamı

Penisim 10 santim

20 yaşındayım. Benim penisimle ilgili bir sorunum var. Ereksiyon hali 10 santim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik yardıma ihtiyacın yok. Bunun tek çaresi: Ameliyatla birkaç santim büyütmek. Hayatını yaşa, evlen. Eşinle birlikte çok gerekli olduğuna karar verirseniz, ameliyat şartları aranır ve de sorgulanır.

Benimki yaralandı

18 yaşındayım. Penisim son ölçtüğümde 12.5 santimdi. Sevgilime söyledim, dalga geçti. Ön sevişmede sandalyeden düşüp çekici yaraladım ama kıza birlikte oldum. Ondan hiç kan gelmedi. Sevgilim çok korkuyor, acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olur böyle vakalar. Fol yok yumurta yokken, akla gelmez hesaplar sorarlar. Yani hamile mi? Valla ne bileyim, öyle kurgulanmışsa olmuştur. Şansın yaver gitmişse kurtulmuşsundur. Şimdilik beklemede kal. Çekicine güven, o kendini onaracak güce sahiptir. Yaralıyken bu kadar çalıştığına göre, yarası iyi olduktan sonra kimbilir neler yapacak?

Kızlık zarım esnek mi?

21 yaşındayım kızım. Bir yıldır ilişkiye giriyoruz, kan gelmedi, acı da olmadı. Ama çok ileri gittiğinde bir şeylerin var olduğunu hissediyorum ve acı duyuyorum. Sizce bu zar mı? İleri gittiğinde patlar mı? Doktor, zarımın esnek olduğunu söyledi.

CEVAP

Değerli okurum, zar vajinanın girişindedir. Doktorun dediği doğrudur. Vajina çıkmaz sokak gibidir. İleride zorlandığını hissettiğin yer ise rahimdir. Rahim, biliyorsun çocuğun büyüdüğü yuvadır. Her şey doğal ama çok da kendini zorlamayın.

Doymuyormuş

Arkadaşım 34 yaşında, 8 yıllık evli. Cinselliği çok seviyor. Gecede 3 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. “Doymuyorum” diyor. Acaba doğru mu söylüyor, anlattıkları abartı mı?

CEVAP

Normal yavrum, dediği doğru. Sayıca obur. Bu tempoyla cinsel yaşamı uzun sürmez. Okurum, sana ne el alemin yaptıklarından? Keyfine bak. Ölçülerini kendine göre tut.

Hemen kusuyor

Benim minik sevişme sırasında erkenden kusuyor neden?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma demişler adına, bu yüzden erkekler varamıyor tadına. Kimisi kendine kızıyor, kimisi organın kalıbına. Evlendiğinde düzelir.

BÖYLE SORU YOK!

Bir yıldır erken boşalıyorum

46 yaşındayım, bekarım. Erken boşalıyorum. Boşaldıktan 4 saat sonra yeniden sertleşiyor. Bu sorun 1 yıldır var. Tedavi için ne yapmalıyım?

CEVAP

Durumun normal, dahası olağanüstü okurum, yolun düzgün. Seni hak bilir, insan ruhunu iyi etüd etmiş biri olarak görüyorum. Hadi kır zincirlerini, kopar. Artık evlenme vakti geldi. Bu konuda tırmanmışsın tepeye. Yeterince uzatmaları oynamışsın, artık zamanın kalmamış. Acemilik çekmezsin, onun için bakımlı, albenili, yaşı yaşına, başı başına, meslek belgesi asılı hoş bir kadına koş. Bul layığını. Bundan sonra marş marş, her şey zamanında. Dinle Haydar Hoca’nı, bas nikahı. Aa kulağıma çocuk sesi geldi. Koş babası oyun parkı sizi bekliyor.

GÜNÜN SORULARI

Zar bozuldu mu?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünerek ilişki yaşıyorduk. Çok hafif, ucu azıcık battı. Kalktım, elime kan geldi. Zarım bozulmuş mudur?

Eee yavru kızım, sen 22 yaşındasın ama çok acemisin. Bu nasıl bir ölçü? Milimetresini söyleseydin? Sen ne diyorsun? Organ oralarda nişan yüzüğü aramış. Bulamadığı kesin. Bu böyle gidecek, belki yarın belki yarından da yakın, o karanlık dehlizde bayram edecek. Bak bakalım bu işin sonu nereye varacak? “Söylemedi Haydar Hocam” deme. Nikah hiç olmayacak ama erken arkadaşın ilişkinin gittiği yere kadar yanında kalacak. Bundan şüphen olmasın.

Kadınlar peşimde

32 yaşındayım. İlişkide yorulmuyorum. Kadınlar bu yüzden peşimde, benimle olmak istiyorlar. Ne yapacağım?

Değerli okurum, ne diyeyim? Seni hayallerinle bırakıyorum. Olan nedir, benden ne istiyorsun? Şu sıraya girmiş kadınlar kimden duymuş, nasıl öğrenmişler? Sonra sana dilekçe ile mi müracaat etmişler yoksa dil mi dökmüşler? Olay kapalı kutu. Öyle kadın vardır ki seni “Ya bu hiç incelik bilmiyor” diye kapıya koyar. Bazısı da vardır ki sana hayatı öğretir. Benden bu kadar. Kadınları istemiyorsan bak orada, seni bekliyorlar. İki kelime ediver, bitsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevilen obje değil, seven yürek tartışılır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder