Dr. Haydar Dümen Kadını yolda bırakmayın
HABERİ PAYLAŞ

Kadını yolda bırakmayın

Erken boşalma ve sertleşme sorunu erkeği üzüyor. Ama pek çoğu durumunu kabul edemiyor, karısının cinselliğe soğuk baktığından şikayet ediyor. Beyler, eşinizle birlikte tedaviye gidin, derdinize çare arayın. Çünkü hep yarıda kalan kadın mutsuz olur.

Şikayetçiler

20 yaşındayım. Birkaç deneyimim oldu. Fakat karşı cins penisimin büyük olmasından şikayetçi. Penisimin 21 santim olduğunu gördüm. Bu boy büyük mü? Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli yavrum, hem de çok büyük. Yapacağım bir tavsiyem yok. İradeli kullan, kızlara zarar verirsin. Evlendiğinde çok şanslı bir durum değil. Bir operasyonla da küçültülmediğine göre senin onu çok dikkatli kullanman gerekir.

Haberin Devamı

Korkuyorum

18 yaşındayım, her gün 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı olur diye korkuyorum. Bazen gidip bir kızla ilişkiye girmek istiyorum ama kendime sahip çıkamam diye korkuyorum.

CEVAP

Değerli yavrum, çözüm aklın ve iraden. Aile terbiyen. Öteki kızları da yakının gibi görmen. Geleceğini düşünmen. Okulunu bitirip işini kurman. Herkes gibi normal yollarda yürümen. Kızları da düşün, onların da hayatları var. Yeter mi yavrum? En iyisi mastürbasyonu haftada 3’e indirmen.

Erken boşalıyorum

12 yıllık evliyim, erken boşalıyorum. Artık eşimi daha öperken boşalmaya başladım. Eşim cinselliğe karşı çok soğuk. Ben ise fazla düşkünüm. Doktora gittim, ilaçları kullandım ama faydası olmadı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bu tür sorunlar çaresizlik grubuna girmiyor. Elbette çözümü var. Ve tabii ki eşinin cinselliğe soğuk durması doğal. Belirli yol alınmıyor ki yol hazırlığı yapsın kadıncağız.

Sarılmak istiyorum

25 yaşındayım, 2 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Hiçbir birlikteliğimde zevk alamıyorum. Erkek arkadaşım sert olduğumu söylüyor. Hiç zevk almayınca ilişkiyi istemiyorum, sadece sarılmak istiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, şu yazdıkların birçok kadının derdi. Kabul etmek gerekir ki zor bir sorun. Partnerin ya da evlendiğin zaman eşinle uzmana gideceksin. Bu senin gözünü korkutmasın. Yani senin önünde daha 50 yılın var. Baştan kaybedilen 3-5 yıl olmasa iyi, ama olunca da teslim olup boş vermek hem kendine hem tıp bilimine haksızlıktır. Hadi yavrum, elden gelen yapılır, üzülme.

Haberin Devamı

Nasıl çözüm bulurum?

Benim erken boşalma sorunum var. Kadınlarla birlikte olduğumda hemen boşalıyorum. İkinci ya da üçüncü kez ilişkiye girince daha uzun sürüyor. Bu konuya nasıl çözüm bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal ve doğal. Bekarlık hayatı budur işte. Heyecanlar, cinselliğe yeterince alışıp deneyim kazanamamak erken boşalmada rol oyna. Şimdilik böyle idare edeceksin. Taa ki evlenene ya da sürekli partnerin olana kadar.

Cinsel organım küçük

18 yaşındayım, penisim 11 santim. Yaşıtlarıma göre küçük olduğunu düşünüyorum. Küçükse ne yapmam gerek?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmana gerek yok. O penis sana yeter. Hiç kafanı takma. Seni mutlu edecektir.

Gebe kalır mı?

24 yaşındayım. İlişkiye girdiğimizde kız arkadaşım adet görüyordu. Ertesi hafta normal ilişkiye girdik, geri çekilme yöntemi kullandık. O yüzden sevgilim ertesi gün hapı aldı. Kız arkadaşım adet görürken hamile kalabilir mi? Bu haplar ne kadar işe yarıyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, adet görürken hamile kalınmaz. Adetten bir haftaki sonraki birleşmede gebe kalma şansı yüksek. Geri çekme yöntemleri de yüzde 100 etkili değil. Gebelikten korunma hapları ise her gün bir tane almak koşuluyla adet kanamasının bittiği günden başlayarak düzenli alınırsa yararı var. Kimi zaman o bile yüzde 100 değil.

İhtimal var mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, bu kuşkuları ben nasıl bileyim? Adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra gebelik testi yaptırırsın. Bu dediğim süreyi de kafanıza bir şey takmadan atlatmaya çalışın. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Boyu uzar mı?

22 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 13 santim. Kısa olduğunu düşünüyor, komplekse giriyorum. Boyum 1.62, kilom ise 58. Sizce zayıflarsam penisimin boyu uzar mı?

CEVAP

Okurum, penisinin boyu normal, uzamasına gerek yok. Kilo almamaya dikkat et. Kasık bölgesinde biriken yağlar 1-2 santim penisi yutuyor. Bu da görüntü olarak küçük imajını veriyor.

Nasıl ikna ederim?

20 yaşındayım. Bir kız arkadaşım var. Sevgilim benimle ilişkiye girmeye korkuyor. Bir türlü ikna edemedim. Sevgilim bir ara penisimi gördü, biraz büyük. Onu seviyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, seviyorsan kızı kendi zevklerine alet etme. Arkadaşlığını sürdür. Her yanıyla, yapısıyla ve ruhuyla sana eşlik edebilecek biriyse zamanı gelince evlen. Yoksa yattın, kalktın, işin bitti, Allahısmarladık. Bunlar sizin düşündüğünüz kadar kolay ve vicdani bakımdan doğru şeyler değil. Vicdan azabı, vicdanın kanseri gibidir. Vicdan da bir kere kansere yakalandı mı tümüyle vicdansızlık kapıdadır. Böylece insanlar insanlıktan uzaklaşır. Ayrıca kız arkadaşın korktu. Hakkı var, sakın üzerine gitme.

BÖYLE SORU YOK!

Çok fazla ilişkiye giriyorum

18 yaşındayım, çok fazla cinsel ilişkiye giriyorum. İleride cinsel yaşamımda sıkıntı çeker miyim?

CEVAP

Değerli yavruş, ailen bu işe ne der, söyle bakayım bana? Saygılı, iyi huylu, okuluna bağlı çocuk en hayırlı evlattır. Bak, işe önce aile hayatından başladık. Hayatta yapacağın işlerin sana getireceği mutluluk, ev yaşamında gizlidir. Oysa sen seks delisi, annesinin bir tanesi ve doyumsuzsun. Ancak yavrum uyumsuzsun, uyumsuz. Yaşıtların bilgi dağarcıklarını doldururken, sen iliğini kemiğini kurutmuşsun. Senin görevin, okuyup vatana ve millete faydalı birey olmak. Gelelim soruna, çok fazla ilişki derken doğruyu da söylüyor olsan ben yine sana “atma yavruş, atma” derim.

GÜNÜN SORULARI

Şişme kadın daha cazip geliyor

21 yaşındayım, çok yakışıklıyım. Şişme kadınlarla ilişkiye girmek normal ilişkiden daha çok hoşuma gidiyor. Onları daha çekici buluyorum. Ne yapmalıyım?

Vay vay! Ne yakışıklı, ne yağız Anadolu genci ya! Nerelisin, ne yer, ne içersin? Akılsızlara akıl gerek ama sırası gelmişken değerli okurumuza da birkaç söz edelim değil mi? Be tuhaf oğlum, şişme kadın daha çekici geliyor öyle mi? Ya bu ne demek ha? Ne demek? Nasıl olacak bu iş? Yoksa sen şişme kadını konuşturuyor musun? Koluna takıp sinemaya, tiyatroya ve arkadaş toplantılarına mı götürüyorsun? Lastik kadın buraya, eller havaya! Yavrum, umarım sana benzeyen başka bir erkek yoktur. Korkarım ki varsa beyinleri fındık büyüklüğünü geçmez.

Sertleşmeyince karım beni terk etti

24 yaşındayım. Bir haftalık evliyim. Karım benimki sertleşmeyince annesinin evine döndü. Ne yapmam lazım? Ne olur bana yardımcı olun.

Aklı tasalı, şimdiden dertli okurum. Tabii ki Haydar Hoca’n sana yardım edecek. Senin eşin, almış başını gitmiş. “Bana ne, bana ne” diyor. Bu işler böyle olmaz, evliliğin kuralına uymaz. Sorun ereksiyon güçlüğüyse eğer beraber, kol kola girerseniz ve gidersiniz bir uzmana. Anlatırsınız durumu, “aman doktor, canım gülüm doktor” türküsünü birlikte mırıldanırsınız.

GÜNÜN SÖZÜ

Vicdanın iki rengi vardır. Ak ve kara. Ama insanların çoğunda gri renk hakimdir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder