Dr. Haydar Dümen Kadını keşfettiniz mi?
HABERİ PAYLAŞ

Kadını keşfettiniz mi?

Kadınların çoğu vajinal orgazmı tadamadığı için dert yanıyor. Bu konuda onların yetiştirilişi, psikolojisi rol oynuyor ama erkeğin de görevi yadsınamaz. Erkek, eşinin hoşlanacağı fantezileri bulur, bedenini keşfedebilirse dertlerin çoğu biter, her iki taraf da mutluluğu yakalar.

Nişanlım korkuyor

23 yaşındayım ve nişanlıyım. Yaza evleneceğiz. Nişanlım bakire ve ilişkiye girmekten çok korkuyor. Acaba ne yapmalıyım? Nişanlımı psikiyatriste mi götüreyim?

CEVAP

Değerli okurum, psikiyatrist şu anda bir şey yapamaz. İşte ben psikiyatristim. Çok acımayacağını söyle. Bu yazıyı ona okut. Sabırlı olun. İlk gece olmazsa, 10 gece sonra olur, 20 gece sonra olur. Ama ola ki çözümsüzlüğe giderse çözeceğiz. Hele şu dereyi görün paçayı öyle sıvayın.

Haberin Devamı

Penisimde sivilceler çıkıyor

20 yaşındayım, ilişkim olmadı, hep mastürbasyon yapıyorum. Penisimde sivilce çıkıyor. Bunlar beni sinir ediyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon yapacaksın, penisini temiz tutacaksın. Kadınlarla cinsel ilişki kurma zamanın gelmiş. Ona da hemen bir formül bulacaksın.

Milli bile olmadım

Bir ay sonra düğünüm var. Şimdiye kadar hiç milli olmadım. Gerdek gecesinden çok korkuyorum. Nişanlıma da bu durumu belli etmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir ay kalmış. Artık o 1 ay için nişanlına yani eşine ihanet etme. ‘Acemi nalbant işi gavur eşeğinde öğrenirmiş’ Sen de bu işi sevgili eşinle bunu öğrenirsin. Bunu size öğretmek ne haddimize. Doğa sizden yana. Hayat elinizin altında renkli bir kanarya, ona sahip olun yeter. Arkası gelir.

Penisim bana küçük geliyor

18 yaşındayım. 1.83 boyundayım, kilom 98- 100 arasında. Penisim 11 santim, normal mi? Hayat kadınlarına gitmeyi düşünüyorum ama küçük olmasından şüphe ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, zayıfla. 85’li kilolara indiğinde penisinin 12-13 santim olduğunu göreceksin. Onu kasık yağlarından kurtaracaksın. Bu da yeter. Ayrıca genelev kadınları penis eksperi mi ki büyüktür, küçüktür diye karar veriyorlar? Sen kendi yoluna bak. O penisle hayatını idare edersin

Haberin Devamı

Kızları nasıl etkileyebilirim?

18 yaşındayım, haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Son 1 senedir penisimin başını sıkıp meniyi engelliyorum. Engellemezsem 1 çay bardağı kadar çıkıyor. Bu ileride sorun yaratır mı? Bir de kızları nasıl etkileyebilirim?

CEVAP

Değerli çocuğum, engelleme. Engellersen zarar verirsin. Gelelim ikinci soruna: Kızların neyini etkileyeceksin? Pekala bakıyorsun, gözünü üzerlerinden ayırmıyorsun. Etkilenir, etkilenmezse çeker gider. Yani etkilenen önüne kırmızı halı mı serecek, yoksa yoluna kırmızı güller mi dökecek? Kırmızı halın derslerin, güllerin de anne ve babanın sevgisi. Bunları düşün, henüz kızlar için erken.

İlk maça çıktım

22 yaşına geldi, geçen gün ilk kez maça çıktım, elim ayağıma dolaştı. Benim volkan daha işin başında patladı. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum. Şimdi birine yanaşmaya korkuyorum. İşin kötüsü ikinci defada sertleşme olmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir de futbol maçına çıkmış olsaydın, bu da senin ilk sahaya inişin olsaydı en kuvvetli kaleci de kalede dursaydı hemen sana gelen pası gole mi çevirirdin? Heyecanlanırdın değil mi? O top auta giderdi. Aynen böyle. Zamanla heyecanlara alışacaksın. İlişkilerin de normal koşullarda kendi kimliğini kazanacak. Erken boşalman sürerse o zaman tedavi olacaksın.

Haberin Devamı

İnanmadı

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük. İlişkiye girdik. Banyoya gittim, 1-2 damla kan geldi. Bunu söylemedim. Sonra pek çok kez ilişkiye girdik. Benden kan geldiğini söyledim, inanmadı. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın? Bencil, biraz da maço bir erkek. Niyeti de iyi değil. Ben dilerdim ki “Canımsın benim” desin. Sorumluluğu üzerinden atarak ileride kendisine bir kaçış yolu hazırlıyor gibi geldi bana. Olmuş bitmiş. İster inansın, ister inanmasın. Güçlü insanlar göğüsler ve kazanır.

İki kez boşalıyorum

Eskiden 3 günde bir boşalırken şimdi günde 2 defa boşalıyorum. Acaba bunun bir zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, günde 2 kere boşalmanın faydası yok. Sonra faydası olmayan şey ne yararlıdır ne zararlıdır. Burada yarar da yok. Geriye kalıyor zarar. Karar senin.

Bugüne kadar olmadı

2 yıldır evli kadınım ve bugüne kadar hiç orgazm olmadım. Bu durumdan çok rahatsızım. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların çoğu vajinal orgazmı yaşamıyor. Bünyen, psikolojin, aileden aldığın eğitim, cinselliğe bakışın dışında erkeğinin bu konuda rolü var. Cinsellikte iki taraf birbirinin özelliklerini keşfetmeli, mutululuk ancak böyle yaşanır. Kadının hoşlanacağı fantezileri, bedeninin duyarlı bölgelerini keşfedebilmek gerekir.

Karım zevk almıyor

25 yaşındayım. Birkaç aydır erken boşalma sorunum var. Eşimle 2 yıldır beraberiz ama o hiç zevk almıyor. Çözüm bulabilir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sorununun çözümü var. İlaç alacağın için bu da bünyeye göre verilmeli. Uzaktan da şu ilacı al demem tıbba ve etik değerlere uygun değil. Konuyla ilgili bir uzmana başvurman gerekir.

Hamile mi?

Sevişirken kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. Sevgilim uzun zamandır adet görmüyor. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP

Olabilir okurum, derhal bir gebelik testi yaptırın. İçiniz rahat etsin.

BÖYLE SORU YOK!

Kızın midesi bulanıyor

Ben 25, kız arkadaşım 24 yaşında. İkimizin de cinsel deneyimi yok. Cinselliği konuşunca kızın midesi bulanıyor. Ne yapmamız lazım?

CEVAP

Değerli okurum, şimdi iğrenç gibi gelen cinsellik bir süre sonra evlilik şartlarında olmazsa olmazlardan biri olacaktır. Kızımız senin eve gelişini dört gözle bekleyecek, bulantı yerini iştaha bırakacak. Şu anda böyle yapması kendini korumak içindir.

Annesinin, babasının küçük bebeği olmaya devam edişindendir. Merak etme, evlilikte her şey yoluna girer. Tabii sen evlendiğinde ona iyi davranacak, ruhunu fethedeceksin. Ama sorun evlilikte de devam ederse biz hekimler yardımcı oluruz. Bekleyin, ihtiyaç anında yanındayız.

GÜNÜN SORULARI

Orgazm olamıyorum

2 yıldır evli kadınım, 26 yaşındayım. Ne yaptıysak orgazm olamıyorum. Lütfen yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm konusu kadınların can sıkıcı sorunu. Kız yetişme çağında aldığı eğitim ve ailenin bu konudaki tutumundan dolayı ilk ilişkilerde tutulur. Bir merdiven yukarıya tırmandığını düşün, kimi tek tek basamakları tırmanır.

Sonunda doruğa erişip orgazm düğmesine basar. Tırmanma basamak basamak merdiven çıkmaya benzer. Kiminde ilk basamak aşılmaz. Kiminde ise yarı yolda kalınır. Çok yenisiniz. Uyumu sıcak kanlı bir tutumla çözeceğinizi umuyorum. Gerekirse yardım alabilirsiniz.

Azaltsam geçer mi?

21 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. Sertleşmeme ve erken boşalma başladı. Mastürbasyonu azaltırsam geçer mi? Çaresi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bazı hayvanlara suni beslenme için yiyecek verirsiniz, ilk zamanlar istemez. Beslenme devam ederse alışkanlık kazanırlar. Kimisi doğal yiyecekten daha fazla bu yiyeceklere alışırlar. Öncelikle bu konu bir şartlanma sorunudur. Mastürbasyonu azaltırsan iyi olur. Dakikalar zamanla doğala şartlanır. Bu yola devam et, evlendiğinde düzelebilir.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük onulmaz bir ruh çarpıklığıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder